.
Затворена тема
Страница 8 от 300 ПървиПърви ... 4567891011121858108 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 7495
    Супер фен
    http://www.vesti.bg/bulgaria/politik...-radev-6061086

Шалала, аз са се сетих, че тва не съм ви го пускал и нз дали сте го видели.

Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Като тропнем с краченце и си изхвърлим гласа, ситуацията няма да се промени.
    Аха. Няма се промени. Виж как знаеш. И тези в Брюксел го знаят.. Нали вече целта да се превърнем в консуматори на евтини стоки и никакъв конкурент на световния пазар (каквито сме били) е изпълнена? И ако това не е било цел ( да успокоя сърцата на еврофилите) то не се взимат никакви твърди действия от вън, защото видиш ли - демокрация има.

Генерал Радев се съмнавам да е издигнат от БСП случайно, но да не забравяме, че тази партия ни вкара в ЕС и Нато. Станишев в пък е господин на не други, ами европейските социалисти и е нищо повече от олигахични кръгове.

Все пак ни трябва човек който да проявява поне малко независимост, а не пълно подчинение. Тези качества според мен са много важни.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Мързи ме да ходя до изборната секция. Час път отиване, час път връщане... - ммм, не.
    + че няма нито един свестен кандидат;
    + че още миналия път драснах най-долното квадратче;
    + че отново трябва да кисна 20-30 мин. на изборна опашка пред секцията и да се дразня как всички останали съседни секции са празни, а по списък в тях трябва да гласуват дори повече хора, отколкото в моята;
    + че от президентската институция зависят твърде малко неща. Ако можеше да я отменят - най-добре. И обучено шимпанзе, облечено в костюм, може да върши тази "представителна" работа...

Давам 5-10 лв., ако някой отиде да гласува от мое име. :]

Може да ме цитирате, може и да не ме. Едно е сигурно - и този си коментар ще го бастисам след "х" на брой минути. :]
    Всички от Люлин ли сте такива? :X

Супер фен
    Да разбирам че и ти си за баба Цецка ? wohoo

а не пълно подчинение.
    Те военните не им ли е т'ва работата - да подчиняват като дресирани шимпанзета :Д ? Просто питам ...

Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Да разбирам че и ти си за баба Цецка ? wohoo

Те военните не им ли е т'ва работата - да подчиняват като дресирани шимпанзета :Д ? Просто питам ...
    Нем. Повече за Радев съм. Не. Военните са обучават на дисциплина, контрол, ПАТРИОТИЗЪМ, отечество, национална защита. И Наполеон е бил в началото Генерал. Между кадрови войник дипломиран висш човек има доста разлика според мен. Ако кадрови войник има задача да изпълнява, то нали знаеш колко длъжности има в армията и в края за какво управление става въпрос, за какви тактики, какви СТРОГО СЕКТРЕТНИ ДЪРЖАВНИ неща пазят. Национална сигурност май нищо не ти говори? Кои хора държат цялата власт до 1989-та година и след това? Смисъл.. малко не си ли се заинтересувал? На лично може да ти пиша, тук не е мястото.

Мега фен Аватара на divergent
    "Предпочитам истината да ме удари в лицето пред това лъжата да ми гали сърцето." Много тематично късметче от кафето, точно като за мен. Само че истината ме удря всеки ден, ама тъпото сърце и то се радва на противоречивите сигнали. И знам, че пак аз ще страдам, но дали не си струва да платя с болка в бъдеще за едно сладко настояще, изпълнено с фалшиви надежди? Така де, буквално не се знае дали ще си жив утре, така че трябва да си щастлив в момента и да не мислиш за евентуалните последици напред.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Мега фен Аватара на smilegirl12
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    "Предпочитам истината да ме удари в лицето пред това лъжата да ми гали сърцето." Много тематично късметче от кафето, точно като за мен. Само че истината ме удря всеки ден, ама тъпото сърце и то се радва на противоречивите сигнали. И знам, че пак аз ще страдам, но дали не си струва да платя с болка в бъдеще за едно сладко настояще, изпълнено с фалшиви надежди? Така де, буквално не се знае дали ще си жив утре, така че трябва да си щастлив в момента и да не мислиш за евентуалните последици напред.
    Ехх тези късмети ... Всеки път до кофируум и като си взимам все любов и какво - няма такава ;(
    Don't judge my story by the chapter you walked in on.

