Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
...
Кои са хората от форума, които цениш и уважаваш? Те не влизат вече
А тези, които са ти неприятни? В конкретния момент няма такива.
...
Шшш, ало!
Да не намекваш, че не ме уважаваш???
Или, че не съм успял да ти стана неприятен???

Какво ти има, ве?

Сега делово:
При последното си вписване в постоянния ми профил, освен в "Модераторска помощ" писах и на оня мързелив админ - mr_teatime, с молба да съдейства по изтриването на профила ми + всички нявга писани коментари. Все едно писах до арменския поп...
Гледам, ти вече си надградила възможности и в тази връзка имам няколко въпроса:
1. Сега, като аминистратор, можеш ли с няколко лесни стъпки да ми изтриеш профила и всички коментари или не?
2. Ако да - нали ще го направиш?

По отношение темата и горещия стол:
Горните ми въпроси не вълнуват останалите, та нека те изчервя с тези:
1. Останала ли си девствена... някъде?
2. Правила ли си анален секс с:
2.1. бивши гаджета;
2.2. мъжа ти;
2.3. бивши гаджета и мъжа ти?
3. Употребявала ли си наркотични вещества (леки, тежки)? Какви? Как ти въздействаха?
4. Напивала ли си се "брутално"? Ако "да" - преди колко време е било?
5. Правила ли си ковренски номера?

Стига толкоз с теб.

Следва епилог:
От форума ще ми липсват най-много galaxy29, lunacy и YSMF.

Надявах се, че galaxy29 ще ме обезглави и ще играе тенис на маса с кратуната ми, но... уви, не успях да завържа контакт.
Искаше ми се с lunacy да мяукаме заедно под звездното небе и да плашим уличните плъхове на София, но... Калъч.
Да ѝ казвам "Ни Хау, Мяу-Мяу!" Ама... :/
С хобитчето YSMF исках да сформираме задруга и да приключенстваме пътешествайки из страната... Да посещаваме природни и културни туристически обекти. Но отново - всичко остана в сферата на илюзиите и фантазията.

Ами, епилогът приключи. Къде успешно-къде не отново се постарах да стана за минутка-две център на внимание, да сюрпризирам и смутя знайни и незнайни люде, но... това бях аз - вий си ме познава(х)те. (: