.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 113
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Мда и интересно към каква логика ще доведе това, сигурно хич няма да е очевидно банална
    Никаква логика. Просто наблюдение. Може да си прибереш ноктенцата
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ти кви ги дрънкаш ве?
    ти нормално знаеш ли как се говори?
    отговорът е не
    дали ирл така говори кекекекеке

Голям фен Аватара на Maleficus
    ти кви ги дрънкаш ве?
    ти нормално знаеш ли как се говори?
    Еми започнах от нормално и продължих да надграждам до момента, в които ти не ме разбираш, съжалявам за неудобството .. Може би просто и ти трябваше да продължиш да се развиваш... Но пък от друга страна няма да ти отива, защото на някои хора просто им е писано да бъдат къртачи Няма лошо... Цивилизацията е изградена на гърбовете на роби все пак... Макар, че бих те разменил за всеки един роб от миналото, защото те всъщност са искали да се развиват, да бъдат повече и да избягат от своята съдба и са нямали твоя лукс да бъдат избирателно тъпи, при толкова много достъпни ресурси за развитие
    Последно редактирано от Maleficus : 09-16-2016 на 14:20

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Ама той си вярва, ехехех. Човекът, който учи туризъм в ново село. Сори, сноб съм. Претенции, а дори не знае разликата между "и" и "й". И тъй като само ни подтикваш да четем повече, да се образоваме по темата, която не е тема всъщност, бих желала да ми посочиш адекватен, меродавен източник на тези философски прозрения. Мерси.
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 09-16-2016 на 16:13

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Ама той си вярва, ехехех. Човекът, който учи туризъм в ново село. Сори, сноб съм. Претенции, а дори не знае разликата между "и" и "й". И тъй като само ни подтикваш да четем повече, да се образоваме по темата, която не е тема всъщност, бих желала да ми посочиш адекватен, меродавен източник на тези философски прозрения. Мерси.
    Никога не съм се хвалел, колко много владея българския, всъщност като дете съм бил аномалия и английския ми е бил много по добър от българския (самия факт, че съм научил английски сам по добре от българския говори за калпавата образователна система, а не за моята невъзможност да го науча, освен това владея няколко други чужди езика ) Информацията я чета предимно на чужд език, защото на български почти нищо не мога да намеря дето ми трябва или ако намеря е прекалено малко за вкусовете ми и ти откъде знаеш колко висши имам и дали е само туризъм (ако не знаеш все още можеш да ускориш обучението си и да вземеш 2 години наведнъж....) ? Както и да е висшето не е важно, важното е че е страстта ми е психологията, както и философията, подкрепени с историята, роботиката и куп други интереси и силното ми желание да проуча човешката природа, доколкото е възможно.. Също предишния ми коментар не трябва да се приема, чак толкова навътре, шегувам се имам черно и провокативно чувство за хумор ... Ако искаш доказателства чети и като намериш нещо, което не съответства, ще очаквам твойте просветителни коментари
    Последно редактирано от Maleficus : 09-16-2016 на 17:57

Мега фен Аватара на draid
    А какъв е смисъла от успеха, ако няма с кой да го споделиш?

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    А какъв е смисъла от успеха, ако няма с кой да го споделиш?
    Искаш да ми кажеш, че не можеш да помогнеш на хората в нужда и да станеш символ на доброто в света, без половинка до себе си ? Има хиляди начини да споделиш успеха си, без половинка ако това искаш ! Ако можеш сам да си опора на себе си ще постигнеш дори повече !

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Еми започнах от нормално и продължих да надграждам до момента, в които ти не ме разбираш, съжалявам за неудобството .. Може би просто и ти трябваше да продължиш да се развиваш...)
    ма нали се сещаш че всеки един вече се е изредил да ти го казва и то ако не съм аз все някой от другите е успял някак си много трудно да се "развие" до твойто неземно ниво, което значи че някой равен на теб ти е казал че си тъп
    имаше преди едно парадосоу, само с него се равняваш по неадекватност на изказа
    всичко ти е талаш, твойте 10 гейски изречения нормалните хора ги изразяват в 5 думи, нарича се адекватност и практичност
    кажи ми кой обича празнодумци?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Искаш да ми кажеш, че не можеш да помогнеш на хората в нужда и да станеш символ на доброто в света, без половинка до себе си ? Има хиляди начини да споделиш успеха си, без половинка ако това искаш ! Ако можеш сам да си опора на себе си ще постигнеш дори повече !
    постигай колкото си искаш накрая ще умреш и ще бъдеш забравен и всичко което си постигнал ще изчезне в нищото

но ако намериш своята сродна душа и предадеш това което си научил на децата си ще живееш и след като умреш с едно просто дребно дело

та кажи какво целиш да постигнеш?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Никога не съм се хвалел, колко много владея българския, всъщност като дете съм бил аномалия и английския ми е бил много по добър от българския (самия факт, че съм научил английски сам по добре от българския говори за калпавата образователна система, а не за моята невъзможност да го науча, освен това владея няколко други чужди езика ) Информацията я чета предимно на чужд език, защото на български почти нищо не мога да намеря дето ми трябва или ако намеря е прекалено малко за вкусовете ми и ти откъде знаеш колко висши имам и дали е само туризъм (ако не знаеш все още можеш да ускориш обучението си и да вземеш 2 години наведнъж....) ?
    какъвто и дървеняк философ да си и 3 висши и 3 езика и суахилито дето си научил от ю-туб....
    щом парадираш постоянно със съмнителни знания а не си успял да ги покажеш нагледно и не си успял да направиш и един лев от това си един пълен неудачник
    често самопровъзгласилите се полиголоти знаят от всеки език половината азбука и 10 туристически думички
    кикикик

