- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Супер ...
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
ми значи знам ги тия рамове, тва е нещо като голф 3ка, навсякъде ги пробутват
а като се качиш на това все едно палиш бавареца точно така се чувствах с него
а за обиколката трябва да тренираш от сега и лятото да идеш с ония програмиста който обикаля БГ вече за 3ти път, той е от софия и си търси хора винаги и е ходил до морето сам за един ден
зарежда с кекс от баба му
(неговото колело струваше 10 бона ама и с обикновени също става)
https://www.youtube.com/watch?v=Xb6rLXgE_Xk
Последно редактирано от LoadRunner : 11-01-2016 на 21:19
Е тоя е страшен изрод евала
аз обмислях пролетта да почна с треноривките и да навия някое другарче за 4-5 дена да се търкаляме
т'ва за 1 ден да стигнеш е абсолютно изродско, шапка му свалям на този
Ей, тия хора не се научиха с кого си имат работа, бе! Имам добрия късмет да научавам почти веднага всичко, което ми е нужно. Дбавих го момиченцето в приятели - поне да вижда къде съм, с кого поствам снимки и какво правя, да ѝ е по-лесно. :д Нищо, че не се тагвам - за нея ш са тагна и песен ш пея даже! Гола в банята влизам, ей!
Мислех, че сме ги надраснали тия глупости, но къде ти?!
аурисе, не съм чел за кво става въпрос, само последните няколко коментара, но най-добре да инвестираш в шосейка, просто за подобни дистанции по такъв път са най-оптимални. И за до работа стават.
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
дае ама като бях по-малък (разбирай още в гимназията) въртяхме из парка и няколко пъти сме карали от бояна по пенсионерската пътечка чак до железница и обратно с автобуса до хладилника, и предпочитам да го имам и това като опция.
Иначе си прав 100% бих си взел шосеен в противен случай. Мерси все пак.
колкото повече усещаш нещата около теб толкова повече чуваш и виждаш какво се случва там
жалко че сега го осъзнах
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
и аз си харесах колело, в един магазин тук, случайно го видях, беше българско на балкан, но не от някогашните дребни балканчета с малки гуми, за към 200 лв, розово с черно, с диагонална рамка, на която пишеше strawberry, с контра и предна спирачка, калници, предпазител за веригата, стойка и багажник, за кошница и звънче не съм сигурна, дали имаше, хмм и за фар и светлоотразители не съм сигурна, че имаше, но ако няма и си го взема, ще си му набавя, нещо такова http://i.imgur.com/qsbHmCB.jpg <3
Добър мач се получи, ама тъпият вратар много ми вдигна нервите. Както и да е, надявам се да отбележим победа следващия път.
Единият ми кейс пристигна, разлагам се.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
до колко време след vulnus scisum може да се зашие, днеска се заклах и минаха 3-4 часа но си смених превръзката и много дълбочко и широко ми се видя- размери: дължина- 4-5cm, ширина- 7mm, дълбочина- 3-4mm
^ Най-добре си иди на лекар, не разчитай на групови форонни познания и не се филмирай много за шиене, 3-4 мм звучат по-скоро като за лепене, ако е на видимо място и не искаш белези. Имаш ли тетанус, правена в последните 3-4 месеца? (Нямам спомен точно колко беше минималния срок, а до там не съм стигнала още, ще извиняваш невежеството ми.) Щото ако нямаш, поне според мен, ще е добре да си направиш - това става до 24 часа след рязането. Отделно все ще има някой да ти направи превръзка като света и да те посъветва кога и как да я сменяш.
Пак, де - иди поне до личния да те види утре.
Престраших се да си направя запис и уау, хареса ми как звуча. За първи път.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
ай сиктир бе, баси
писна ми на дупарата да се подиграват с чувствата ми
явно вече не трябва да си стойностен човек, за да те оцени някой.
сменям подхода.