Цитирай Първоначално написано от smilegirl12 Виж мнението
    Ехх тези късмети ... Всеки път до кофируум и като си взимам все любов и какво - няма такава ;(
    Любимо ми е на късметчето да пише "Късмет". Иначе веднъж ми се падна любов и пет минути по-късно ми звънна бившият. Затова обичам тези с мъдрите мисли, събуждат ме по-добре и от кафето понякога.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Bulgarian vote shows Russia winning hearts on EU's eastern flank
    http://www.reuters.com/article/us-bu...-idUSKBN13611H

теоритично трябва да избера Цачева, ама сърце не ми дава. Радев очевидно не е опция.
    ти си един от примерите за човек с пилешки интелект
    теоритично човек не може да е с акъл на пиле
    ама гледайки теб, май теориите са условни

Когато ти се ходи на мач, ама няма с кого. Де*ба.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Когато ти се ходи на мач, ама няма с кого. Де*ба.
    На националите ли ?!
    Не си причинявай това наказание ,дори и по тв-то.

ПТ:Тва пешеходците ,като вали,шофьорите ги нямат за нищо.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    На националите ли ?!
    Не си причинявай това наказание ,дори и по тв-то.

Лудогорец - Базел

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението

аве ти да не се окажеш някой таксиджия
    че всеки 2ри пост ....

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    аве ти да не се окажеш някой таксиджия
    че всеки 2ри пост ....
    Не съм ни бакшиш,ни таксиджия
    Просто ми се налага да шофирам,къде по мое желание,къде по желание на университета.
    За да не е спам,за тва пиша нещо.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Хайдеее народеее. Остават само броени часове. Стичайте се да гласувате вкупом за секси генералаааа!...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Deadlock
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    ти си един от примерите за човек с пилешки интелект
    теоритично човек не може да е с акъл на пиле
    ама гледайки теб, май теориите са условни
    elate pilenca pri batko

Повече от фен Аватара на Iphigenia
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Bulgarian vote shows Russia winning hearts on EU's eastern flank
    http://www.reuters.com/article/us-bu...-idUSKBN13611H

теоритично трябва да избера Цачева, ама сърце не ми дава. Радев очевидно не е опция.
    Защо да не е опция? ГЕРБ явно пропагандират доста усилено по университетите, щом толкова хора, които пишат тук са им се вързали.

https://frognews.bg/news_122846/Deba...o-tsial-sviat/

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Хайдеее народеее. Остават само броени часове. Стичайте се да гласувате вкупом за секси генералаааа!...
    А какво, за Цецка ли? Дето ни е спусната от горе като "най-подходящия и компетентен" кандидат, което обаче не личи нито в дебатите, нито в изказванията й, нито в биографията й. Ама са гласуваме за нея и да благодарим, че току виж Бойко си прибрал магистралите и спре да раздава чуждите пари...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен Аватара на Iphigenia
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    А какво, за Цецка ли? Дето ни е спусната от горе като "най-подходящия и компетентен" кандидат, което обаче не личи нито в дебатите, нито в изказванията й, нито в биографията й. Ама са гласуваме за нея и да благодарим, че току виж Бойко си прибрал магистралите и спре да раздава чуждите пари...
    Именно това ме дразни в Бойко. Винаги са "неговите" магистрали. Негово, негово, негово, всичко е негово. Време е за reality check.

