- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
На моето коляно пък не му харесва да тича във фитнеса, но пък и никой не го пита де.
Чак ме пита дали се сърдя, понеже съм изглеждала сдухана. Не се сърдя, бясна съм. Няма такава наглост, човек. Не мога да повярвам, че го направи, при положение, че е наясно със ситуацията. Научих също, че всичко, което споделя, се докладва на онази компания, от която се опитвам да се отърва. Днес имах страхотната възможност да го върна тъпкано, заслужава си го. Обаче не можах. Ядосвам се и на себе си понякога за тези неща.
Днес в крайна сметка беше ползотворен ден, дадената ми задача е точно по моята част, ще си я правя с кеф. Също избрах страхотен подарък, само трябва да проуча дали вече няма нещо подобно. Сигурна съм, че супер много ще се изкефи и изненада. Въпросът е дали да изчакам Коледа, или да го подаря още сега.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
как може да ми е толкова убито, е
и да не забравя да не пиша като е с компания хаха
^Софията е вредна за здравето.
Чудещо се.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Днеска ми звъняха лапета на вратата за Хелоуин. Няк'во яко е... :Д
Догодина ще приготвя нещо - току виж повторили. Този път ги отпратих с 5 лева :Д
ми да ти кажа, на мен мисля че започна да ми харесва покрай факта че съм по-самостоятелна
не че мразя родителите си, ама... друго е просто да живееш сам /в моя случай със съквартирантка де/
но ми трябваше малко време да свикна;
то това така или иначе важи за всяко ново място
животът ми е гаден
но има и жовоти по-гадни от моя
така че не е редно да се оплаквам
но се оплаквам.
Аз се прибрах в 22:30-23, така че не знам дали са идвали да просят бонбони.Ама ако бях видяла деца пред входа, с костюми и грим ест, щях да им дам шоколада, който нося. Не видях, но бонбоните и шоколада го омятахме с приятели та и аз съм ощастливила две дечица. Снощи и още едно... :3 После пихме вино/бира с мойтИ и беше яко. Искам утре вечер пак. :дд И съм напред с 5 лева - кой като мен лихварства. :дддд Така, де - яко ми е. Утре сутрин - сначале в школата за шАфьори. Русенци, НЕ ХОДЕТЕ ПО ПОЛИГОНА, ЩОТО ЩЕ Е СТРАШНО! :ддд
Ако някога сте си мислели, че някое момиче е долна пача, но сте се опитвали да вярвате, че не е, бъдете сигурни, че е. Залагам 200 франка и едно прасе на тва твърдение.
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Русенци могат да са спокойни - прибрах се от кормуване. :дд И даже ми казаха, че е добре като за сефте зад воланя. Щастлива съм, че тия рейсъри не се суркаха наоколо докато аз карах, защото ми се изправиха косите още малко, ако има въобще накъде, докато момчето с мен караше, а аз бях навън.
Отдавна ми се върти в главата да се търкалям до морето с колело, голям мерак ми е деба, и тия дни само гледам колела в нета и съм ей на толкова ('--') да си поръчам...
Ама то след още седмица ще запука сняг сигурно, та чак до март ще ми се пречка из апартамента (или ще го сваля във общото на входа и ще го гепнат :Д).
Няма оправия, ей.
А плюс откакто спрях цигарите викам ухуу супер, са не получавам астматични пристъпи след 50 метра тичане, дай да се вкарам малко във форма и ... едва издрапах 5 набирания. Направо не е истина колко бързо може да загуби форма човек. Преди 2 години, когато също бях преходно-сакато състояние, правех 15 на серия. Интересно колко ли месеца ще отнеме да оправя положението.
Та комуто е интересно - година и половина неактивност отнема да станеш на желе.
Като ги няма неприятните лица покрай мен и се чувствам супер. Един вид в тоя Пловдив бягам, а не е хубаво да бягаш от миналото, но след като ми се натрапва, няма как да не се дистанцирам. Слушам си хубава музика, пия си блубери и се размазвам от кеф. Една песничка ми докарва такава нирвана, че чак ми се реве от хубаво само като я слушам.
ПП: Някой може ли да ме упъти къде да си гледам Лудогорец-Арсенал довечера в интернет? И линк ако дадете, много ще ви обичам.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Защо в интернет. Не можеш ли по BTV Action?![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Последно редактирано от Niakoitam : 11-01-2016 на 16:34
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Фобре съм ... Днес успях да си свърша всичко, което трябвале и сега си почивам. Утре пак в 05:20 за училище и скоро ще скоча от моста ;д
Don't judge my story by the chapter you walked in on.