.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Разбира се, така е, но както виждаш това при мен не достига до трагизъм и мрънкане я към Бог, я към събеседника.
    В предния пост ми казваш, че смъртта е реална, а сега че не достигаш до трагизъм. И какъв по-голям трагизъм има от това да виждаш света и хората, като подвластни на греха? Какво по-трагично от това да се кланяш на някой умрял доброволно на кръста?

Цитирай Първоначално написано от Alucard666 Виж мнението
    В предния пост ми казваш, че смъртта е реална, а сега че не достигаш до трагизъм. И какъв по-голям трагизъм има от това да виждаш света и хората, като подвластни на греха? Какво по-трагично от това да се кланяш на някой умрял доброволно на кръста?
    В нашия свят има много несъвършенности, сигурен съм. И причината е най-вероятно в греховете на хората, които не са по някакви причини устремени и в контакт със съвършенната любов. Кое друго освен любовта и обичта може да бъде в хармония и единение с всички негови части?

Мега фен
    "Христовото Откровение е начин на живот в пълнота. Христос не ни носи нова теория или нова идеология, а ново предложение за живот, което е възкресно, т.е. пълно със смисъл".

Да, виждам трагизмът на грехът и се кланям се на живота, ти ако не се кланяш на живота, ходи се гръмни на мига.
    Последно редактирано от defender : 12-20-2016 на 13:24

Banned Фен
    "Христовото Откровение е начин на живот в пълнота. Христос не ни носи нова теория или нова идеология, а ново предложение за живот, което е възкресно, т.е. пълно със смисъл".

Да, кланям се на живота, ти ако не се кланяш на живота, ходи се гръмни на мига.
    Добре. Може първо тебе да гръмна обаче.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Alucard666 Виж мнението
    Добре. Може първо тебе да гръмна обаче.
    Ми защо, аз ти казвам, че се кланям на живота, ти ме обвиняваш, че съм тъп. Ако искам да ме гръмнеш, това противоречи на обекта на когото се кланям.

Голям фен Аватара на Zlennox
    аз ти казвам, че се кланям на живота...
    Пускай Фридрих на 'репийт'.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си