.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Имал съм си и сериозни приятелки, ама не много през годините! Да има нещо такова, че много не действам, но в това няма лошо може и жената да действа, къде пише, че винаги мъжът трябва първи да действа! Освен това не знам как да действам, а и не искам да изглеждам като нахалник или наглец в очите на някоя!
    Абе ако тя те харесва не очаквай да ти пиша просто ще се разочарова че ти не го правиш

Оффф лоши новини имала си е гадже, тъпо се получава. И все пак да не се опитвам напразно де. Е все някога ще скъсат.... нали? O_O Пък ще се постарая все пак тя да ме заиска? Мисля, че това е начина? Не знам.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Имал съм си и сериозни приятелки, ама не много през годините! Да има нещо такова, че много не действам, но в това няма лошо може и жената да действа, къде пише, че винаги мъжът трябва първи да действа! Освен това не знам как да действам, а и не искам да изглеждам като нахалник или наглец в очите на някоя!
    Дали ще изглеждаш като нахалник се преценява предварително. Трябва да знаеш на каква почва ще стъпваш. Жена да те забие е рядко срещано...
    Аз харесам ли си някоя, буквално си я вземам.
    Лапешките истории не са ми присъщи, пък да чакам, да се чудя и т.н. Жените обичат решителните мъже, тези, които се носят само по течението са в друга графа..
    Цитирай Първоначално написано от ParadiseBG Виж мнението
    Оффф лоши новини имала си е гадже, тъпо се получава. И все пак да не се опитвам напразно де. Е все някога ще скъсат.... нали? O_O Пък ще се постарая все пак тя да ме заиска? Мисля, че това е начина? Не знам.
    Не им пречи, защото на теб също не би ти било приятно, някой да се опитва да ти отнеме приятелката....

Кофти ситуация, не се бъркай според мен. Все пак ако тя ти позволи, поддържай някакви отношения с нея.Пишете си, излизайте така, чисто приятелски. Имай си едно на ум за в бъдеще, не си затваряй вратата

Цитирай Първоначално написано от velina.prodanova Виж мнението
    Кофти ситуация, не се бъркай според мен. Все пак ако тя ти позволи, поддържай някакви отношения с нея.Пишете си, излизайте така, чисто приятелски. Имай си едно на ум за в бъдеще, не си затваряй вратата
    Това имах и аз в предвид

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от ParadiseBG Виж мнението
    Абе ако тя те харесва не очаквай да ти пиша просто ще се разочарова че ти не го правиш
    Първо няма как да знаеш, че те харесва и второ никъде не пише, че ти си длъжен да и пишеш след като те е харесала, ако е така нека действа и тя иначе е много лесно само да седиш и да чакаш другия да действа! Но иначе може би си прав повечето не правят нищо като харесат някой и после били разочаровани, ми не ме кефи този нашият манталитет, мисля, че в другите страни жените се държат по различен начин и са по-активни от колкото тук!

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението

Не им пречи, защото на теб също не би ти било приятно, някой да се опитва да ти отнеме приятелката....
    Тъй, ами... Виж, ако ти е жена е друго.

Град
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Тъй, ами... Виж, ако ти е жена е друго.
    Така е, но аз съм на тоя принцип, ако е свободна, харесва ми и т.н., си я вземам.

Така е, но аз съм на тоя принцип, ако е свободна, харесва ми и т.н., си я вземам.
    Проблема е, че почти всички са заети особено тези, които се окаже че ми допадат! Какво тогава трябва да направя и аз имам принципи, ама в един момент ми пада пердето!!!

Град
    Проблема е, че почти всички са заети особено тези, които се окаже че ми допадат! Какво тогава трябва да направя и аз имам принципи, ама в един момент ми пада пердето!!!
    Жени свободни има много, просто средата в която се намираш, явно е само от заети...

Жени свободни има много, просто средата в която се намираш, явно е само от заети...
    Така е да, намират се и свободни, ама нещо не ме вземат на сериозно пък не знам!

Град
    Така е да, намират се и свободни, ама нещо не ме вземат на сериозно пък не знам!
    Такова ти е поведението, дръж се по-сериозно и мъжкарски.

По принцип съм съгласен, да, тъпо е да вземаш нечие момиче... Обаче, ако имам някакви впечатления от момичето/т.е. не се запознаваме на бара/ и съм решил, че си заслужава, не ми трябва много да се пробвам. Естествено, не бих направил каквото и да е различно флирт, при положение че си има приятел. То и за нея ще говори кофти, ако е съгласна на това.

Град
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    По принцип съм съгласен, да, тъпо е да вземаш нечие момиче... Обаче, ако имам някакви впечатления от момичето/т.е. не се запознаваме на бара/ и съм решил, че си заслужава, не ми трябва много да се пробвам. Естествено, не бих направил каквото и да е различно флирт, при положение че си има приятел. То и за нея ще говори кофти, ако е съгласна на това.
    Ако измъкнеш така жена от друг, трябва да ти е ясно, че някой слънчев ден може да се случи същото и с теб.
    Та ти става ясно колко е сериозна....

Гаранции няма никога и в нищо. Така или иначе, в момента в който се намери някой по-добър от теб в нейните очи, тя вече не е с теб или е лицемерна и просто се примирява с теб. И под "по-добър от теб в нейните очи" нямам предвид да е по-красив, по-умен или по-богат, а просто да й е по-интересен и да иска да бъде с него. Не всички ни е ясно, че за това няма точни критерии.

Град
    Любовта е сляпа. Или ако й писне от връзката с теб, идва момент в който всеки й е интересен, просто да изпита онази първоначална тръпка.
    Живота е низ от изненади и трябва да си готов за всичко идващо. Затова на жена се вярва 99%, на мъж 90%.

Именно, да. Така или иначе няма как да знаеш какво ще се случи без да опиташ. Иначе и аз не бих тръгнал да занимавам обвързано момиче, само защото е красиво. В България поне не можем да се оплачем, че са рядкост красивите момичета.

Град
    Защото сме много мешани.
    Вземи норвежците за пример, рядко има хубава жена...

За англичаните да не говорим, дето са на остров... Ама то какво да искаш от народи, които са се женили с роднини, за да се запази наследственото богатство. Гените им са сигурно по-увредени и от тези на хората около Чернобил.

Град
    Сещам се за TLC и предаването "Чудати тела"...
    Интересното е че при негрите в племената няма такива увреждания. Като цяло бялата раса е по-негодна...

При негрите в племената естественият подбор е от доста голямо значение. Там недъгавите просто умират, не се размножават.

Град
    Те и затова в щатите са вземани за роби, само с най-добрите гени и физически здравите мъже и жени.

Такова ти е поведението, дръж се по-сериозно и мъжкарски.
    Нали все пак се казва да бъдеш себе си, а не да се правиш на някой който не си, защото рано или късно ще те хванат, че преиграваш!

Ам, да, нормално е да са по-здрави. При хората този подход не върви, щото все пак никой няма да остави детето си да умре, щото не можело да тича да си улови храна.

Ако измъкнеш така жена от друг, трябва да ти е ясно, че някой слънчев ден може да се случи същото и с теб.
    Та ти става ясно колко е сериозна....
    А ако търсиш само секс, защо ти е да е сериозна?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си