.
Затворена тема
Страница 209 от 239 ПървиПърви ... 109159199205206207208209210211212213219 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 201 до 5 225 от общо 5969
    Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    а ти защо си му такъв противник
    разправи по-подробно
    Преди го ползвах,но от януари не съм.Безсмислено е общо взето,тъй като дори и да имаш съвпадения и пишеш,женските не ти отговарят,а и повечето го правят ей така ако им е скучно като са с приятелки и после го заебават.
    А и явно вече разпраща наляво и надясно из фб,както казват Папугай и Пумба.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Преди го ползвах,но от януари не съм.Безсмислено е общо взето,тъй като дори и да имаш съвпадения и пишеш,женските не ти отговарят,а и повечето го правят ей така ако им е скучно като са с приятелки и после го заебават.
    А и явно вече разпраща наляво и надясно из фб,както казват Папугай и Пумба.
    еми това че на теб не ти пишат нищо не значи за мене хахах
    иначе другото е притеснително

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Не поства нищо, ама ако с позната се засечете, ти изписва колко общи приятели имате и кои, съответно и на нея.
    То има някаква нова версия в момента, нямам идея дали не са променили нещо по въпроса.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    София
    еми това че на теб не ти пишат нищо не значи за мене хахах
    иначе другото е притеснително
    Писал съм си.С една дори се видях,но може да си прав за това ;д
    Тия известия можеш да ги спреш от фб-то,ако изобщо ги има ,както казва Номном.Влизаш ,мисля че беше в раздел игри и там търсиш Тиндер и някакси се спираха,но не съм сигурен.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Не поства нищо, ама ако с позната се засечете, ти изписва колко общи приятели имате и кои, съответно и на нея.
    https://www.gotinder.com/privacy
    https://www.gotinder.com/terms
    If you are visiting our Service from outside the United States, please be aware that your information may be transferred to, stored, and processed in the United States where our servers are located and our central database is operated. By using our services, you understand and agree that your information may be transferred to our facilities and those third parties with whom we share it as described in this privacy policy.

реално постването е най-малкия проблем, даже фейса събира по-малко информация

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Защо, съншайн? : (
    ;/
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

браво бе млада кръв, сложил си ми линка на форума в подписа, бавняр с бавнярите
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    браво бе млада кръв, сложил си ми линка на форума в подписа, бавняр с бавнярите
    кви са тия саадафита в подписа ти уе

I wish http://www.teenproblem.net/forum
    I belonged http://www.teenproblem.net/forum

hehehe, кофти късмет

така се казва пичагата, от когото взех цитата

трябва да уважаваш на хората мислите, затова саадафито е там :Д
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

- С*кс?
    - Как смееш да ме питаш просто така! Сексуалният контакт трябва да е магически момент!
    - Абракадабра! С*кс?

тва е за ива и евок :Д
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Голям фен Аватара на Maleficus
    Може би е разумно да се научат къде са бункерите и какви са характеристиките им, тъй като е малко вероятно да бъдем ударени директно(страна с нисък приоритет).. Ако има директен удар обаче(вероятно от отклонена от оригиналната цел ракета), предлагат същата защита като да държиш чадър по време на метеоритна буря.. Подобряване на съществуващите постройки ( с дебел слой олово може би ? ), разширяване, организиране на тренировки, създаване на ефективна система за рециклиране, която би позволила на бункерите да функционират автономно години наред, създаване на приоритет за съхраняване на културните ценности и талантливите хора, дъра бъра..

Шанс за трета световна война висок, тъй като дълга на Америка отдавна е надвишил критичните стойности и един от методите за стабилизация е предизвикването на глобален конфликт(ако долара падне, хората на високо падат и те, а мегаломаниаците изненада, не обичат да губят ), а подобен конфликт със сигурност би помогнал да спре бързия прираст на човешката раса също .. Симптомите на война явни, терористични групи издигнати от американското правителство(пари, средства, мотив и боеприпаси), притискане на Русия, чрез санкции, ракетни бази заобикалящи Русия, дестабилизиране на отношенията със съюзници, Сирия, Украйна и тнн. Животното притиснато в ъгъла, няма друг избор освен да започне да хапе, а оттам ескалация на нещата, но е задължително другата страна да започне конфликта, за да може да проработи пропагандата след това. Никоя страна не иска да бъде записана като онази, започнала конфликта, каква суета ..

