- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Свидетелки на Йехова
Същата история и при мен, супер красиво младо момиче, само че беше шведка (русо, сини очи, слаба, висока). Качила се на 10-тия етаж да ми звънне на вратата на квартирата човече, а аз съм сам, а тя иска да влезе за да четем заедно Библията на развален български, ама в квартирата ми беше кочина, и ти да видиш, хвана ме срам, че е кочина и й казах не може, оди си. Разбира се 10 пъти и повторих, че съм православен.
Предполагам в блока има някакъв от сектата и ме е видял, че отскоро се мяркам в блока и е пратил русата агентка да ме вербува, ама добре, че съм твърдо куопеле. Амин.
ПП: сигурно някой те е видял в Плевен, какъв самотен, задръстен прошляк сатанист си и ти е пуснал въдичка, хихи.
Последно редактирано от defender : 08-09-2016 на 02:17
То хубаво ама не са познали. Много бързо ще им запаля смешния храм, ако се опитат да ме вербуват по толкова долен начин. Но не мисля че биха паднали толкова ниско. Имат си достатъчно други трикове и въдички. Това са просто заблудени хора, програмирани от много ранна възраст. Естествено тия на върха на йерархията обикновенно са чисти психопати и знаят за какво иде реч. Ама що пък да не играят - безплатни путки под път и над път, плебса ти събира 10% от дохода си, а ти само си питаш хуя. Мамка му, май верно ще взема да отида.![]()