- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Ъгхххх... В момента се намирам между чука и наковалнята. Много мразя от мен да зависят нещата в такива ситуации, защото накрая все аз ще изляза виновната за нещо..
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
И мен винаги ме е дразнел този начин на мислене, супер депресарски ми се струва. Само че откакто изгубих най-прекрасния човек, когото познавах, си мисля как не мога да съм сигурна дали и аз няма да си отида ей така внезапно и нелепо във всеки следващ миг. Просто още съм супер травмирана и този шок се отразява върху мисленето ми във всеки аспект, включително и с любовните драми. Осъзнавам, че е грешка, ама тая слаба психика... Ако сега Т. беше при мен, щеше да е различно, щеше да ме изправи на крака както миналата година при първата ми среща със смъртта отблизо, и точно както миналата година щях да се съвзема по-бързо, защото щях да усещам искрена подкрепа. Крайно време е да се стегна, постигна ли хармония вътре в себе си, всичко ще се нареди.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
aurisssss, защо гласуваш за Цачева, наистина ми е много интересно да разбера.
Ами като цяло Лютви Местан е в отцепническата ДОСТ, а в ДПС си е баш аскуншон Ахмед Доганя.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
може да не питаш мен но ще ти кажа аз защо бих
в последната една година няколко пъти се налага да се срещна с Пламен Манушев (кандидата за вицепрезидент)
той е човек който е изключителен патриот много добре е запознат с нашата история и се държи като съвсем народен човек
освен това ни подпомага в народните дела (военно исторически реконструкции изложби и тн) в които гарантирано няма печалба за никой друг освен за хората
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Срешу Доган много се плюе, ама човека е по-образован от всички в герб, реформатори и всякви останали либерали взети заедно
Който не го вярва, може да се поинтересува, какво точно е правил преди 89-та, тогава поне назначаваха способни хора
манушев е шибан парцал, не само не е патриот, а би продал и майка си за някъв пост
тва просто джудже има повече естроген в тялото си от майката на нацията
вероятно и брадата му е по-рехава от нейната
много хора го познават и не съм видял един, който да има добро мнение за него
ебал съм ти историята и патриотизма, Аз живея тук и сега.
Ше гласувам за тоя който поправи бизнеса, за сега няма такъв, радев поне дава заявки за поправка на корупцията на високите нива (което няма да изпълни, но може и да изпълни. Все пак щом е човек от народа може да реши че президентската му заплата която е 10 000лв/месец което е над половин милион за целия мандат може да му е напълно достатъчен дивидент за да помисли и за важните неща за другите хора)
както го е направила румъния, ако не е в правомощията му да създаде идентично звено като тяхното защо изобщо ще го казва като доста по-компетентни хора които следят всяка негова дума 24/7 веднага биха му скочили публично
Ако искаш да знаеш Румъния е известна точно с това. Диков беше направил филм за тях когато предаването му беше още по нова-тв и случайно го гледах.
Исках въведение в темата, а не агитация за определен кандидат.
/в този смисъл, че аз ако имах време и ако знаех къде, щях да гласувам
Още ми е зле, утре ако не се чувствам добре, отивам вече на лекар. Не е нормално.
Излезе на т.нар. "последно ергенско парти". Идеше ми да го бъзикна дали няма да предлага брак вече..
Ден за релакс и спане. Утре трябва да съм свежарка. После ще се ходи на шопинг за ризи.
*сън*
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last