inewton и Indistinct
mincheto и solo
Electra и pe6oskeiborda
haritov и АгентМура
divergent и YoungBloodZ
ani_banani и dafak?!
stalker681 и baby_baby
RagioL и Fisherman
M**** (не е двойка, сам е )
Първоначално написано от Dwyd96 Ако пиеш ейл. Ама ти са ще кажеш, че си аристократ... Какво е ейл?
Първоначално написано от inewton Какво е ейл? Вид бира
Първоначално написано от Dwyd96 Вид бира Бира пия рядко, пък такова ейл никога не съм пил. Предпочитам вино (на промоция)
Първоначално написано от inewton Бира пия рядко, пък такова ейл никога не съм пил. Предпочитам вино (на промоция) Промоцията да не е от Христовата кръв в църквата (като по филмите)
Първоначално написано от Dwyd96 Промоцията да не е от Христовата кръв в църквата (като по филмите) Не, в Била до 12 октомври има промоция на вина. Може да се възползваш.
Първоначално написано от inewton Аз имам женски* цикъл от време на време. Питайте костенурката. Сега е вярно.Въпроса е как б.Костенурка знае за това. Първоначално написано от Dwyd96 Не! Само с Macallan 1946. Със сигурност не е било мляко.
Първоначално написано от deitona22 Сега е вярно.Въпроса е как б.Костенурка знае за това. Костенурката много работи знае.
Първоначално написано от inewton Костенурката много работи знае. Или си мисли че знае,таз бивша Костенурка.
тая тъпа тема защо се е разрастнала
Първоначално написано от LoadRunner тая тъпа тема защо се е разрастнала Тва е новия спам. Как е mincheto? Видяхте ли се вече?
Първоначално написано от inewton Как е mincheto? Видяхте ли се вече? Хохо.Гууд уан.
О, кофи ненагледни. :*
Първоначално написано от inewton Тва е новия спам. Как е mincheto? Видяхте ли се вече? ухажваме се още много си любопитен
Първоначално написано от LoadRunner ухажваме се още много си любопитен Поне камерите пускахте ли? От дедо поп срам да немаш.
Първоначално написано от LoadRunner ухажваме се още много си любопитен еба ли я
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda еба ли я Пешо, не очаквах това от едно 12-годишно момченце. Разочароваш ме.
Първоначално написано от Indistinct Пешо, не очаквах това от едно 12-годишно момченце. Разочароваш ме. Нещо си в грешка, преди 6 дена pe6oskeiborda стана на 15.
Първоначално написано от Indistinct Пешо, не очаквах това от едно 12-годишно момченце. Разочароваш ме. Точно това може да се очква от 12-годишно момченце. Не трябва да се очаква от излезли от пубертета.
Първоначално написано от pe6oskeiborda еба ли я не говорете така за момичето то не е такова
Първоначално написано от LoadRunner не говорете така за момичето то не е такова А не е ли малко старичка за теб?
Първоначално написано от inewton А не е ли малко старичка за теб? добре айде, бахти педантичните хора "не говорете така за жената тя не е такава" и не не е, с малките няма за какво да си говорим, винаги съм се рабирал с по-големи жени
Първоначално написано от LoadRunner добре айде, бахти педантичните хора "не говорете така за жената тя не е такава" и не не е, с малките няма за какво да си говорим, винаги съм се рабирал с по-големи жени Ама она пък си търси по- възрастни мъже. Според мен ако не я спечелиш с чукане, няма с какво.
Първоначално написано от Indistinct Пешо, не очаквах това от едно 12-годишно момченце. Разочароваш ме. не забравяй че на акъл съм на 24 не съм сладак брат и аз псувам като възрастните даже повече от някои ;] Първоначално написано от LoadRunner не говорете така за момичето то не е такова какво не е не прави ли секс от време на време да не е поп под прикритие
Първоначално написано от pe6oskeiborda какво не е не прави ли секс от време на време да не е поп под прикритие ако не си на ясно не прави безразборно има си тирбушон а той врътка врътка, ако и това не ти е ясно
Първоначално написано от LoadRunner а той врътка врътка, ако и това не ти е ясно Недей, моля те, че пак ще започне със снимките в prikachi.
Правила