Как есте, мой хорошей, мой радной?
Първоначално написано от inewton Как есте, мой хорошей, мой радной? Задара
Първоначално написано от smilegirl12 I na tebe korabche мерси
Първоначално написано от smilegirl12 Задара Здравей, монахиньо грешна, как еси?
Първоначално написано от inewton Здравей, монахиньо грешна, как еси? Зле ти
Първоначално написано от smilegirl12 Зле ти Аз съм добре. Репетирам тропари за утре. Ти защо си зле, чадо?
Първоначално написано от inewton Аз съм добре. Репетирам тропари за утре. Ти защо си зле, чадо? Оо вярно то утре неделя Защото не съм си доспала, яде ми се, пуши ми се иии ми е лошо
Първоначално написано от smilegirl12 Оо вярно то утре неделя Защото не съм си доспала, яде ми се, пуши ми се иии ми е лошо Утре ще е голяма литургия. Аз сега отивам да се къпя и после ще пуша.
Първоначално написано от smilegirl12 Оо вярно то утре неделя Защото не съм си доспала, яде ми се, пуши ми се иии ми е лошо Няма да пушиш иначе няма да ти говоря.
Първоначално написано от inewton Утре ще е голяма литургия. Аз сега отивам да се къпя и после ще пуша. Аз ся отивам в тоалетната на ресторанта, че не издържам
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Няма да пушиш иначе няма да ти говоря. Защо? ;/
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Няма да пушиш иначе няма да ти говоря. Не ми пука. Аз вече съм зает. Ходим с шефчето о няколко дни. Първоначално написано от smilegirl12 Аз ся отивам в тоалетната на ресторанта, че не издържам Ще се пипаш ли, грешнице!?
Разваляте си дробовете .
Първоначално написано от inewton Не ми пука. Аз вече съм зает. Ходим с шефчето о няколко дни. Ще се пипаш ли, грешнице!? Ще пуша бе изврятеняко
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Разваляте си дробовете . Ревнуваш ли, Корабе? Първоначално написано от smilegirl12 Ще пуша бе изврятеняко Вече така ли наричате ръкоблудствието?
Първоначално написано от inewton Утре ще е голяма литургия. Вярно е.
Първоначално написано от Indistinct Вярно е. И ти ли ще ходиш?
Първоначално написано от inewton Ревнуваш ли, Корабе? Вече така ли наричате ръкоблудствието? Той одеве го каза на мене асамо за инфо Оуу значи и ти като се изкъпиш ще прегрешиш
Първоначално написано от inewton Ревнуваш ли, Корабе? едва ли... аз съм на същото мнение Първоначално написано от inewton Не ми пука. Аз вече съм зает. Ходим с шефчето о няколко дни. с някой поп ли?
Не
Първоначално написано от YoungBloodZ едва ли... аз съм на същото мнение с някой поп ли? Ти си шефчето
Няма по чалгарски див народ
Първоначално написано от smilegirl12 Той одеве го каза на мене асамо за инфо Оуу значи и ти като се изкъпиш ще прегрешиш Няма. Тая седмица достатъчно грехове натрупах. Вчера не постих, а трябваше. Първоначално написано от YoungBloodZ с някой поп ли? С теб.
Първоначално написано от inewton И ти ли ще ходиш? Да.
Първоначално написано от inewton Няма. Тая седмица достатъчно грехове натрупах. Вчера не постих, а трябваше. С теб. сега ще ти измисля наказание, грешнико!
Правила