- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
Знае нещо за форонна ми жена и нейните прелюбодейства,но си трае.
Намразил ме е. Невъобразимо защо...
понякога не знае какво говори
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
има лунички
скоро не е пускала анкети
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Има богата колекция от оръжия и скоро не е правил фейкове.![]()
Последно редактирано от Maleficus : 09-27-2016 на 22:41
Подписи ще има само за добрите деца.
Ще бъдат сложени най-рано утре към обяд.
Надявам се да се окажем способни да се толелираме един друг и да се отнасяме по- умерено и благодушно.
Мнооого добър човек, само се чудя кой освен мен го мисли за такъв.
От ненавист към мен се е заблудил.
Грубиян.
не може да му се вярва