- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
и лекаря кво ще ми каже ? да почивам, суууупер. Като почивам ще се оправи и като почна пак ще се преебе, трябва да разбера защо е и да го оправя, а никой лекар няма да тръгне да разбира как и защо е, просто ще ми даде неш за болка, ако му кажа, че ме боли и тва е.
а ти си вземи по-хубави обувки и спри да тичаш на асфалт и си оправи техниката, коленете, както раменете, са доста шибани, ако се преебат
Японците измислиха решението ! Женската самобръсначка, като се бръснеш, ще вика : " О бейби, какви гладки крака имаш, мъжете ще хвърлят коли за тази коприна ! " А мъжката: " Ооо скъпи, този екземпляр кара джурасик парк да изглежда като филмче за деца, ти си шефа бейби ! "Ето проблема е решен, няма да е само цвета !
Обхванало ме е някакво кухо щастие, комбинирано със магарешко спокойствие. Може би е заради 15 септември, не знам. Приискало ми се е да се видя със съучениците, ама и ми липсва морето и спокойствието. А и настръхвам при мисълта, че пак ще имам близки срещи от третия вид с госпожата ми по математика.![]()
еми време беше
щях да започна да си мисля невъзможното
Е зависи какъв е лекаря.Идеята е да се оправиш,я с лечение я с почивка,защото ако продължаваш да тренираш с преебано рамо,може да пострада още повече..
Май си прав за обувките,но нямам къде да тичам иначе ,освен на асфлат-пред НИМ или на алеята на Цар Борис.
А и коленете вече са ми преебани...но не от тичане,а от волейбол и баескетбол.Относно техниката-знам как да тичам,но въпреки това почват да болят след 100 метра ии хич не е приятно..
Вторият по продуктивност ден за това лято. Изключително съм доволна.
кво лято бе
почна ме зимната меланхолия от днеска а ме очакват още 6 месеца в мрак и студ
който има зимни депресии да каже как ги лекува?
Дейба тия несекоми. Днес се сдобих с още няколко огромни ухапвания + старите, които вече са петна. И добре, че не са ме хапали по лицето. Прасци, бедра, ръки.. приличам на далматинец. А имах толкова хубава кожа. Тия спрейове са пълна скръб. Жалко, че не мога да пуша. Животът е шибан.
*да се похваля поне, че ползвам епилатора като пич. Даже ми е забавно хд
Топъл чай (греяно вино ако щеш), хубава музика и почивка. И съм се научил като ме хване зимната меланхолия да държа цялата къща осветена - да е сумрачно само ми скапва още повече настроението.
ПС. - Плюс е, че имам камина у нас. Да я запалиш и да позяпаш играта на пламъците е успокояващо. Ако това не свърши работа, удари няколко чаши алкохол по избор, след което - здрав сън. Доказано е, че помага срещу всякакви душевни проблеми.![]()
Обичам тази миризма! Трябваше да си поръчаме поне три комплекта! <3 Ще взема да захаресам Орифлейм. :дд И разходката беше хубава!
Умирам от жега.
Времето ми минава бавно, когато не съм вкъщи.
Изморена съм и искам да се прибирам на едно и също място, всеки ден, а не виждам това как ще се случи идните 6 месеца, + че усещам, че положението няма да се подобри, защото сама си бягам от застояването на едно място.
Изморена съм от тичане, бързане и отговорности. Не съм си представяла, че ще си мечтая искрено да си купя къща на село, да си гледам козички и да си правя сирене.
А връщане назад в момента няма, както ева и адам не са могли да забравят, че са яли ябълката.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Адски много ми се яде шоколадова торта и ще си направя тези дни.
Иваа, пробвала ли си да се пръскаш с Аутан спрей, мен само това ме спасява, особено след като от едно просто ухапване по ръката (е хуу де, и малко го чесах :дд) ми стана огромна подутина, едвам си сгъвах ръката
добре ми е, малко ми се развалиха плановете да си готвя и тн. сама, но поне дойде в малкото му свободно време между изпита и работата, оценявам го