- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Ще запомня всяко наше пътуване с опитите ни да си намерим удобни места за спане на купчина. <3 А тука бува ли да е такъв бахър, бе?! Ужас...
квак
уж съм началник сектор имам трима помощници а сам вършех цялата работа
накрая и енергийната напитка не ми помогна поне сега ще имам 7 дни почивка
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Хитрино...
Търсене на ключ в снега, бейзбол с телефон и лопата, влизане през прозорци и тераси, много изяден сняг и търкаляне в преспите, събуждане с тарамбука... Дълго ще се помнят тези събития. А самия купон в механата беше too much чалга и се изтеглихме. Свирихме на китара, пяхме, после пак го играх психолог, след това пък мен ме саднаха и ролите се смениха. Днес няма да е толкова динамично, моите хора ги няма, пък и всички още реанимират.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Най-накрая донякъде свестна дискотека.
Смесица от всякаква музика.
И в селото ако има една такава,ще е прекрасно.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
в софиАта има много яки клубове/барчета, където пускат свястна музика, кажи кво обичаш
тва пък да не намират разнообразието баш тук ми е непонятно :д
добре ми е, ама искам да нападна нещо шоколадово след малко, не се издържа :д купих му подложки за чаши (и за нас си взех) мега симпатичните и евтинки, доволна съм
Когато не можеш да играеш beer pong, защото не пиеш бира...![]()
I'm too weird to live, but much too rare to die.
телевизорите цял ден са пуснати и цял ден хитрино и цял ден едно и също
на един му научих репликите, поне да разпитваха различни хора ми те въртят едни и същи кадри точно целодневно
коя е тая дискотека шишо?
айде
пак повтарят хитрино
повтарят, подчертавам
уж пише На живо-Извънредно
а на кадрите е светло
Последно редактирано от LoadRunner : 12-10-2016 на 18:35
Рънър, как се казва домашния ти любимец?