- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... haritov
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Как се казва бащата на мъжа ти?![]()
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Разбира...
В гугъл го е видяла много ясно!
И аз не мога!
Нали знаеш, че ти си един от тях Трънчо!
Въпрос към Лейди Ди: Защо навремето админите и модовете изоставихте форума и го оставихте да се срине?
Точно защото съм безинтересен настоявам да ми се изтрият коментарите. Преди се оправдаваше, че не ти се триело коментар по коментар, а сега заявяваш, че вече има лесен начин, но въпреки това не искаш. Хубаво - щом на теб не ти се занимава, настрой опциите на форума така, че обикновените простосмъртни да не сме ограничени от 24 часов интервал за редакция/триене на коментарите си. Аз сам ще си ги премахна.
Не смятам, че трябва да се стига дотам, че да дебна кога няма представители на "властта" и да напълня форума с непозволено съдържание. Хем вашето време да губя (да триете след мен), хем моето.
Не се опитвай да ме плашиш. Всякакви глупости съм видяла и въобще не ми пука. Дебни каквото искаш, прави каквото искаш. Аз ти обясних, че това тук не е концерт по желание и като си си правил труда да пишеш простотии, ще си носиш последствията за тия простотии. Точно мен от всички не можеш да ме впечатлиш, колкото и да ми се пуйчиш.
Грозния, защото, ако не знаеш - да те светна, за тая работа не се плаща. В един момент ти идва до гуша от ей такива като горецитирания да ти се правят на интересни и просто спираш да влизаш.
Аз твърдя, че са простотии, но реално не са такива. Това са мъдри мои сентенции. Всяка дума ми е подбрана по такъв начин, че да е на място и да носи максимален положителен/отрицателен ефект.
Щом не щеш да ги триеш - направи ги "важни" и ги лепни най-най-отгоре във всеки раздел. Дори може да създадеш нов раздел, изцяло изпълнен с моите брътвежи. И този раздел да е нещо като възпоменателна плоча, която да ви напомня, че е имало един потребител - дърт на години, но млад по дух и душа. Да се сещате за мен, дори когато настане това бленувано време, в което да забравя за тази дупка. (:
забелязал съм че всеки му говори така сякаш знае че ще го понесе
хора, по тоя начин раждате още един терорист
по мои спомени М*** се чална напълно след един мой пост
грозен, потърси дали още помагат и отиди
https://scontent-fra3-1.cdninstagram...27287627_n.jpg
https://www.instagram.com/p/_oeZUwjDf9/
Аз пък така и не знам нищо за него, освен, че е неадекватен...
Бащата на съпруга ти кога има имен ден? :д
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Сега ми пише от профила на дриймуолкър, за да ми каже да внимавам с отшелника. Май е време да викам лнейка от психодиспансера.
квак
Ами, ако съм енергиен вампир, а? (:
За да не товаря реалните хора около мен, товаря напълно непознати. Както написах по-горе - всяка една моя дума е добре подбрана, за да носи максимален позитивен или отрицателен ефект. (:
В тази връзка - единствено към фаворитите си съм благосклонно настроен. Уви, 99% от потребителите на форума не са сред тях. :р
С теб не желая да се заяждам. И да - съжалявам антракса и същевременно му се възхищавам как те търпи. :р
Споко, не съм чак толкова изтрещял. Виж, ако прекарам още 2-3 години в този форум може и до там да мръдна, но точно затова търся начин да строша оковите. (: А коментарите ми тук са един вид такива - ако ги няма, то една идея съм по-близко до свободата. (: Но вие си решавате. (: