- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
http://static.blitz.bg/documents/thu...76988208-1.jpg
дано не си пазарувал от него, че ще ти направят живота труден
До всички: Ако видите, че има фейк с вашето или с някое друго потребителско име, моля използвайте опцията за докладване на мнение, или пишете на ЛС.
чудо голямо, тия фейкове са като клонингите в Наруто
можеш да ги банваш, ама информацията веднага отива при оригинала
За пореден път се убеждавам колко е хубаво да си фен на отбор с история и традиции, уважаващ легендите си. Отбор около който има купища вълнуващи истории, които си заслужава да бъдат (и ще бъдат) разказвани.![]()
Welcome to the Jungle...
^След победа над Фенербахче?
Толкова уютно ми е като му чуя сладкия сънен глас сутрин...Иска ми се никога да не ставам от леглото. Да лежа и да си говорим. Да нямам задължения, които ме спират. Уви...
Добро утро на всички!
Тъй, тъй... добро утро, народе (да поздравя, нали трябва да сме културни)!
По темата - откак съм станал ме мързи да гледам. Написах си редовната доза домашни и сега чак ме боли да стана и да ида да си взема учебника по История, та да продължа с учебния процес. Имам чувството, че ще се разтека след малко. Супер приятно ми е. Скоро ще трябва да прекратя тоз мързел, обаче...
Три дни по цял ден повтарям едно и също и правя запис след запис, за да стане перфектно и да се изкефи, и накрая егати реакцията. Мразя, когато не оценяват усилията ми.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Пффф... Как никъде не ми се ходи... Днес предпочитам да си стоя в нас и да си чета, каквото трябва за курса, вместо да ходя в унито. Мързел ме е! И пак сънувам глупости, но тоя път смешни. :ддд Тая сутрин се напиках да се хиля като осъзнах кви работи съм сънувала. :д УМИРАМ! Кой, по дяволите, ми го даде това въображение?! :дд
Най-накрая-хем нямам единственото упрж в петък ,хем колата е готова.Кеф отвсякъде!
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
такам днес ще се срещам с Манушев да видим дали ще ни подкрепи та да може и някой глас да спечели
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
да го духат лекциите
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer