.
Затворена тема
Страница 347 от 354 ПървиПърви ... 247297337343344345346347348349350351 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 651 до 8 675 от общо 8834
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    ако наистина е настъпил апокалипсис, няма почти никаква вероятност някой да е останал жив, ама ще ти отговоря на въпроса все пак: не бих продала нито едното, защото:
    1. тези търговци на роби са вероятно шмекеруват така или иначе
    2. не виждам смисъл да продавам когото и да е било след като е настъпил апокалипсис и съдния ден чука на вратата
    това е изключително неадекватен отговор
    ти ще си много лоша майка
    даваш едното за да спасиш всички а ти не би дала никое защото си краен егоист или просто глупава
    да не кажа че щом отговаряш така
    това
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    без мъжка подкрепа, тоест се приема, че си придобила някакви умения и мъдрост примерно... )
    се разбира че изобщо не се е случило

допълвам ти картинката че, "след утрешния ден" следва нов ден
    има оцелели и хората ще се развият пак

Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    това е изключително неадекватен отговор
    ти ще си много лоша майка
    даваш едното за да спасиш всички а ти не би дала никое защото си краен егоист или просто глупава
    да не кажа че щом отговаряш така
    това

се разбира че изобщо не се е случило
    к, вярвам, че ти ще си по-добра майка

и кво рече "без мъжка подкрепа", щото такова чудо не знам къде го има

хаха да, видях аз че явно без мъжка подкрепа си за никъде и явно след отговорът ти се оказа че без мъжка подкрепа не си придобила мъдрост най-малкото

хаха да, видях аз че явно без мъжка подкрепа си за никъде и явно след отговорът ти се оказа че без мъжка подкрепа не си придобила мъдрост най-малкото
    kekekeke, ти знаеш ли какво е апокалипсис, щото вече разбрахме, че индивида, задал ми този въпрос, не знае

да знам, нали ти подсказах че съм гледал филма "След утрешния ден"
    ако не си го гледала го виж, са че той е използвал думата апокалипсис която всеки си тълкува както си знае
    да кажем че е имал предвид едно или съвкупност от няколко крайно силни с апокалиптичен характер природни бедствия
    и не ми се прави на много точна логична и педантична щото е всеобща тайна че си вятърничева и заблудена

да знам, нали ти подсказах че съм гледал филма "След утрешния ден"
    ако не си го гледала го виж, са че той е използвал думата апокалипсис която всеки си тълкува както си знае
    да кажем че е имал предвид едно или съвкупност от няколко крайно силни с апокалиптичен характер природни бедствия
    и не ми се прави на много точна логична и педантична щото е всеобща тайна че си вятърничева и заблудена
    да беше казал така. това променя нещата. в този случай трябва да разбера мотивацията на търговеца, защото нищо не е черно и бяло

Голям фен Аватара на Maleficus
    к, вярвам, че ти ще си по-добра майка

и кво рече "без мъжка подкрепа", щото такова чудо не знам къде го има
    Всяка трагедия, която унищожава текущата структура на обществото и го вкарва в анархия вероятно ще бъде наречена апокалипсис, тоест се приема, че говорим за след разпадане на обществото.. Еми представи си, че текущите момичета в ситуация, в която трябва да оцеляват в най суровия смисъл на думата, да разчитат на силата и издръжливостта, със сигурност ще имат трудности, когато разграбят всички молове, а те станат ресурс за задоволяване на некъпани господа с не толкова нежни намерения, смисъл да има кой да умре преди теб и да е достатъчно силен да задържи господата е нещо ценно за всяка жена по време на такава трагедия Също търговеца е садист и би направил това, за да измъчва жертвата психически, защото буквално ще трябва да нахрани себе си и другото дете, като жертва едното...

хахах бахти как се измъква
    и ако искаш да знаеш светът е черно бял
    както коментирах другаде някъде си, живеем в математически обоснован свят и всичко което ни заобикаля е базирано на математиката

аве ти малефичос поне кажи нещо като възнамеряваш да пишеш толко дълги постове
    попълни ги просто със смислени слова а не със талаж, аз тея твойте 10 реда ще ти ги предоставя лесносмилаемо с 2

Всяка трагедия, която унищожава текущата структура на обществото и го вкарва в анархия вероятно ще бъде наречена апокалипсис, тоест се приема, че говорим за след разпадане на обществото.. Еми представи си, че текущите момичета в ситуация, в която трябва да оцеляват в най суровия смисъл на думата, да разчитат на силата и издръжливостта, със сигурност ще имат трудности, когато разграбят всички молове, а те станат ресурс за задоволяване на некъпани господа с не толкова нежни намерения, смисъл да има кой да умре преди теб и да е достатъчно силен да задържи господата е нещо ценно за всяка жена по време на такава трагедия Също търговеца е садист и би направил това, за да измъчва жертвата психически, защото буквално ще трябва да нахрани себе си и другото дете, като жертва едното...
    именно защото е садист, не бих си продала детето

