- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Деня ми е крив - лекции до 5, студ, кръстосани разпити от на онова майка му, сервитьорката в тъпото барче... Майко, не! Еднопосочен билет за ада и твай!
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
ох, цял ден ли
защо не пробваш да ядеш само 8 часа и след това фаст 16
аз ядох чийзкейк сега, като кисна до късно, ям, просто имам някакви пориви да работя след 22:00 ( респективно лягайки след 3 ) последните 2-3 дни, а иначе като примерна пенсионерка лягам в 23:30 и ставам в 6:30-7:30
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Добро начало на имения ми ден, мда...Тези "състояния", както обичам да си ги наричам, започват да ме плашат. Не съм сигурна дали е това, което си мисля, и не знам доколко опасно е, ако не е. Страх ме е адски много. Уж бях подготвена за подобни неща, а се оказва, че не съм. Никой не е.
Честит имен дееен! ^_^
Успях да заспя след доста въртене и рев. Направо не съм на себе си. В един момент си говоря с хората около мен и дори се смея, в следващия отново ме връхлита мисълта, че вече го няма и започвам да плача. Непрекъснато си представям как се е случило точно и имам чувството, че ще рухна. Чувствам се виновна, че няма да отида на погребението. Слушам една и съща песен, която е свързана с последния ни общ спомен. Грам не ми е до купони, но имам чувството, че ако остана сама цяла вечер ще откача напълно и може би е по-добре да изляза да се разсея, ако изобщо можеш да се отърсиш от такова нещо толкова бързо...
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Лиуанда,честит имен ден.
И по темата
Тъпо,студено и от сутринта занимвка с доклади.
И както е тръгнало,аз ще съм организатора за 8ми декември..ужасТ.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
мисля си го от супер много време да пробвам, ама не знам
принципно до сега ми беше много трудно да започна деня без закуска, но напоследък успявам и в момента съм на около 12 часа фаст, разбира се, броя си и съня :Д (един приятел ми каза, че не било фаст при положение, че спя 16 часа, ставам и ям :Д)
а и шибания кантар днес ми каза, че съм 85 кг, а се чувствам около 88 :Д
никому вяра не можеш да имаш вече, ей
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
аве, да ва питам
някой оттук занимава ли се с video editing?
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
Май ауриса. Не съм сигурна.
Номи, така е.
Бахти кожата, бе, човек. Изгорих си я около окото със сешоар, а дори не беше гореща струята, отлепих я с кола маска. Wtf.
nope ама питай папагала - той от всичко разбира
Главата ми се върти,но пак хода на унсс ..ебаси.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Току-що получих съобщение от потребител с моите ник-нейм и аватар. Ъ?! :дд
Всъщност, нямам от какво да се оплача. Никой не ме обижда, не ми краде снимките и не се заяжда по какъвто и да е начин с мен. Не виждам и някой да се е оплакал, че съм го напсувала на лс. Нямам основание да се оплаквам от каквото и да е. Да, глупаво е и определено е безсмислено хабене на енергия, но след ден-два ще му отмине мерака и ще се спре, щот никой не го бОли. Така работи мозъка на децата. Съвсем друг въпрос е доколко е здравословно на 23-4 години да се държиш по тоя начин, но коя съм аз, за да диагностицирам?!
ОН: Достатъчно се научих за днес, сега искам да зяпам филмче. Нямам търпение да ми се изтегли поне единия. :дд И ако може да е анимацията или приказката, а не драмата. Достатъчно съм натоварена психически, за да гледам драми.
Последно редактирано от tori : 10-19-2016 на 20:04
всички около мен са болни, ако аз се разболея
наистина ще избеснея![]()
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer