- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Ако за теб няма значение кой те управлява, нямаш проблем. Но реално ако умножим мислещите като теб по 1000+, картинката започва малко да се изменя, а именно, както някой беше споменал по-назад в коментарите, малцина решават за мнозина и афектират живота на мнозина.
Ще ми повлияе, да. Обаче когато не гласуваш, показваш, че никой от кандидатите не ти допада. Поемаш отговорност за действията си (в случая бездействието си), и заявяваш, че ти е все едно кой ще управлява, понеже за теб всички са зле. А квадратчето "Не гласувам за никого" е безсмислено. Ако не искам да гласувам за никого, просто не отивам и не гласувам.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Винаги съм смятала, че трябва да се гласува, точно поради тази причина. Понеже идва момента, в който се оплакваш от държавния глава и ти казват "Ми що не гласува за оня другия, щом те кефи повече?" Обаче тази година конкретно няма избор, който да ме кефи. Тоест афектирането е неизбежно.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Защото не мисля, че можеш да изредиш конкретно. Не те нападам, аз също мисля, че кандидатите не са на ниво, но отидох на пет предизборни срещи, сметнах си плюсовете и минусите за всеки кандидат и взех решение. Дори се оказа, че някои кандидати, които не ми се струваха подходящи, са по-адекватни в целите, подготовката и визията си за бъдещето. За сравнение - някои кандидати нямаха такава визия или поне не я представиха подобаващо. Отделно, улових някои кандидати в безсрамни лъжи, което също повлия доста на решението ми.
Последно редактирано от Iphigenia : 11-06-2016 на 17:08
Ей, да ви ижЪ изборите... По твто избори, по фбто избори, фороня избори, влог в титубата избори, в дядо пак за избори се говореше, в магазина на твто отново избори, майка няква позната среща - и там избори... Излезе ме на чрлото вече, дейба глупостите... Най-големия ми проблем е, че виното на дядо още не се е избистрило, а вече НЯМАМ ШИБАНИ НОКТИ, мамка му! Ще пусна един ДМС Тори иска вино! Пууууу... Досадна работа.
Време е и аз да планувам напускането явно.На балотаж в другата неделя по данни на "Алфа рисърч" от екзитпола отиват Румен Радев, подкрепен от БСП - 24,8% и Цецка Цачева - 23,5%.
Трети остана Красимир Каракачанов - 13,6%, обединената кандидатура на Патриотичния фронт и "Атака".
Роднини със здравословни проблеми. Жал ми е да ги оставя. Като ми се махне това от главата офейквам със сигурност. То бива диваци, ама с този референдум и вота за тези отрепки просто избива рибата. Тотално сад. Наясно съм, че живея сред балкански бели мангали, ама такава глупост няма аналог.
разбирам и мисля, че е задължително за буден човек да прекара време в други условия, за да не се парализира от негативните аспекти в Бг.
за съжаление даже избирателната активност не се е вдигнала спрямо предните президентски избори, което щеше да ме зарадва. все едно великата мотивация и вяра се изискват, че да се разходиш за едно кафе време в неделя следобед.
а референдумът просто беше тъп - 2 безопасни въпроса, и 1, с който да си вкараме автогол.
засега толкова, следващия път може би повече (балотажа не се брои)
Кандидатът на ГЕРБ Цачева губи от генерал Радев в София и големите областни градове. Това сочат прогнозните данни на "Алфа Рисърч". Данни на Галъп пък показват, че Радев има по-добри резултати и при мъжете, и при жените, като води много убедително пред Цачева в групата на високо образованите.
Според данните на Галъп по показател етнос кандидатът на ГЕРБ печели убедително сред турците и циганите у нас, докато генерал Радев има по-добър резултат след българите.
хохохох, столипиново не гласува и цачева изостана
Референдума се разглежда в НС само и единствено ако не прехвърли прага на избирателна активност на предходните избори. Ако прехвърли тоя праг, всяко едно решение се приема, независимо какво им харесва или не на депутатите. Те в случая нямат думата.
С тоя си коментар, само и единствено показваш колко е тъжно положението в България. Показваш типично българско мислене за съжаление. Заради такива като теб, няма как нищо да се оправи. Но вероятно и ти смяташ да ходиш на запад, та какво те интересува?
Бах му майката, колкото ги обичам и двамата, толкова ми иде на моменти да ги запукам с тиган по тиквите. Тактични, тактични.... Все сме най-можещите, знаещите, красивите, умните, невероятните... Ще кажеш принцеса Даяна! Другите са ни под нивото, нищо че реално никой не я иска за нещо повече от една вечер. „Искам тва и тва и тва и ти ТРЯБВА да го направиш за мен, щото АЗ ИСКАМ!“ Нам-ко не съм си нарисувала както трябва, нам-кво не ми стояло като света, нам-коя палитра не ми била оригинална... Въпросът е, че всъщност е баш оригинална, но нека не се чувства зле, че ми е подарила реплика, нали, няма смисъл да се състезавам с нея, щот няма да взема тиквен медал. Държа се на шибано положение и мълча за супер много неща, мамка му. Ще ми се да не се опитваше да се състезава и тя с мен. Аз наистина оценявам всяко кафе с нея, просто на моменти е отвратителна като характер. И то до толкова, че аз вдигам ръце.
Другия не се усеща, че имам и семейство, и приятели и не мога само с него да се съобразявам и с тва кога искал да говорим. Ще кажеш, че съм виновна, че докато говорим някой нещо ме закача... Специално се мръдвам на поне 100 метра от всеки познат или отивам в другата стая сама да говоря и пак съм виновна, щото дишам. Ама то като се обади, требе три дне в пещера. Звъни и ми мълчи, той тоя план го плащам с въшки все едно. Като си крив и ти се мълчи, не звъниш по телефона, мамка му! И освен тва можеш да почакаш мъничко докато си изпратя гостито, колкото и да съм ѝ бясна.
Кога ли ще ги излекувам и двамата с нещо тежко, евтино и държавно...