.
Затворена тема
Страница 9 от 300 ПървиПърви ... 56789101112131959109 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 7495
    Мега фен Аватара на smilegirl12
    Ъгхххх... В момента се намирам между чука и наковалнята. Много мразя от мен да зависят нещата в такива ситуации, защото накрая все аз ще изляза виновната за нещо..
    Don't judge my story by the chapter you walked in on.

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    А иначе тази концепция с "живей днес, щото утре може и да не дойде" никога не ме е кефела. Ще си щастлива един ден, дай после цял живот да си трошиш главата. Да не говорим, че ти сама каза, че има противоречиви сигнали и ги виждаш, което значи, че и сега не си напълно щастлива...Дам, мисля, че разбираш накъде бия. #простосъвет
    И мен винаги ме е дразнел този начин на мислене, супер депресарски ми се струва. Само че откакто изгубих най-прекрасния човек, когото познавах, си мисля как не мога да съм сигурна дали и аз няма да си отида ей така внезапно и нелепо във всеки следващ миг. Просто още съм супер травмирана и този шок се отразява върху мисленето ми във всеки аспект, включително и с любовните драми. Осъзнавам, че е грешка, ама тая слаба психика... Ако сега Т. беше при мен, щеше да е различно, щеше да ме изправи на крака както миналата година при първата ми среща със смъртта отблизо, и точно както миналата година щях да се съвзема по-бързо, защото щях да усещам искрена подкрепа. Крайно време е да се стегна, постигна ли хармония вътре в себе си, всичко ще се нареди.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Повече от фен Аватара на Iphigenia
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Турския генерал ахуахуаха
    Ахуахуаха, смей се, смей се, само дето ДОСТ още от началото подкрепяха Цачева, че и 98 процента от гласовете в Турция събра Ц. Ц., добро утро.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Турския генерал ахуахуаха
    а по-добре ли е дост да те подкрепят на 100%??????????????????????????????????????
    значи правилно щеше да е да кажеш че е помашкия генерал което по-добре от турската майчица

Gotta love the casual xenophobia.

aurisssss, защо гласуваш за Цачева, наистина ми е много интересно да разбера.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ами като цяло Лютви Местан е в отцепническата ДОСТ, а в ДПС си е баш аскуншон Ахмед Доганя.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ами като цяло Лютви Местан е в отцепническата ДОСТ, а в ДПС си е баш аскуншон Ахмед Доганя.
    Ъъъъъ, чакай сега, ти имаш проблем конкретно с ДПС, но не и с ДОСТ, така ли? Защото хората в ДОСТ са били и в ДПС в един момент. Както и хората в РБ... като Т. Т. са били в ГЕРБ.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Съвсем пък друг въпрос е че и ДПС официално се обявиха в негова подкрепа вече.
    дпс управлява турците в България, а в Турция има поне 300 000 подобни, които слушат дост

Ами като ЦЯЛО в отцепническата ДОСТ са си чистокръвни турци, чисти турци от турция.
    Просто казвам че има огромна разлика между помак и турчин, и двата имат еднакво самосъзнание ама не точно.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Iphigenia Виж мнението
    aurisssss, защо гласуваш за Цачева, наистина ми е много интересно да разбера.
    може да не питаш мен но ще ти кажа аз защо бих

в последната една година няколко пъти се налага да се срещна с Пламен Манушев (кандидата за вицепрезидент)
    той е човек който е изключителен патриот много добре е запознат с нашата история и се държи като съвсем народен човек
    освен това ни подпомага в народните дела (военно исторически реконструкции изложби и тн) в които гарантирано няма печалба за никой друг освен за хората
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Ами като ЦЯЛО в отцепническата ДОСТ са си чистокръвни турци, чисти турци от турция.
    Просто казвам че има огромна разлика между помак и турчин, и двата имат еднакво самосъзнание ама не точно.
    Помаците не са турци.

