.
Затворена тема
Страница 191 от 239 ПървиПърви ... 91141181187188189190191192193194195201 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 751 до 4 775 от общо 5969
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    май форумното настроение е минорно след снощния скандал

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    къв скандал

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    къв скандал
    На всяка манджа мерудия,ей
    ПТ:скука.

Мега фен Аватара на Rakshy
    къв скандал? кво съм изпуснал :Д
    преди беше забавно, караниците ставаха в някви по-нормални теми

сега само в кофата се дървите, бахти

интересен ден - първо, реших да пробвам с първата тренировка от хащаг новото - по принцип WOD-а е на 70кг 10 рунда от 12 тяга, 9 обръщания и 6 jerk-a. Реших да сложа 50 кг на първия рунд да видя как ще е. Fockin' Christ, беше тежко на гъз. Намалих на 40, за да знам, че ще мога да ги направя, щото на 50 съм сигурен, че след 3тия рунд нямаше да мога да ги правя адекватно. Продължих, не с темпото, с което бих желал, но продължих :Д След 5тия рунд бях вир вода, опитах се да си избърша челото с ръка, за да не ми влиза потта в очите, ама кур бате, само ставаше по-мокро :Д Направих го за почти 30 минути. Беше изтощително :Д 40 минути след това вече бях в метрото на път за следващата тренировка, направо си ебах коня. На втората трен пак си наебах рамото, точно се беше оправило. Не съм сигурен от къде идва проблема, но щом ръката ми е над главата и напъна малко сякаш рамото изскача от socket-a, мега неприятно и изнервящо е. end of rant :Д

Мега фен Аватара на Dagichka
    всичко ме боли, тва да спим на единично легло толкова дни беше много лоша идея :дд
    нямам търпение да започнем унито, всички врънкат и не харесват това време на годината, на мен пък ми е прекрасно, есента си е моето време

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    къв скандал? кво съм изпуснал :Д
    преди беше забавно, караниците ставаха в някви по-нормални теми
    сега само в кофата се дървите, бахти
    направо си ебах коня. На втората трен пак си наебах рамото, точно се беше оправило. Не съм сигурен от къде идва проблема, но щом ръката ми е над главата и напъна малко сякаш рамото изскача от socket-a, мега неприятно и изнервящо е. end of rant :Д
    Не само ти си изпуснал скандала,където и да е той ;д
    За рамото-ходи на лекар най-накрая.Помня че и преди 1-2 месеца пак се оплакваше.Аз имам донякъде същия проблем с тва рамо,но скоро не съм тренирал та ще видя дали се е оправило.

ПТ:Това тичане ми е*ба*ва май*ка*та на коленете ,но нямам избор..трябва да се тича.

Искам да съм сам някъде сред природата...

Мега фен Аватара на divergent
    Скучно ми е, изморена съм, искам да се гушкам, също ми се прави секс

Мега фен Аватара на smilegirl12
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Скучно ми е, изморена съм, искам да се гушкам, също ми се прави секс
    обади се на дейтона ;д
    ПТ: от ся ме карат да се навивам за хижа за нова година ама пък какво да се прави каквот-такова ... поне ще съм в яка компания. Днес - последния работен ден (ураааааааааа). Най-накрая свършвам и съм свободна (нищо, че след два дена почваме дск )

Голям фен Аватара на Maleficus
    Опитвам се с цялото си същество да обичам жените шофьори, ама подяволите ПРАВИТЕ ГО АДСКИ ТРУДНО, когато очаквате АЗ да отстъпя на пешеходната пътека... Най лошото, е че някои даже натискат газта, вместо спирачките и ми се случва за 9-ти път....
    Последно редактирано от Maleficus : 09-13-2016 на 14:50

Цитирай Първоначално написано от smilegirl12 Виж мнението
    Днес - последния работен ден (ураааааааааа). Най-накрая свършвам и съм свободна (нищо, че след два дена почваме дск )
    Блазе тии, мен ще ме държат до края на месеца май май. Мислех на 15 да закривам, ама ме привлича идеята да паднат още парички за един дребен напън от две седмици.

Блазе тии, мен ще ме държат до края на месеца май май. Мислех на 15 да закривам, ама ме привлича идеята да паднат още парички за един дребен напън от две седмици.
    оо ако имах възможност и аз щях да работя до края на месеца за още 300 лв кажи-речи ама няма. Работи, че иначе цяла зима...

оо ако имах възможност и аз щях да работя до края на месеца за още 300 лв кажи-речи ама няма. Работи, че иначе цяла зима...
    Каква зима бе, жена? Всичко ще отиде за дрехи и обувки за сезона, учебници за унито и приличен живот поне през първия месец на общежитие. :Д

Каква зима бе, жена? Всичко ще отиде за дрехи и обувки за сезона, учебници за унито и приличен живот поне през първия месец на общежитие. :Д
    е няма ли да си оставиш малко за зимата за кафенца, дискотечки, а-у ? ;д

Тц, тц, ей затова нямате пари жените никога, много са ви хлъзгави и все падат в мола за дрехи и обувки с 500% надценка, защото са марка гучи

е няма ли да си оставиш малко за зимата за кафенца, дискотечки, а-у ? ;д
    Иска ми се, ама все заделям и все излиза нещо спешно като сметка за телефон, подаръци и така малко по малко запасите свършват, дейба.

Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Тц, тц, ей затова нямате пари жените никога, много са ви хлъзгави и все падат в мола за дрехи и обувки с 500% надценка, защото са марка гучи
    От мола пазарувам най-често при намаления, имам си някакви рамки и не смятам за нормално да давам повече от 30 лева за някоя блуза примерно, не робувам и на марки, обърни се към някоя кифла с това мнение, аз съм просто един скръндзав козунак. :д

Мега фен Аватара на babity
    Мрън! Яко много съм депресирана. От половин година вече блъскам в тоя насран фитнес и съм почивала общо 10 дни за целия период и единствения резултат е, че качвам килограми и ханшът ми се разширява. Е, вдигам и колкото повечето батки, ама т'ва не ме впечатлява. Искам резултати!!! Да, знам че хранителният ми режим е меко казано тъп, ама все пак...Всичко ме боли, еба си.
    Толкова съм отчаяна, че съм склонна да дам скандална сума пари на ония, нашумелия инструктор, 'дето предлага разговори по вайбър срещу 200лв.

От мола пазарувам най-често при намаления, имам си някакви рамки и не смятам за нормално да давам повече от 30 лева за някоя блуза примерно, не робувам и на марки, обърни се към някоя кифла с това мнение, аз съм просто един скръндзав козунак. :д
    Между другото, някои мъжки и женски продукти са напълно еднакви, с разлика там аромата, знаеш ли, че женските продукти са по скъпи, защото жените са склонни да дава повече пари за тях ? Знаеш ли също, че даже са и по малко милилитри примерно, от някои мъжки Примерно, коя самобръсначка е по евтина, Гилетте за мъже или Венъс за жени и най вече каква е разликата с коя се бръснеш ?! Че е розова, че мирише на теменужки, дава на силиконово покритие, което ги пази гладки по дълго ?!

Явно не е правилна програмата и упражненията не са за теб. Потърси друг инструктор или смени сама подхода.

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Мрън! Яко много съм депресирана. От половин година вече блъскам в тоя насран фитнес и съм почивала общо 10 дни за целия период и единствения резултат е, че качвам килограми и ханшът ми се разширява. Е, вдигам и колкото повечето батки, ама т'ва не ме впечатлява. Искам резултати!!! Да, знам че хранителният ми режим е меко казано тъп, ама все пак...Всичко ме боли, еба си.
    Толкова съм отчаяна, че съм склонна да дам скандална сума пари на ония, нашумелия инструктор, 'дето предлага разговори по вайбър срещу 200лв.
    Какво ядеш е по важно от колко тренираш ! Когато топиш килограми, чрез тренировки, тялото се адаптира и забавя метаболизма си, за да намали загубата на калории, което прави отслабването, само чрез тренировка адски трудно след известен период ! Пак казвам, контролирай приема си на калории и подплътни с тренировки, пък метаболизма ти ще свърши останалата работа ! Най много килограми се топят от тялото, което изразходва енергията, за основни функции, като топлина, дишане и тнн, но ако имаш излишни количества енергия се складира под формата на мазнини !!!
    Последно редактирано от Maleficus : 09-13-2016 на 15:29

Мега фен Аватара на tori
    Между другото - да - има доста сходни продукти в козметичния бранш за двата пола. Примерно пяната за бръснене само на различно мирише. :д

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Между другото - да - има доста сходни продукти в козметичния бранш за двата пола. Примерно пяната за бръснене само на различно мирише. :д
    Между другото, кремовете, тея дето ви обещават чудеса, се правят по един и същ начин почти ! Съставките, дето са феноменални уж са в такива количества, че да позволи на продукта просто да е на пазара, пък иначе на литър крем за лице са 2 молекули и това е ако пройзводителите са щедри ! Не се подлъгвайте, няма кремове, дето ще ви запазят млади, да помагат за oвлажняване на кожата, което създава илюзията, че изглеждате по добре, ама в дълъг план даже е вредно за нея ! ( между другото изучавам и как маркетинга си играе с женската природа )

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    на мен пък ми е много интересно що женските самобръсначки са розови и що има женски като цяло омг
    устройството на бръсначката е следното- ножче което реже косъм, едва ли знае дали е женски или мъжки

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Опитвам се с цялото си същество да обичам жените шофьори, ама подяволите ПРАВИТЕ ГО АДСКИ ТРУДНО, когато очаквате АЗ да отстъпя на пешеходната пътека... Най лошото, е че някои даже натискат газта, вместо спирачките и ми се случва за 9-ти път....
    Това е проблем на всички шофьори, не само на жените.
    По темата - можеше и по-добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си