.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5969

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Iphigenia
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Винаги съм смятала, че трябва да се гласува, точно поради тази причина. Понеже идва момента, в който се оплакваш от държавния глава и ти казват "Ми що не гласува за оня другия, щом те кефи повече?" Обаче тази година конкретно няма избор, който да ме кефи. Тоест афектирането е неизбежно.
    Защо конкретно не те кефят? Изненадващо, когато задавам този въпрос, малко хора могат да ми отговорят. Ако кажеш, че си ходила на няколко предизборни срещи и не са ти допаднали е друго, разбира се.

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от Iphigenia Виж мнението
    Защо конкретно не те кефят? Изненадващо, когато задавам този въпрос, малко хора могат да ми отговорят. Ако кажеш, че си ходила на няколко предизборни срещи и не са ти допаднали е друго, разбира се.
    Не смятам, че трябва да изреждам за всеки конкретно. Едни не подкрепям заради предизборната платформа, други просто не ги виждам на този пост,за трети като Пищова и онази ясновидката няма нужда да се обосновявам.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Не смятам, че трябва да изреждам за всеки конкретно. Едни не подкрепям заради предизборната платформа, други просто не ги виждам на този пост,за трети като Пищова и онази ясновидката няма нужда да се обосновявам.
    Защото не мисля, че можеш да изредиш конкретно. Не те нападам, аз също мисля, че кандидатите не са на ниво, но отидох на пет предизборни срещи, сметнах си плюсовете и минусите за всеки кандидат и взех решение. Дори се оказа, че някои кандидати, които не ми се струваха подходящи, са по-адекватни в целите, подготовката и визията си за бъдещето. За сравнение - някои кандидати нямаха такава визия или поне не я представиха подобаващо. Отделно, улових някои кандидати в безсрамни лъжи, което също повлия доста на решението ми.
    Последно редактирано от Iphigenia : 11-06-2016 на 17:08

Мега фен Аватара на anonymous908491
    тъпа овца си
    единствено Радев и Енчев имат топки да следват своя собствен път, а всички други и звезди могат да ти свалят на тия предизборни стрийп партита, но след това изпълняват спуснатото им отгоре

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    тъпа овца си
    единствено Радев и Енчев имат топки да следват своя собствен път, а всички други и звезди могат да ти свалят на тия предизборни стрийп партита, но след това изпълняват спуснатото им отгоре
    Виждам, че контролът над емоциите не ти е силна страна, но как точно разбра, че не съм гласувала за един от двамата?

Виждам, че контролът над емоциите не ти е силна страна, но как точно разбра, че не съм гласувала за един от двамата?
    къде виждаш да пиша, за кого си гласувала
    защо си мислиш, че ме интересува
    и защо не отговори на един друг мой въпрос

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    къде виждаш да пиша, за кого си гласувала
    защо си мислиш, че ме интересува
    и защо не отговори на един друг мой въпрос
    Нямаше да ме класифицираш като овца, ако още от началото бях заявила, че подкрепям твоите любимци и бях поствала редовно статии от блиц.
    Не виждам смисъл да отговорям на въпроса ти, не съм геронтофил, това е достатъчно.

Нямаше да ме класифицираш като овца, ако още от началото бях заявила, че подкрепям твоите любимци и бях поствала редовно статии от блиц.
    Не виждам смисъл да отговорям на въпроса ти, не съм геронтофил, това е достатъчно.
    вълкът козината си мени, но овцата винаги ще си остане овца, без значение, за кого си гласувала
    опитите да ме обидиш няма да ги коментирам, като стана на 80 вече ще се засягам, значи има още няколко години време

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Нямаше да ме класифицираш като овца, ако още от началото бях заявила, че подкрепям твоите любимци
    а ако му направиш свирка даже може и да те защитава вече
    помисли си, ще се лишиш от излишни полемики в бъдеще

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си