- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изпускане след анален секс-мит или реалност.
В нашите манастири няма такива.![]()
Защо да е сбъркан?! Защото не ме тормози всяка вечер да му пускам отзад ли? Ами не го прави, защото знае, че е безмислено. Става само когато аз искам такъв секс. Освен това смятам, че го правим достатъчно често, че той да е зажаднял за задните ми части. Странно ли ти се вижда?
Всички яко се подготвяте и после гледате като насрани - ма точно като насрани! Мухахахаха
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
... И за какво ти беше да пишеш тая глупост? Мислиш ли, че някой ти обръща внимание? Ако го мислиш, значи ще видиш какво... Целта ти беше да събереш коментари относно аналния секс, за да чикибойстваш. В момента Съм събрал доказателства, с които да докажа, че не си момиче, че си фейк, че си далеч от това, за което се представяш.
По темата: Не, не и пак не! Това са глупости, сътворени от мъжете, боледуващи от мизогиния. Аналния секс предпазва от хемороиди! Хемороидите се появяват от застояли мускули, редовен запек, напъвания (било то по голяма нужда, или просто напъвания, или друго...)!
Не, от аналния секс никой не се насира. Ако беше така, досега всички хомосексуалисти щяха да се насират. Медицинско доказано е, че аналния секс не води до никакви лоши последици, ако се прави както трябва.
-Под "както трябва" имам предвид жената да си е направила клизма, та да няма микроби (микроби има и отпред).
*Застояли мускули* - както вече казах, аналния секс НЕ води до хемороиди! По време на анален секс мускулите се разширяваш, а след анален секс се стесняват - един вид тренировка. Колкото повече се тренира даден мускул, толкова по- здрав става той. Знам защо Rabalka прави това което прави... но в момента не е мястото, нито времето, че да говоря това което може да говоря! Но ако ме раздразни, нещата просто ще се случат.
Нещата ги знам, защото ги знам.
В случай, че има обърквания, можете да попитате хората, които го правят. Медицинско доказано е! Ако имаше някакъв проблем, в момента щеше да има официално становище, в което лекарите ще говорят. Темите, в които са описани подобни проблеми, са написани от тролове, които се възбуждат по този начин.
П.С. http://www.teenproblem.net/a/1-lubov...-razvenchahme/ само не знам защо да е мит, предположение, че всички са наясно.
Всичко най-хубаво,
хората от Звездите.
Последно редактирано от Bat' Micho : 11-02-2016 на 22:43
По-скоро мит. По-важното е, че жените свършват много по-мощно от анален секс, отколкото от вагинален.
Свършваме, да, но само ако мъжа знае как да го направи. Това изключва 99% от мъжете.
Преди години бях гей и правих много анален секс. Никога не съм се изпускал.
Вечe не съм гей и имам приятелкя.
Някой хора му казват анусен рефлекс рязко вкарване и ще се радваш на меню. бавно примерно 1 час само главичката на слеващия път до половината го вкарай, ай ползвай лубрикант 10, 11,50лв е че все пак не е вагина и не се овлажнява, а на сухо е гадно и за двамата все едно да се задоволяваш без да овлажниш пениса гадно е.
Изумяван как гаджето на автора прави анален спонтанно без подготовка!!! Аз никога не съм го правила без клизма, никога. Не съм имала и гафове. Иначе не харесвам отзад с презерватив. На голо е сто пъти по-готино. Тези които го правят, знаят колко различно е усещането.
Изпускала съм се. Никакъв мит не е
![]()
Момичета, минавайте поне през тоалетната, за да няма засрамени.
Вива канари...!!