- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
И Коселчо е шампионът по табла на общака за 2016 година!
Престраших се да го споделя с двама души - единият разбирач, другият не толкова, отзивите и от двамата са добри. Надъхаха ме.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Ми тъпо.
Не стига че почти цял следобед съм в унисисие,и имам 2 контролни,пък и за вечерта имам 2 оферти,а няма да мога да отида на нито една..ебаси.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Децата ми се сърдят, понеже не съм отишла с тях на кафе, а на мястото, където трябваше да отидем заедно. Била съм се деляла от тройката и не знам си какво. Не се деля, просто не смятам за необходимо да вървим навсякъде като вързани, всеки си има план в живота.
Нахъсаха ме и вече имам и видео. Сега в задачата се пита дали да отиде в тубата или не.
Трябва да си припомням белота, фък. Всеки път ми се обяснява, играя каквото играя, на следващият път пак не помня точките.
Качих го тъпото видео, ще видим.
https://www.youtube.com/watch?v=IGdiACWiMAM
20 години по-късно всички са живи
и аз съм още жив
съвпадение ли е
не мисля
И аз искам. Дано съм от избраните.
Аз се чувствам малко сама. Не искам да обременявам никого и в същото време обременявам "непознати". Но и Той е много миличък и супер ми помага в това отношение, без дори да го прави целенасочено. Хубаво е да имаш морална подкрепа. Хубаво е някой да вярва в теб, когато най-много имаш нужда от това.
Вин Дизел що ли се е върнал?
Тр да го преслушам как е това лице, ако иска сам да се самосезира.