.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Да ти откажат не е срамно/лошо, важното е да поискаш/попиташ
    Айде бе ?! Това като жена ли го казваш или по принцип? Ти имала ли си случай да предложиш на някой и той да ти откаже? Ако да - готино ли беше чувството?!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Айде бе ?! Това като жена ли го казваш или по принцип? Ти имала ли си случай да предложиш на някой и той да ти откаже? Ако да - готино ли беше чувството?!
    По принцип, за всеки аспект на живота и човешките взаимоотношения. Съответно не всеки е длъжен да казва да, не всеки има възможност да каже да и в това няма нищо лично/притеснително.

Иначе, всеки е бил реджектван, съответно съм се чувствала тъжно, защото е "не" , но живота продължава, никой не е виновен, всичко е наред и тн

Даже не бих го нарекла реджектване, просто не знам защо трябва да има такъв страх от отказ
    Последно редактирано от NomNomNom : 10-11-2016 на 17:08
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на Maleficus
    По принцип, за всеки аспект на живота и човешките взаимоотношения. Съответно не всеки е длъжен да казва да, не всеки има възможност да каже да и в това няма нищо лично/притеснително.

Иначе, всеки е бил реджектван, съответно съм се чувствала тъжно, защото е "не" , но живота продължава, никой не е виновен, всичко е наред и тн

Даже не бих го нарекла реджектване, просто не знам защо трябва да има такъв страх от отказ
    Мъжете средно са "реджектвани" 3 пъти повече от жените и често изграждат комплекси, които им пречат. Освен това изискванията към един мъж са по високи, отколкото към една жена и това предизвиква допълнителен стрес и страх.. Авторе, трудно ти е с момичетата, защото ти пука как ще реагират и какво ще си помислят, а важното е не това ! Важното е да ги накараш да те приемат, независимо колко си различен ! Желаните мъже са тези, които не могат да бъдат лесно контролирани и са силни в сферата, която им върви, а жените сами се хвърлят в краката им
    Последно редактирано от Maleficus : 10-11-2016 на 17:33

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Мъжете средно са "реджектвани" 3 пъти повече от жените и често изграждат комплекси
    ти изграждаш комплекси, моя последен титаничен игнор беше миналата година
    взех си поука, от лятото почнах да заграждам напълно непозната женичка която срещам почти всеки ден
    и чак тоя понеделник си менкахме номерата
    утре сме на среща
    загубеняк
    (не казвам че ми е голяма тръпка а е хубава, просто живота продължава, ако не е тя друга ще е, аз от игнор даже изграждам имунитет и точно след игнора ми се получава с първата срещната дето се вика )

Град
    София
    Както и други казаха, при вас жените това се случва рядко, докато при мъжете е често, понякога дори постоянно! Как щеше да се чувстваш след едно 10-15 години постоянно "реджектване" (каква хубава българска дума )?!

П.С. Въпросът е риторичен, знам че това дори няма как да си го представиш, камо ли да го разбереш.
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    аз от игнор даже изграждам имунитет и точно след игнора ми се получава с първата срещната дето се вика
    Щом сам така си вярваш и ние повярвахме "почти" ! Както се казва, на някои морето им е до колене !

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Как щеше да се чувстваш след едно 10-15 години постоянно "реджектване" (каква хубава българска дума
    http://www.webcafe.bg/webcafe/onya-d...mpaign=webcafe

премести се в Пловдив, там не гледат как изглеждаш, а откъде си

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    http://www.webcafe.bg/webcafe/onya-d...mpaign=webcafe

премести се в Пловдив, там не гледат как изглеждаш, а откъде си
    Не мога да го прочета, защото имам адблок плюс !

адблока спира рекламите, иначе текста си се вижда, само снимките ги няма

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    адблока спира рекламите, иначе текста си се вижда, само снимките ги няма
    Тия от въпросния сайт не ми дават да виждам и текста, защото съм спрял рекламите.

Щях да ти го обясня на ЛС, за да не спамим, но ти си ги изключил и няма как - поне имаш представа, защо аз не мога да прочета жълтата статия, която ми предлагаш .

бразузърите си имат режим на четене, пускаш го и виждаш буквите

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    Цитирай Първоначално написано от freshhhhh1 Виж мнението
    здравейте,

Седя си и си мисля, скоро ставам на 22г, а толкова срамежлив и объркан, че няма на къде... и се чудя къде бъркам бе мамка му..

пред приятели и компания всичко окей, лафим си, излизаме, но винаги в Коч компания... има ли момиче на близко просто се притеснявам и буквално се паникьосвам, какво да кажа, какво да направя.. да не се сбъркам, да не кажа някоя глупост(не че не го правя попринцип) ии заради това си мълча и гледам като теле..

за тези годинки а в училище, а в университета винаги е имало някое момиче което да ме пфф .. абе само като я гледам и ми става някакво ъъ..хем приятно хем тъпо, щото ме е срам да я заговоря и ако я заговоря съм такъв сдухан със еднотипни тъпанарски въпрос Тип" 5 клас"

Някакви съвети как какво да правя,... Спортувам, ходя на фитнес, бачкам, излизам диско, кафе.. и па не става.. умряла работа

и да пиша в тъпия фейсбук като не сме си обелили две думи на Лайф...., хептен Са ме рязали..(seen)

;]]
    Аз съм в същото положение самоче към момчетата

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от qkataa_123 Виж мнението
    Мхм какво да ти кажа, просто трябва да се отпуснеш и да не ти пука хич! Аз и аз се притеснявах да разговарям с момичета, особено, ако се познаваме слабо или не се познаваме, сега се поошлайфах и си говоря без проблем, но пак няма резултат!

Супер фен Аватара на sladura89
    Пак много зависи и дали ме предразполагат де, някои ме предразполагат, а други не, някои като заговоря продължават темата, с други обаче 2 приказки на кръст не можеш да си кажеш, защото те примерно само мълчат!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от qkataa_123 Виж мнението
    "Божеее, колко мъка има по тоя свят, Боже!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си