Гет ъ руум плз
Първоначално написано от smilegirl12 Гет ъ руум плз Още една изгоряла филийка ли виждам?
Първоначално написано от Indistinct Още една изгоряла филийка ли виждам? Да не си гладна??? Само за филийки говориш
Първоначално написано от Dwyd96 Да не си гладна??? Само за филийки говориш Вече ги няма. Трябваше да им се порадвам докато бяха пред мен.
Първоначално написано от Indistinct Вече ги няма. Трябваше да им се порадвам докато бяха пред мен. Той не е един от нас. Не му се връзвай.
Първоначално написано от inewton Той не е един от нас. Не му се връзвай. Какво е той, щом не е филийка?
Първоначално написано от Indistinct Какво е той, щом не е филийка? Не е загоряла филийка. Нали си има кифла.
Първоначално написано от inewton Не е загоряла филийка. Нали си има кифла. Ми не всички си падат по "Кроасани", като теб
Първоначално написано от Dwyd96 Ми не всички си падат по "Кроасани", като теб BTW ПОДАРЯВАМ СИ ПРОФИЛА Недей. След години ще се избиват за профилна като тази.
Първоначално написано от Dwyd96 Ми не всички си падат по "Кроасани", като теб BTW ПОДАРЯВАМ СИ ПРОФИЛА Всеки си пада по каквото си иска. И на кого му е нужен твоя профил?
Първоначално написано от inewton Всеки си пада по каквото си иска. И на кого му е нужен твоя профил? Тоест твоето е избор??? Ще намеря кой да го вземе
Първоначално написано от inewton Не е загоряла филийка. Нали си има кифла. Предлагам да спрем с храната. Стана твърде емоционално за мен.
Първоначално написано от Indistinct Предлагам да спрем с храната. Стана твърде емоционално за мен. Да ти препеча филийка?
Първоначално написано от Dwyd96 Тоест твоето е избор??? Ще намеря кой да го вземе Всеки трябва да направи избора си. И това не е моя избор. Соло или Мурата ще го грабнат веднага.
Първоначално написано от inewton Всеки трябва да направи избора си. И това не е моя избор. Соло или Мурата ще го грабнат веднага. Може да си го запазя.. В случай, че вляза след врeме
Първоначално написано от Dwyd96 Да ти препеча филийка? Вече вечерях. След няколко минути още една вечеря смятам да има.
Първоначално написано от Dwyd96 Може да си го запазя.. В случай, че вляза след врeме Докога няма да те има?
Първоначално написано от Dwyd96 Може да си го запазя.. В случай, че вляза след врeме Напускаш ли ни?
Първоначално написано от Indistinct Вече вечерях. След няколко минути още една вечеря смятам да има. Добре дошла в клуб "Среднощна закуска" Вече обмислям да си сложа хладилник в стаята
Първоначално написано от Indistinct Напускаш ли ни? Обмислям го. Става тъпо тука.
Първоначално написано от Dwyd96 Добре дошла в клуб "Среднощна закуска" Вече обмислям да си сложа хладилник в стаята Аз отдавна съм в този клуб. А знаеш ли дали има клубове за няколко сутрешни закуски?
Първоначално написано от Indistinct Аз отдавна съм в този клуб. А знаеш ли дали има клубове за няколко сутрешни закуски? Да, викат им закусвални.. В Сандански има 1 денонощна
strashen intelektualen razgovor.... puuu nqma grqh
Първоначално написано от golemiq_korab_minava strashen intelektualen razgovor.... puuu nqma grqh ей интелектОалец
Първоначално написано от Dwyd96 Да, викат им закусвални.. В Сандански има 1 денонощна Мислех,че си имат специално име.
Правила