- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко момчета сте прави свирки?
На 1 (сегашния ми приятел и първият ми) и отначало ми беше някак срамежливо, но вече ми е едно от любимите неща.
На едно.. на мен попринцип наистина ми харесва да го правя така, че първият път също беше по моя инициатива.
Само на един (сегашния ми приятел).Първия път не исках и се дърпах,ама то и сега е така понякога..
Не разбирам защо някои си правят фейк профили, за да се хвалят колко са ебливи..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
На 2-ма. На втория е много по-кеф)
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
майкооо...
като не и харесва да прави свирки ...фригидна е
като я кефи да прави свирки на гаджето си ...може пък професия да и станело.
Въпрос: Ако гаджето ти и е кеф да ти прави свирки пак ли така ще мислиш?? И , евентуално,ако не и е кеф, би ли продължавал да настояваш да ти прави,нищо че на нея не и харесва? м?
Може би трябваше да започна с въпроса: Свирка правили ли са ти?
maDamn
Ми не е много достойно една жена да споделя публично колко свирки е правила. Само като се замисля, че някой би ми задал тоя въпрос на живо и ми става смешно
Не че се изкарвам неква моралистка ...
Тук никой не те знае кой си , тва му е предимството на форума.
И много по-интимни неща от бройки се споделят.
maDamn
Ти на мене не ми обяснявай кво е по форумите баш
И кво мислиш, че като си пускаш снимките през ден и после споделяш на колко си въртяла свирки, никой не те е запомнил, а?
ма, дреме ли ми особено дали ме знае някой? Нито се обяснявам как,къде,на кого и по колко,нито ми е през някъде си, кво знаят хората за мен.
Та,не скачай да ми се заяждаш.
Ква иначе целта на занятието в раздел "секс" , да сме моралисти и да си вардим девствените гащи. Мммне съвсем/
maDamn
Ааа никой не те е питал дали те интересува мнението на другите или не. Въпроса беше друг, спориш че никой нищо не знаел. Тва дали ти дреме на тебе, си е отделен въпрос.
Всеки може да си го направи,така че никой да не го знае. отдавна мина времето, когато и аз спадах в това число.
мисълта ми беше,че ако искаш можеш да останеш анонимен и никой да не знае реално за "сексуалните ти подвизи".
Пък и е тъпо да съдиш някого по това колко свирки е правил,ама тва е отделен въпрос,който не отнасям към теб.
maDamn
На двама, по мое желание![]()
Аз съм момче, но искам и аз да споделя. Правил съм свирки само на едно момче, когато бях на 15.