.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 82 от общо 82
    Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Водка и дрожке, омръзна ми от идиоти, курви и се сетих за тия, ама слабо... тука е изциклило на копеле.
    Мой човек тук не е за теб... Очевидно виждаш нещата на едно по възвишено ниво от простолюдието ... Смисъл завършил си СУ и предполагам всеки пенсионер ти сваля шапка за това(сигурно имаш и шофьорска книжка, което ако е вярно започвам да те боготворя веднага !) , но тук все още не сме стигнали твоето ниво, вероятно защото не прекаляваме с водката и дрожката... Сигурен съм, че ако всички мислеха като теб, нямаше да има Русия, нямаше да има САЩ, Китай или конфликти по света въобще, щеше да има чудни неща, като пеещи глигани, трикраки катерички и светещи ябълки, вероятно дори някоя друга интелигентна форма на живот, която няма нашите егоцентрични недостатъци
    Последно редактирано от Maleficus : 10-03-2016 на 22:56

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Не, тъпчо, просто лаладжията, които се обясняваше ми парадира академичната си извисеност, а зад нея стои елементарно момче, попаднало по-добра среда (пратили го да учи в СУ, да стане човек от него ахахах), но средата не може да промени същността на човека, изобщо.
    Не, винаги съм добронамерен към всеки, но когато се сблъскам с нещо, което не ме кефи - елементарност и просто съществуване...и аз не го казвам, за да обиждам, просто казвам истината.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от w0sh Виж мнението
    Тука е Groundhog day.
    Хаха уважих
    Къде това?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    жалко че няма казарма

там щяха да ти покажат какво нищожество си и че живота ти нищо не струва

кой си ти че да казваш кое е правилно и кое не и какви трябва да са хората

за някой крайно неизвестен простосмъртен си се взел много на сериозно
    Последно редактирано от haritov : 10-04-2016 на 11:26
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    жалко че няма казарма

там щяха да ти покажат какво нищожество си и че живота ти нищо не струва

кой си ти че да казваш кое е правилно и кое не и какви трябва да са хората

за някой крайно неизвестен простосмъртен си се взел много на сериозно
    Това ли ти е аргумета, бе, кюфтак ахахаххах
    Колко си тъп

Кой съм аз ли? Със сигурност по-умен и по-всичко от теб и не аз правя сравненията, аз казвам това, което мисля, вие се комплексирате и се сравнявате с мен.

Няма да ти обяснявам за казармата, няма да разбереш и капчица, но мога да ти напиша рецепта, тук поне ще намерим общ език?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Това ли ти е аргумета, бе, кюфтак ахахаххах
    Колко си тъп

Кой съм аз ли? Със сигурност по-умен и по-всичко от теб и не аз правя сравненията, аз казвам това, което мисля, вие се комплексирате и се сравнявате с мен.

Няма да ти обяснявам за казармата, няма да разбереш и капчица, но мога да ти напиша рецепта, тук поне ще намерим общ език?
    продължаваш да се взимаш на сериозно

нищо двойната гордост значи и двойно по-голямо падение
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Дванадесето и тринадесето правило от "речника" изказват съвършено цялостно всичката красноречивост и дълбокомисленост на автора.
    Разбира се, застраховката също е налице, една такава от тип „Ако не сте разбрали сте путки и трябва да опитате отново“.
    Аргументативните способности на автора пък са в своя абсолютен зенит, всяка една дума носи свой характер, но въпреки това затвърждава хладината на желязната логика.
    И тъй.. останалите невежи трябва да си избършем задниците със степените от СУ, защото явно дори и тази институция не може да ни отърве от статута „путка“.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си