- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
това е изключително неадекватен отговор
ти ще си много лоша майка
даваш едното за да спасиш всички а ти не би дала никое защото си краен егоист или просто глупава
да не кажа че щом отговаряш така
това
се разбира че изобщо не се е случило
допълвам ти картинката че, "след утрешния ден" следва нов ден
има оцелели и хората ще се развият пак
хаха да, видях аз че явно без мъжка подкрепа си за никъде и явно след отговорът ти се оказа че без мъжка подкрепа не си придобила мъдрост най-малкото
да знам, нали ти подсказах че съм гледал филма "След утрешния ден"
ако не си го гледала го виж, са че той е използвал думата апокалипсис която всеки си тълкува както си знае
да кажем че е имал предвид едно или съвкупност от няколко крайно силни с апокалиптичен характер природни бедствия
и не ми се прави на много точна логична и педантична щото е всеобща тайна че си вятърничева и заблудена
Всяка трагедия, която унищожава текущата структура на обществото и го вкарва в анархия вероятно ще бъде наречена апокалипсис, тоест се приема, че говорим за след разпадане на обществото.. Еми представи си, че текущите момичета в ситуация, в която трябва да оцеляват в най суровия смисъл на думата, да разчитат на силата и издръжливостта, със сигурност ще имат трудности, когато разграбят всички молове, а те станат ресурс за задоволяване на некъпани господа с не толкова нежни намерения, смисъл да има кой да умре преди теб и да е достатъчно силен да задържи господата е нещо ценно за всяка жена по време на такава трагедияСъщо търговеца е садист и би направил това, за да измъчва жертвата психически, защото буквално ще трябва да нахрани себе си и другото дете, като жертва едното...
хахах бахти как се измъква
и ако искаш да знаеш светът е черно бял
както коментирах другаде някъде си, живеем в математически обоснован свят и всичко което ни заобикаля е базирано на математиката
аве ти малефичос поне кажи нещо като възнамеряваш да пишеш толко дълги постове
попълни ги просто със смислени слова а не със талаж, аз тея твойте 10 реда ще ти ги предоставя лесносмилаемо с 2
Еми да ама така обричаш и двете на бавна смърт от глад и жажда, смисъл дори и да е садист е все пак търговец и стоката му трябва да е ъмм що годе цяла, за да я продаде, пък и всичко може да се случи... след 10 години изнасилване, може да се измъкне примерно или дори преди това, просто самата банда да бъде нападната и то да се измъкне.. Принципно избора е брутален и в двата случая, но 3-тия е според възможностите ти да измислиш отговор, които би измъкнал всички, защото все пак не са на възраст, в която могат да оцеляват сами
Последно редактирано от Maleficus : 09-08-2016 на 21:15
Гладувала ли си цяла седмица ? Представи си цял ден да бродиш с отскъдни количества вода също, според теб, няма ли да дойде момент, в които нямаш сили да се изправиш и тнн ? Колата не върви без бензин ! Също се предполага, че ако имаш деца ги жалиш повече, тоест лишаваш себе си и ...
Последно редактирано от Electrа : 09-08-2016 на 21:31
разполагаш с ден, това беше ключа че си толко вехта че ще умреш след часове от липса на вода
дори и да сготвят едното дете ти ще вземеш тежкото решение да спасиш още 2 живота пред това просто да умреш и да бъдеш забравена с 2ти ти също толкова умрели деца
добре да кажем че не го продадеш, идва края на деня и си пред умиране, тогава ще се наложи да вземеш още по-тежкото решение да гътнеш едно от децата си за да нахраниш себе си или другото и да си утолиш жаждата с кръвта му
кое ще то, и по какви критерии ще избереш кое да колнеш?
между другото току що видях че някой ми изпрати много постно лиcи от което въобще не съм доволен![]()
Maleficus, малко ти остава![]()