Знам знам, имам богата фантазия и много се ослушват до момента, когато започнат да чуват куршумите в задния си двор, но нека не забравяме, че е имало 2 световни войни предизвикани по подобен начин
    Дилемата е.. Дори да оцелееш, струва ли си да си жив в свят, където всичко иска да те убие, дори въздуха ( Високи нива на радиоактивни частици и ирадиация, която би продължила минимум 20 години, ако не сме ударени директно и стотици ако сме. Да не говорим, че ще се вдигне достатъчно прах, та да закрие слънцето за достатъчно време, та да убие растителността и бла бла)

По темата.. Чувствам как човешката алчност ще превърне много хора в пепелни графити по сградите, в най лошия случай разбира се. Но хората са идиоти, които рядко се учат от грешките на мъртвите, които страдат от краткосрочна памет и липса на поглед далеч в бъдещето, така че всичко е възможно
    Последно редактирано от Maleficus : 10-10-2016 на 23:19

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    https://www.gotinder.com/privacy
    https://www.gotinder.com/terms
    If you are visiting our Service from outside the United States, please be aware that your information may be transferred to, stored, and processed in the United States where our servers are located and our central database is operated. By using our services, you understand and agree that your information may be transferred to our facilities and those third parties with whom we share it as described in this privacy policy.

реално постването е най-малкия проблем, даже фейса събира по-малко информация
    От друга страна, има опасни същества в тиндер, добре е поне да я ползват тази информация И в полза на евентуални жертви
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен
    Малко вероятно ама ... някой някога да е поръчвал нещо от Япония ? Харесал съм си едни чайчета, но наскоро са въвели няква глупост с пощенско представителство и ти блъскат и едни 15 лева такса само за него като бонус към 20-те % ДДС и 10-те мито пък въпросните чайчета не са и особено евтини та не искам да ми излезе през носа ...

Мега фен Аватара на divergent
    Иди си набери лайка и липа и не се охарчвай излишно.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    От друга страна, има опасни същества в тиндер, добре е поне да я ползват тази информация И в полза на евентуални жертви
    Още по-добре е да я ползват за превенция и да няма евентуално жертви, но се съмнявам, че ще стане.

Опс, намерих си снимки от бала, снимки от казармата, от училище, май и от детската градина, само трябва да ги сканирам.
    А и такова, не можах да се разпозная в първия момент, хехехе, ебати затъпяването съм претърпял в последните години.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Иди си набери лайка и липа и не се охарчвай излишно.
    Е принципно си имам билкови ама не е същото просто.

Иначе си намерих евтин вариант, да видим дали е няк'во лайно http://www.iherb.com/Rishi-Tea-Organ...-oz-60-g/44992
    Пускам го за който иска - има купони в нета за -5$ на първа поръчка, та излиза около 17 с доставката, което е доста ок принципно, та затова ме съмнява ама ще видим :Д

Град
    София
    Е*б*аси времето.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Е*б*аси времето.
    Екстра е времето.. Като да не се ходи на лекция е

J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Сутринта малко ми остана да си извадя якето, а сега съм по къс ръкав...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Екстра е времето.. Като да не се ходи на лекция е
    Аз нямам и без тва,но за сметка това правя некъв ш*иб*ан доклад за некви двама ,за които няма ш*иба*на информация в шиба*н*ия гугъл.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Аз нямам и без тва,но за сметка това правя некъв ш*иб*ан доклад за некви двама ,за които няма ш*иба*на информация в шиба*н*ия гугъл.
    кои двама
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    кои двама
    Единия го намерих,другия е тегавия-Robert Applebey
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Аз имам една задача "Да се развие ш*баната функция по ш*бания ред на ш*бания Фурие "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си