- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Преди го ползвах,но от януари не съм.Безсмислено е общо взето,тъй като дори и да имаш съвпадения и пишеш,женските не ти отговарят,а и повечето го правят ей така ако им е скучно като са с приятелки и после го заебават.
А и явно вече разпраща наляво и надясно из фб,както казват Папугай и Пумба.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Не поства нищо, ама ако с позната се засечете, ти изписва колко общи приятели имате и кои, съответно и на нея.
То има някаква нова версия в момента, нямам идея дали не са променили нещо по въпроса.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
https://www.gotinder.com/privacy
https://www.gotinder.com/terms
If you are visiting our Service from outside the United States, please be aware that your information may be transferred to, stored, and processed in the United States where our servers are located and our central database is operated. By using our services, you understand and agree that your information may be transferred to our facilities and those third parties with whom we share it as described in this privacy policy.
реално постването е най-малкия проблем, даже фейса събира по-малко информация
браво бе млада кръв, сложил си ми линка на форума в подписа, бавняр с бавнярите
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
I wish http://www.teenproblem.net/forum
I belonged http://www.teenproblem.net/forum
hehehe, кофти късмет
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
- С*кс?
- Как смееш да ме питаш просто така! Сексуалният контакт трябва да е магически момент!
- Абракадабра! С*кс?
тва е за ива и евок :Д
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
Може би е разумно да се научат къде са бункерите и какви са характеристиките им, тъй като е малко вероятно да бъдем ударени директно(страна с нисък приоритет).. Ако има директен удар обаче(вероятно от отклонена от оригиналната цел ракета), предлагат същата защита като да държиш чадър по време на метеоритна буря.. Подобряване на съществуващите постройки ( с дебел слой олово може би ? ), разширяване, организиране на тренировки, създаване на ефективна система за рециклиране, която би позволила на бункерите да функционират автономно години наред, създаване на приоритет за съхраняване на културните ценности и талантливите хора, дъра бъра..
Шанс за трета световна война висок, тъй като дълга на Америка отдавна е надвишил критичните стойности и един от методите за стабилизация е предизвикването на глобален конфликт(ако долара падне, хората на високо падат и те, а мегаломаниаците изненада, не обичат да губят), а подобен конфликт със сигурност би помогнал да спре бързия прираст на човешката раса също .. Симптомите на война явни, терористични групи издигнати от американското правителство(пари, средства, мотив и боеприпаси), притискане на Русия, чрез санкции, ракетни бази заобикалящи Русия, дестабилизиране на отношенията със съюзници, Сирия, Украйна и тнн. Животното притиснато в ъгъла, няма друг избор освен да започне да хапе, а оттам ескалация на нещата, но е задължително другата страна да започне конфликта, за да може да проработи пропагандата след това. Никоя страна не иска да бъде записана като онази, започнала конфликта, каква суета ..
Знам знам, имам богата фантазия и много се ослушват до момента, когато започнат да чуват куршумите в задния си двор, но нека не забравяме, че е имало 2 световни войни предизвикани по подобен начин![]()
Дилемата е.. Дори да оцелееш, струва ли си да си жив в свят, където всичко иска да те убие, дори въздуха ( Високи нива на радиоактивни частици и ирадиация, която би продължила минимум 20 години, ако не сме ударени директно и стотици ако сме. Да не говорим, че ще се вдигне достатъчно прах, та да закрие слънцето за достатъчно време, та да убие растителността и бла бла)
По темата.. Чувствам как човешката алчност ще превърне много хора в пепелни графити по сградите, в най лошия случай разбира се. Но хората са идиоти, които рядко се учат от грешките на мъртвите, които страдат от краткосрочна памет и липса на поглед далеч в бъдещето, така че всичко е възможно![]()
Последно редактирано от Maleficus : 10-10-2016 на 23:19
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Малко вероятно ама ... някой някога да е поръчвал нещо от Япония ? Харесал съм си едни чайчета, но наскоро са въвели няква глупост с пощенско представителство и ти блъскат и едни 15 лева такса само за него като бонус към 20-те % ДДС и 10-те мито пък въпросните чайчета не са и особено евтини та не искам да ми излезе през носа...
Иди си набери лайка и липа и не се охарчвай излишно.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Още по-добре е да я ползват за превенция и да няма евентуално жертви, но се съмнявам, че ще стане.
Опс, намерих си снимки от бала, снимки от казармата, от училище, май и от детската градина, само трябва да ги сканирам.
А и такова, не можах да се разпозная в първия момент, хехехе, ебати затъпяването съм претърпял в последните години.
Е принципно си имам билкови ама не е същото просто.
Иначе си намерих евтин вариант, да видим дали е няк'во лайно http://www.iherb.com/Rishi-Tea-Organ...-oz-60-g/44992
Пускам го за който иска - има купони в нета за -5$ на първа поръчка, та излиза около 17 с доставката, което е доста ок принципно, та затова ме съмнява ама ще видим :Д
Е*б*аси времето.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
Сутринта малко ми остана да си извадя якето, а сега съм по къс ръкав...