- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Кокер шпаньол - тъп, но упорит. :дд И не го свърта на място.
Обичам този град. Може да е мръсно, претъпкано и задръстванията да ме побъркват, ноо <3
Никъде другаде не се чувствам по на място.
Уморена съм. Хвърлих се в леглото с дрехите и не мога да откъртя да стана да си взема душ. Ъх.
в който си писах с момчето, което харесвам (спряхме изведнъж да се търсим за жалост) ?!
__________________________________________________ ___________________________________
ПТ:Разкарване до унисисе само за 1 лекция и тва е.
За първи път от много време да се прибера бързо в час пик в тва село.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Не ми стига това, ами и човек, който би трябвало да се интересува от мен, който ми е семейство и тн не помни, че преди по-малко от 24 часа съм му говорила неща, които са важни за мен. Просто...Искам да започна живота си отначало колкото се може по-бързо. Още малко. Ще постискам зъби още малко.
Дъщерите ми не ме посещават толкова често. Моля се на боговете да са добре.
тва семейния живот калява мъжете
после не ги е страх от задгробния
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Хайде, консумирайте връзката си най-накрая и да се приключва със спама.![]()
Татаратата! Записах се, доволна съм. Още малко и ще си видя гадта, определено съм доволна.
Обмислям членството си в Студентски съвет. Свикнала съм с лидерската позиция и участието в такива общности, обичам нещата да зависят от мен, имам адски много свободно време, пък и членството би ми отворило много врати в бъдеще.
I'm too weird to live, but much too rare to die.