- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... haritov
забелязал съм че всеки му говори така сякаш знае че ще го понесе
хора, по тоя начин раждате още един терорист
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ами, ако съм енергиен вампир, а? (:
За да не товаря реалните хора около мен, товаря напълно непознати. Както написах по-горе - всяка една моя дума е добре подбрана, за да носи максимален позитивен или отрицателен ефект. (:
В тази връзка - единствено към фаворитите си съм благосклонно настроен. Уви, 99% от потребителите на форума не са сред тях. :р
С теб не желая да се заяждам. И да - съжалявам антракса и същевременно му се възхищавам как те търпи. :р
Споко, не съм чак толкова изтрещял. Виж, ако прекарам още 2-3 години в този форум може и до там да мръдна, но точно затова търся начин да строша оковите. (: А коментарите ми тук са един вид такива - ако ги няма, то една идея съм по-близко до свободата. (: Но вие си решавате. (:
Не го мисли - за да стои две години и да не иска да мърда, значи съм достатъчно адекватна. Ти си мисли защо целия форон те мрази и се надява да спре да ти усеща жалкото съществуване. И що нямаш с кого да идеш на кино. Щото винаги може да ти се изтрият мненията, но срама от факта, че някой те познава лично не би могъл да премахнеш. Бива ли да си толко досаден?! Ако бях на кака, досега де съм ти спряла форонното съществуване за вечни времена, белким ти дойде акъла в празната чутура.
квак