хахах бахти как се измъква
    и ако искаш да знаеш светът е черно бял
    както коментирах другаде някъде си, живеем в математически обоснован свят и всичко което ни заобикаля е базирано на математиката
    слагам те на стола и ще четем твоите отговори после kekekeke
    oh, wait, тва беше шегичка, знам, че няма да отговориш

именно защото е садист, не бих си продала детето
    Еми да ама така обричаш и двете на бавна смърт от глад и жажда, смисъл дори и да е садист е все пак търговец и стоката му трябва да е ъмм що годе цяла, за да я продаде, пък и всичко може да се случи... след 10 години изнасилване, може да се измъкне примерно или дори преди това, просто самата банда да бъде нападната и то да се измъкне.. Принципно избора е брутален и в двата случая, но 3-тия е според възможностите ти да измислиш отговор, които би измъкнал всички, защото все пак не са на възраст, в която могат да оцеляват сами
    Последно редактирано от Maleficus : 09-08-2016 на 21:15

Еми да ама така обричаш и двете на бавна смърт от глад и жажда, смисъл дори и да е садист е все пак търговец и стоката му трябва да е ъмм що годе цяла, за да я продаде, пък и всичко може да се случи... след 10 години изнасилване, може да се измъкне примерно или дори преди това, просто самата банда да бъде нападната и то да се измъкне..
    а ако иска да "купи" детето, за да го сготви и да го изяде заедно с останалите от бандата? ако ще развиваме хипотези, това ще бъде доста дълъг мандат

а ако иска да "купи" детето, за да го сготви и да го изяде заедно с останалите от бандата? ако ще развиваме хипотези, това ще бъде доста дълъг мандат
    Принципно не знаеш какво ще се случи... По време на такава ситуация се мисли за основното оцеляване и оцеляването на възможно най много хора, тоест трябва да премериш риска Да разбирам, че ако имаш деца със себе си си обречена и те също ?

Принципно не знаеш какво ще се случи...
    именно, ако не го продам, може да открия храна и без помощта на онези

Гладувала ли си цяла седмица ? Представи си цял ден да бродиш с отскъдни количества вода също, според теб, няма ли да дойде момент, в които нямаш сили да се изправиш и тнн ? Колата не върви без бензин ! Също се предполага, че ако имаш деца ги жалиш повече, тоест лишаваш себе си и ...

Гладувала ли си цяла седмица ?
    всъщност, да.

p.s. основната ти грешка тук е, че без да имаш никаква информация за моя background, се опитваш да вкарваш някакви евтини провокацийки в тези дълбокомислени въпроси. мога да ти кажа едно-две неща за гладуването
    Последно редактирано от Electrа : 09-08-2016 на 21:31

разполагаш с ден, това беше ключа че си толко вехта че ще умреш след часове от липса на вода
    дори и да сготвят едното дете ти ще вземеш тежкото решение да спасиш още 2 живота пред това просто да умреш и да бъдеш забравена с 2ти ти също толкова умрели деца
    добре да кажем че не го продадеш, идва края на деня и си пред умиране, тогава ще се наложи да вземеш още по-тежкото решение да гътнеш едно от децата си за да нахраниш себе си или другото и да си утолиш жаждата с кръвта му
    кое ще то, и по какви критерии ще избереш кое да колнеш?

всъщност, да.
    Да ама тука говорим за глад и постоянна активност Смисъл сега си живееш удобно под покрив, ни дъжд, ни слънце и активността ти в момента, не може да се равнява на цял ден бродене на крак и катерене по сгради

между другото току що видях че някой ми изпрати много постно лиcи от което въобще не съм доволен

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    между другото току що видях че някой ми изпрати много постно лиcи от което въобще не съм доволен
    Репортвай ве
    Докладвай предупреждението

разполагаш с ден, това беше ключа че си толко вехта че ще умреш след часове от липса на вода
    дори и да сготвят едното дете ти ще вземеш тежкото решение да спасиш още 2 живота пред това просто да умреш и да бъдеш забравена с 2ти ти също толкова умрели деца
    добре да кажем че не го продадеш, идва края на деня и си пред умиране, тогава ще се наложи да вземеш още по-тежкото решение да гътнеш едно от децата си за да нахраниш себе си или другото и да си утолиш жаждата с кръвта му
    кое ще то, и по какви критерии ще избереш кое да колнеш?
    кви са тези глупости ве, няма да отговарям по 50 пъти
    казах, че няма да ги продавам или да ги убивам

the sense of entitlement is strong with this one

кви са тези глупости ве, няма да отговарям по 50 пъти
    казах, че няма да ги продавам или да ги убивам
    Каквото беше беше, благодаря ти Електра, за липсата на въображение и че все пак отговори, отивам да пия белина

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Maleficus, малко ти остава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си