какъвто и дървеняк философ да си и 3 висши и 3 езика и суахилито дето си научил от ю-туб....
    щом парадираш постоянно със съмнителни знания а не си успял да ги покажеш нагледно и не си успял да направиш и един лев от това си един пълен неудачник
    често самопровъзгласилите се полиголоти знаят от всеки език половината азбука и 10 туристически думички
    кикикик
    Парите не са задължително мерна единица за компетентност ОСОБЕНО в България, където дори докторите са говеда Освен това, ти откъде знаеш колко пари вадя и как ? Смисъл, за да говориш тези неща трябва да имаш информация, която нямаш.. От една страна като споделям информация тук подхранвам една малка част от хобито си и то е да проучвам поведението на хората в интернет Съжалявам но шегата настрана, май наистина си къртач на мивки... Шегувах се по рано, вече не се ....

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    постигай колкото си искаш накрая ще умреш и ще бъдеш забравен и всичко което си постигнал ще изчезне в нищото

но ако намериш своята сродна душа и предадеш това което си научил на децата си ще живееш и след като умреш с едно просто дребно дело

та кажи какво целиш да постигнеш?
    Всички умират и биват забравени, дали след едно или 10 поколения или 1000, на вселената й е все тая, май само тези, които са помогнали на човечеството по някакъв начин ще бъдат запомнени за най дълго, а някои от тях нямат и деца

а някои от тях нямат и деца
    for example?

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    for example?
    например аз

иначе познавам един дето падна от 13тия етаж и оживя

ти ще опиташ ли?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

например аз
    помогнал си на човечеството как?

Град
    системата дегоба
    помогнал си на човечеството как?
    предпочитам да не казвам

явно съм от хората които предпочитат да стоят в сянка но да бъдат хора на делата

предпочитам да не казвам

явно съм от хората които предпочитат да стоят в сянка но да бъдат хора на делата
    сега ми се изясни всичко

for example?
    Примерно Никола Тесла...

Примерно Никола Тесла...
    очакваш поне 5-6 човека да изредиш, ама нищо, тесла е по-скоро изключение, което потвърждава правилото

Супер фен Аватара на corbV2
    ма нали се сещаш че всеки един вече се е изредил да ти го казва и то ако не съм аз все някой от другите е успял някак си много трудно да се "развие" до твойто неземно ниво, което значи че някой равен на теб ти е казал че си тъп
    имаше преди едно парадосоу, само с него се равняваш по неадекватност на изказа
    всичко ти е талаш, твойте 10 гейски изречения нормалните хора ги изразяват в 5 думи, нарича се адекватност и практичност
    кажи ми кой обича празнодумци?
    Съгласен съм по отношение на автора, но е проява на ниска култура да се говори с/у хора, които ги няма, за да се защитят.

очакваш поне 5-6 човека да изредиш, ама нищо, тесла е по-скоро изключение, което потвърждава правилото
    Ludwig Van Beethoven
    James Buchanan
    C. Collodi
    Michelangelo Buonarroti
    ... Естествено, че е натурално в повечето случай човек да иска деца, иначе нямаше да има човечество, но ако ще бъдеш третиран като шит и ще трябва да робуваш на семейство, което не те оценя и няма перспективи да те оценя, по добре без жена и деца
    Последно редактирано от Maleficus : 09-16-2016 на 19:52

Ludwig Van Beethoven
    James Buchanan
    C. Collodi
    Michelangelo Buonarroti
    ... Естествено, че е натурално в повечето случай човек да иска деца, иначе нямаше да има човечество, но ако ще бъдеш третиран като шит и ще трябва да робуваш на семейство, което не те оценя по добре без жена и деца
    ъм, ъм, не знам как да ти го кажа, но тези хора са имали извънбрачни деца, доколкото знам...

ъм, ъм, не знам как да ти го кажа, но тези хора са имали извънбрачни деца, доколкото знам...
    Еми муш свърш, жената после си го задържа без да каже, но не е признато дете... Самотните майки с изключенията, които наистина са били изхвърлени като кучета от мъжете (без причина) са безотговорни паразити, някои даже го правят за богатството на мъжа... Повечето хора обичат секса... Добре, че има презервативи... Винаги носете свой, защото света е пълен със смахнати шматки... Ако забременее от нея зависи, дали живота ти ще се усложни 2000 пъти, поемете отговорност над жезъла на разрухата си !

Супер фен Аватара на corbV2
    За Нютон се смята, че е останал девствен до края на живота си и бие горните по значимост.

Еми муш свърш, жената после си го задържа без да каже, но не е признато дете... Самотните майки с изключенията, които наистина са били изхвърлени като кучета от мъжете (без причина) са безотговорни паразити, някои даже го правят за богатството на мъжа... Повечето хора обичат секса... Добре, че има презервативи... Винаги носете свой, защото света е пълен със смахнати шматки...
    ти шегуваш ли се с мен или твърдиш, че всички мъже са доблестни, честни, съвестни и всичко останало, втф, много си заблуден честно братле, не знам що си толкова заблуден, уж си на 24 и някои неща би трябвало да си ги осъзнал, ама ддз що имам толкова големи очаквания от хората и аз, сега ще напиша "всички мъже са боклуци" и няма да може да ме обориш ппц с твоите слова, ениуей

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си