Първоначално написано от Indistinct Това е то. ко речи?
Първоначално написано от YoungBloodZ ама уточнил ли съм за кои твои тежки грехове говоря? ти имаш много Аз може и да имам, ама ти не ги знаеш. Така че, точно за твоите фантазии говореше.
Първоначално написано от inewton Аз може и да имам, ама ти не ги знаеш. Така че, точно за твоите фантазии говореше. ти си ми казвал повечето! как да не ги знам?
Първоначално написано от YoungBloodZ ти си ми казвал повечето! как да не ги знам? Това не са грехове за анатема. Но виж, мъжеложството, в което ти искаш да ме обвиниш е.
Първоначално написано от inewton Това не са грехове за анатема. Но виж, мъжеложството, в което ти искаш да ме обвиниш е. нима нарушаването на шестата Божа заповед не е достатъчно за анатема?
Колко бързо порастват..
Първоначално написано от YoungBloodZ нима нарушаването на шестата Божа заповед не е достатъчно за анатема? Все още не съм я нарушавал. Ама може ти да станеш причина за това.
Нютон, май ти е време и ти да се събудиш в четири сутринта.
Първоначално написано от Indistinct Нютон, май ти е време и ти да се събудиш в четири сутринта. Има време за всичко под небето.
Първоначално написано от inewton Все още не съм я нарушавал. Ама може ти да станеш причина за това. ами онзи случай в който си убил цели двама??
Първоначално написано от YoungBloodZ ами онзи случай в който си убил цели двама?? Докажи, че съм ги убил и ще се анатемосам сам.
Погреба ли ги поне както трябва?
Първоначално написано от Indistinct Погреба ли ги поне както трябва? Бях на погребението. Ама не съм ги погребвал аз.
Първоначално написано от Indistinct Предложи. Пусни запитване. закони не се гласуват
Първоначално написано от inewton В случая не са. Са.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Са. Щом казваш.
Първоначално написано от Indistinct Погреба ли ги поне както трябва? Kекав е за такава работа.
Първоначално написано от inewton Щом казваш. Оп са. Лач йю гон а ду
халооо енибоди хиър?
Първоначално написано от smilegirl12 халооо енибоди хиър? Опитай в темата на литълдуд.
Първоначално написано от smilegirl12 халооо енибоди хиър? Добро утро.
Първоначално написано от deitona22 Опитай в темата на литълдуд. напълно съм съгласен! Първоначално написано от smilegirl12 халооо енибоди хиър? предателка!
що е
Първоначално написано от LittleDude що е шегуваме се бе Иванюшка ти къде 'одиш? мирише ли на съединител?
в отпуска съм и днеска ми миришеше на гуми от опела
Правила