- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
То животът не е само закуски и напитки. Смешно е дори да се споменава. Става въпрос за услуги, развлечения и здравеопазване, ако щеш.
И да, едно стандартно четиричленно семейство съмнително да си намери сносна квартира за 300лв. дори в крайни квартали като люлин/обеля.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ок, дейба. Толкова ли е трудно да се направи справка. Еми, права съм. За ~300 кинта можеш да наемеш само стая.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
украсих си апартамента и много искам да споделя красотите ми с някого![]()
Супер е, много ми става коледно като ги гледам.
Днес като се разхождах из центъра и видях как са зарили всичко с украса. И онази шейна пак са я сложили и като я видях и спомените ме заляха, чак щях да ревна. Е това е да ти стане гадно от хубаво. Толкова ти е приказно и прекрасно, ама направо ти се обръща корема от болката, че всичко е някъде там в миналото и въпреки че още си говорите, знаеш, че няма никакъв шанс да се оправят нещата, защото си постъпил като пълен идиот, и така е още по-болезнено. И само си мислиш как ако не поддържахте никакъв контакт как щеше да е много по-лесно, защото миналото ще си остане в миналото и няма да се сблъскваш с него всеки ден.
Като казах минало, онова пак звъни, мамка му. И не вдигам и продължава и гадното е, че трябва и оператора да си сменя, а не само номера, защото има роднини в магазина на моя оператор и пак ще ме намери. Животът ми е по-сложен от индийски сериал с турски сюжет.
Моци има рожден ден, ядох торта. <3
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Адаш, харесах под елхата тва... <3
Он: Странно меланхолично ми е. И ми е студено, но тва е друг въпрос.
квак
Дадох прост пример. Ясно е това, което ми го обясняваш. В България където и да си е трудно, ако си със средна работна заплата. Направих проста съпоставка със София и Плевен, не е нормално при нас масовото месечно възнаграждение да е 500 лева, а да е по-скъпо от столицата....
много ясно че не е ясно това което ти обясняват и не се дръж като гъзолизец
храната е най-голямото перо за българите именно заради средните заплати
ако не ви е ясно тук няма средна класа че някой да обяснява "о аз се храня с култура и забавления, какви са тия битувизми"
http://www.blitz.bg/svyat/politsai-s...ews468561.html
само гледай да не те хванат
в България средна класа няма, то в Германия вече почти няма, ти си тръгнал да ми говориш за нашата държава
България не е на първо място по притежание на имоти, на първо са румънците
в България има само бедни, богати и бедни, които си въобразяват, че са средна класа, докато не им се наложи да платят за нещо и след това 20 години изплащат една печка
Последно редактирано от papugai : 12-03-2016 на 17:06
Последно редактирано от pandabear : 12-03-2016 на 17:24
въобще не ми се занимаваше да му обяснявам на тоя очевидните неща
с някои хора просто е загуба на енергия
средната класа не се базира на това кой има апартамент, защото масата тук имат апартаменти но небарани и неремонтирани от комунизма, масата хора са си сменили дограмата на максимум един прозорец от тоя ценен апартамент, имат стари коли и пари само за храна,дрехи и бензин И ТОЧКА.
това ако ти е понятие за средна класа, боже господи. За да се причисляваш към средната класа тр да имаш комфорта за да не мислиш за битувизмите като ремонтирано жилище, храна и транспорт, да имаш пари за образование, култура и почивки/пътуване както и постоянно облагордяване на съществуващата ти материална база.
Само да спомена че в моя блок имаме един клошар който си има апартамент. Истински клошар който рови в кофите а аз не живея в гаден или краен квартал.