Проектирана съм да живея в миналото. Няма ден, в който да не изникне в съзнанието ми някой момент. И уж все прекрасни спомени, а ми става супер скапано, понеже знам, че няма да ги изпитам отново. Дали има начин да си сменя настройките? Не искам нищо да забравям, искам само да си изтрия от сървъра папката с депресивни състояния и носталгията. Може би имам нужда от някого, за да се почувствам отново щастлива, да знам, че има някой, на когото му пука за мен и ще дава от себе си поне половината на това, което аз давам.

Мега фен Аватара на smilegirl12
    Не спирам да мисля за него ... Днес като го видях душичката ми трепна. Не може ли да спре това вече колко време продължава? На всичкото отгоре ме прегърна - откачих ... В бедствено положеное съм ;(
    Don't judge my story by the chapter you walked in on.

Чакам си аз Ал Пачино по БНТ, а другарите решават да ми припомнят "любимото" матуритетно произведение... За пореден път казвам, "Тютюн" за четене или гледане не става, само за пушене.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Важното е че каквото и да стане България ще има първата в историята си жена президент. В единия случай ще е официално, а пък в другия неофициално. Ще си имаме президент дето досега не е имал нещо общо с политиката и дълбока партийка, ако не и две дето му дърпа/т конците... Съвсем пък друг въпрос е че и ДПС официално се обявиха в негова подкрепа вече.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Lilanda
    "Предпочитам истината да ме удари в лицето пред това лъжата да ми гали сърцето." Много тематично късметче от кафето, точно като за мен. Само че истината ме удря всеки ден, ама тъпото сърце и то се радва на противоречивите сигнали.
    Това, само дето при мен ги няма противоречивите сигнали и сърцето при мен се надява, не се радва. Не трябваше да ги слушам, в момента, в който го пратих, съжалих, ама #коттакоа. Усещам как целенасочено не ми отговаря и не ме "сийнва", нооо да, ще го преживея май. То б*хти преживяването, 9 месеца стават утре. На моменти си мисля, че вече дори не познавам това, което съм познавала преди от него, и после си спомням за амбицията му, за това как се опитваше да я пренесе върху мен (и отчасти успяваше, въпреки че след това малко повече се повлиях), за непостоянството му, което на моменти беше чаровно, но адски ме изнервяше, за грешния му избор на отбор , за особеното му чувство за хумор. Ако се заслушам много, много добре, чувам дори гласа му. Около него се чувствах добре, той е човекът, който ми подаде ръка в момент на неувереност, той е човекът, който ме изправи на крака и ми каза "ти си силна, нямаш причина да се предаваш". Разбира се, от тази картина изключвам приятеля ми, но все пак нищо не е същото, ако не го споделя с него. Дори ми е малко трудно да повярвам, че отношенията ни стигнаха дотук. Смисъл, ясно ми беше, че в един момент няма да сме толкова залепени един за друг, както бяхме преди, особено след като се появи К., но поне можеше да бъде искрен с мен преди да изчезне от живота ми. Още ми е странно - познавам го, знам, че не е такъв, но въпреки всичко го направи. "Трудно е да изгубиш приятел, какъвто и да е повода." Еми трудно е, да.

А иначе тази концепция с "живей днес, щото утре може и да не дойде" никога не ме е кефела. Ще си щастлива един ден, дай после цял живот да си трошиш главата. Да не говорим, че ти сама каза, че има противоречиви сигнали и ги виждаш, което значи, че и сега не си напълно щастлива...Дам, мисля, че разбираш накъде бия. #простосъвет

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Важното е че каквото и да стане България ще има първата в историята си жена президент. В единия случай ще е официално, а пък в другия неофициално. Ще си имаме президент дето досега не е имал нещо общо с политиката и дълбока партийка, ако не и две дето му дърпа/т конците... Съвсем пък друг въпрос е че и ДПС официално се обявиха в негова подкрепа вече.
    Турския генерал ахуахуаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си