- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да и пиша?
Оффф лоши новини имала си е гадже, тъпо се получава. И все пак да не се опитвам напразно де. Е все някога ще скъсат.... нали? O_O Пък ще се постарая все пак тя да ме заиска? Мисля, че това е начина? Не знам.
Дали ще изглеждаш като нахалник се преценява предварително. Трябва да знаеш на каква почва ще стъпваш. Жена да те забие е рядко срещано...
Аз харесам ли си някоя, буквално си я вземам.
Лапешките истории не са ми присъщи, пък да чакам, да се чудя и т.н. Жените обичат решителните мъже, тези, които се носят само по течението са в друга графа..
Не им пречи, защото на теб също не би ти било приятно, някой да се опитва да ти отнеме приятелката....
Кофти ситуация, не се бъркай според мен. Все пак ако тя ти позволи, поддържай някакви отношения с нея.Пишете си, излизайте така, чисто приятелски. Имай си едно на ум за в бъдеще, не си затваряй вратата![]()
Първо няма как да знаеш, че те харесва и второ никъде не пише, че ти си длъжен да и пишеш след като те е харесала, ако е така нека действа и тя иначе е много лесно само да седиш и да чакаш другия да действа! Но иначе може би си прав повечето не правят нищо като харесат някой и после били разочаровани, ми не ме кефи този нашият манталитет, мисля, че в другите страни жените се държат по различен начин и са по-активни от колкото тук!![]()
По принцип съм съгласен, да, тъпо е да вземаш нечие момиче... Обаче, ако имам някакви впечатления от момичето/т.е. не се запознаваме на бара/ и съм решил, че си заслужава, не ми трябва много да се пробвам. Естествено, не бих направил каквото и да е различно флирт, при положение че си има приятел. То и за нея ще говори кофти, ако е съгласна на това.
Гаранции няма никога и в нищо. Така или иначе, в момента в който се намери някой по-добър от теб в нейните очи, тя вече не е с теб или е лицемерна и просто се примирява с теб. И под "по-добър от теб в нейните очи" нямам предвид да е по-красив, по-умен или по-богат, а просто да й е по-интересен и да иска да бъде с него. Не всички ни е ясно, че за това няма точни критерии.![]()
Любовта е сляпа.Или ако й писне от връзката с теб, идва момент в който всеки й е интересен, просто да изпита онази първоначална тръпка.
Живота е низ от изненади и трябва да си готов за всичко идващо. Затова на жена се вярва 99%, на мъж 90%.![]()
Именно, да. Така или иначе няма как да знаеш какво ще се случи без да опиташ. Иначе и аз не бих тръгнал да занимавам обвързано момиче, само защото е красиво. В България поне не можем да се оплачем, че са рядкост красивите момичета.![]()
Защото сме много мешани.
Вземи норвежците за пример, рядко има хубава жена...
За англичаните да не говорим, дето са на остров... Ама то какво да искаш от народи, които са се женили с роднини, за да се запази наследственото богатство.Гените им са сигурно по-увредени и от тези на хората около Чернобил.
Сещам се за TLC и предаването "Чудати тела"...
Интересното е че при негрите в племената няма такива увреждания. Като цяло бялата раса е по-негодна...
При негрите в племената естественият подбор е от доста голямо значение. Там недъгавите просто умират, не се размножават.
Те и затова в щатите са вземани за роби, само с най-добрите гени и физически здравите мъже и жени.
Ам, да, нормално е да са по-здрави. При хората този подход не върви, щото все пак никой няма да остави детето си да умре, щото не можело да тича да си улови храна.