.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 113

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    А какъв е смисъла от успеха, ако няма с кой да го споделиш?

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    А какъв е смисъла от успеха, ако няма с кой да го споделиш?
    Искаш да ми кажеш, че не можеш да помогнеш на хората в нужда и да станеш символ на доброто в света, без половинка до себе си ? Има хиляди начини да споделиш успеха си, без половинка ако това искаш ! Ако можеш сам да си опора на себе си ще постигнеш дори повече !

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Искаш да ми кажеш, че не можеш да помогнеш на хората в нужда и да станеш символ на доброто в света, без половинка до себе си ? Има хиляди начини да споделиш успеха си, без половинка ако това искаш ! Ако можеш сам да си опора на себе си ще постигнеш дори повече !
    постигай колкото си искаш накрая ще умреш и ще бъдеш забравен и всичко което си постигнал ще изчезне в нищото

но ако намериш своята сродна душа и предадеш това което си научил на децата си ще живееш и след като умреш с едно просто дребно дело

та кажи какво целиш да постигнеш?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    постигай колкото си искаш накрая ще умреш и ще бъдеш забравен и всичко което си постигнал ще изчезне в нищото

но ако намериш своята сродна душа и предадеш това което си научил на децата си ще живееш и след като умреш с едно просто дребно дело

та кажи какво целиш да постигнеш?
    Всички умират и биват забравени, дали след едно или 10 поколения или 1000, на вселената й е все тая, май само тези, които са помогнали на човечеството по някакъв начин ще бъдат запомнени за най дълго, а някои от тях нямат и деца

Голям фен Аватара на Electrа
    а някои от тях нямат и деца
    for example?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    for example?
    например аз

иначе познавам един дето падна от 13тия етаж и оживя

ти ще опиташ ли?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    например аз
    помогнал си на човечеството как?

Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    for example?
    Примерно Никола Тесла...

Примерно Никола Тесла...
    очакваш поне 5-6 човека да изредиш, ама нищо, тесла е по-скоро изключение, което потвърждава правилото

Мега фен Аватара на draid
    Това твоето не е никаква сила, а страх. Ще ми обясниш ли защо пък да не успея в живота, да имам човек до себе си, който ме прави щастлив и същевременно да помагам на другите? Тезите ти са просто безумни, ама не ми се занимава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си