- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
май форумното настроение е минорно след снощния скандал
къв скандал
къв скандал? кво съм изпуснал :Д
преди беше забавно, караниците ставаха в някви по-нормални теми
сега само в кофата се дървите, бахти
интересен ден - първо, реших да пробвам с първата тренировка от хащаг новото - по принцип WOD-а е на 70кг 10 рунда от 12 тяга, 9 обръщания и 6 jerk-a. Реших да сложа 50 кг на първия рунд да видя как ще е. Fockin' Christ, беше тежко на гъз. Намалих на 40, за да знам, че ще мога да ги направя, щото на 50 съм сигурен, че след 3тия рунд нямаше да мога да ги правя адекватно. Продължих, не с темпото, с което бих желал, но продължих :Д След 5тия рунд бях вир вода, опитах се да си избърша челото с ръка, за да не ми влиза потта в очите, ама кур бате, само ставаше по-мокро :Д Направих го за почти 30 минути. Беше изтощително :Д 40 минути след това вече бях в метрото на път за следващата тренировка, направо си ебах коня. На втората трен пак си наебах рамото, точно се беше оправило. Не съм сигурен от къде идва проблема, но щом ръката ми е над главата и напъна малко сякаш рамото изскача от socket-a, мега неприятно и изнервящо е. end of rant :Д
всичко ме боли, тва да спим на единично легло толкова дни беше много лоша идея :дд
нямам търпение да започнем унито, всички врънкат и не харесват това време на годината, на мен пък ми е прекрасно, есента си е моето време
Не само ти си изпуснал скандала,където и да е той ;д
За рамото-ходи на лекар най-накрая.Помня че и преди 1-2 месеца пак се оплакваше.Аз имам донякъде същия проблем с тва рамо,но скоро не съм тренирал та ще видя дали се е оправило.
ПТ:Това тичане ми е*ба*ва май*ка*та на коленете ,но нямам избор..трябва да се тича.
Искам да съм сам някъде сред природата...
Скучно ми е, изморена съм, искам да се гушкам, също ми се прави секс
обади се на дейтона ;д
ПТ: от ся ме карат да се навивам за хижа за нова година ама пък какво да се прави каквот-такова ... поне ще съм в яка компания. Днес - последния работен ден (ураааааааааа). Най-накрая свършвам и съм свободна (нищо, че след два дена почваме дск)
Опитвам се с цялото си същество да обичам жените шофьори, ама подяволите ПРАВИТЕ ГО АДСКИ ТРУДНО, когато очаквате АЗ да отстъпя на пешеходната пътека... Най лошото, е че някои даже натискат газта, вместо спирачките и ми се случва за 9-ти път....
Последно редактирано от Maleficus : 09-13-2016 на 14:50
Мрън! Яко много съм депресирана. От половин година вече блъскам в тоя насран фитнес и съм почивала общо 10 дни за целия период и единствения резултат е, че качвам килограми и ханшът ми се разширява. Е, вдигам и колкото повечето батки, ама т'ва не ме впечатлява. Искам резултати!!! Да, знам че хранителният ми режим е меко казано тъп, ама все пак...Всичко ме боли, еба си.
Толкова съм отчаяна, че съм склонна да дам скандална сума пари на ония, нашумелия инструктор, 'дето предлага разговори по вайбър срещу 200лв.
Между другото, някои мъжки и женски продукти са напълно еднакви, с разлика там аромата, знаеш ли, че женските продукти са по скъпи, защото жените са склонни да дава повече пари за тях ? Знаеш ли също, че даже са и по малко милилитри примерно, от някои мъжкиПримерно, коя самобръсначка е по евтина, Гилетте за мъже или Венъс за жени и най вече каква е разликата с коя се бръснеш ?! Че е розова, че мирише на теменужки, дава на силиконово покритие, което ги пази гладки по дълго ?!
Явно не е правилна програмата и упражненията не са за теб. Потърси друг инструктор или смени сама подхода.
Какво ядеш е по важно от колко тренираш ! Когато топиш килограми, чрез тренировки, тялото се адаптира и забавя метаболизма си, за да намали загубата на калории, което прави отслабването, само чрез тренировка адски трудно след известен период ! Пак казвам, контролирай приема си на калории и подплътни с тренировки, пък метаболизма ти ще свърши останалата работа ! Най много килограми се топят от тялото, което изразходва енергията, за основни функции, като топлина, дишане и тнн, но ако имаш излишни количества енергия се складира под формата на мазнини !!!
Последно редактирано от Maleficus : 09-13-2016 на 15:29
Между другото - да - има доста сходни продукти в козметичния бранш за двата пола. Примерно пяната за бръснене само на различно мирише. :д
Между другото, кремовете, тея дето ви обещават чудеса, се правят по един и същ начин почти ! Съставките, дето са феноменални уж са в такива количества, че да позволи на продукта просто да е на пазара, пък иначе на литър крем за лице са 2 молекули и това е ако пройзводителите са щедри ! Не се подлъгвайте, няма кремове, дето ще ви запазят млади, да помагат за oвлажняване на кожата, което създава илюзията, че изглеждате по добре, ама в дълъг план даже е вредно за нея ! ( между другото изучавам и как маркетинга си играе с женската природа)