Срешу Доган много се плюе, ама човека е по-образован от всички в герб, реформатори и всякви останали либерали взети заедно
    Който не го вярва, може да се поинтересува, какво точно е правил преди 89-та, тогава поне назначаваха способни хора

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението

в последната една година няколко пъти се налага да се срещна с Пламен Манушев (кандидата за вицепрезидент)
    той е човек който е изключителен патриот много добре е запознат с нашата история и се държи като съвсем народен човек
    освен това ни подпомага в народните дела (военно исторически реконструкции изложби и тн) в които гарантирано няма печалба за никой друг освен за хората
    Аз същото мога да кажа за Радев.

манушев е шибан парцал, не само не е патриот, а би продал и майка си за някъв пост
    тва просто джудже има повече естроген в тялото си от майката на нацията
    вероятно и брадата му е по-рехава от нейната
    много хора го познават и не съм видял един, който да има добро мнение за него

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    манушев е шибан парцал, не само не е патриот, а би продал и майка си за някъв пост
    тва просто джудже има повече естроген в тялото си от майката на нацията
    вероятно и брадата му е по-рехава от нейната
    много хора го познават и не съм видял един, който да има добро мнение за него
    Харитов не е разбрал, че патриотичните демонстрации не се равняват на работа за развитието на страната.

той е човек който е изключителен патриот много добре е запознат с нашата история
    ебал съм ти историята и патриотизма, Аз живея тук и сега.
    Ше гласувам за тоя който поправи бизнеса, за сега няма такъв, радев поне дава заявки за поправка на корупцията на високите нива (което няма да изпълни, но може и да изпълни. Все пак щом е човек от народа може да реши че президентската му заплата която е 10 000лв/месец което е над половин милион за целия мандат може да му е напълно достатъчен дивидент за да помисли и за важните неща за другите хора)

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    радев поне дава заявки за поправка на корупцията на високите нива
    Не че оспорвам избора ти, но как точно си представяш президентът да поправи корупцията?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Не че оспорвам избора ти, но как точно си представяш президентът да поправи корупцията?
    Президентът може да направи много неща, ако има желание и сили. Мисля, че Радев има и двете, но ще видим как ще се развият нещата.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Iphigenia Виж мнението
    Президентът може да направи много неща, ако има желание и сили.
    Какви неща?

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    както го е направила румъния, ако не е в правомощията му да създаде идентично звено като тяхното защо изобщо ще го казва като доста по-компетентни хора които следят всяка негова дума 24/7 веднага биха му скочили публично
    Ако искаш да знаеш Румъния е известна точно с това. Диков беше направил филм за тях когато предаването му беше още по нова-тв и случайно го гледах.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    отиваш утре да гласуваш и гласуваш за Радев, няма какво повече да се каже по тоя въпрос
    просто другата алтернатива е покъртителна

Исках въведение в темата, а не агитация за определен кандидат.
    /в този смисъл, че аз ако имах време и ако знаех къде, щях да гласувам

Още ми е зле, утре ако не се чувствам добре, отивам вече на лекар. Не е нормално.
    Излезе на т.нар. "последно ергенско парти". Идеше ми да го бъзикна дали няма да предлага брак вече..
    Ден за релакс и спане. Утре трябва да съм свежарка. После ще се ходи на шопинг за ризи.
    *сън*

Град
    Варна
    както го е направила румъния, ако не е в правомощията му да създаде идентично звено като тяхното защо изобщо ще го казва като доста по-компетентни хора които следят всяка негова дума 24/7 веднага биха му скочили публично
    Ако искаш да знаеш Румъния е известна точно с това. Диков беше направил филм за тях когато предаването му беше още по нова-тв и случайно го гледах.
    Не знам как го е направила Румъния, не съм гледала предаването. И съвсем откровено си питам какви правомощия смятате, че има българският президент да бори корупцията. Не ми е ясно

може да направи референдум

Град
    Варна
    може да направи референдум
    Хехе... видя ли какво стана с настоящия? На правителството не му е удобно... и 12 027 гласа не стигнаха. 12 027... вярваш ли го?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си