Първоначално написано от АгентМура Защо съжаляваш? Не е проблем. Но би било хубаво да възнаградите dreamwalker с нещо за приноса й към този форум. Това е моето мнение. Съжалявам, защото не мога да изпълня молбата ти. Иначе има далеч по-достойни от дреамвалкер за тази титла.
Първоначално написано от YoungBloodZ Съжалявам, защото не мога да изпълня молбата ти. Иначе има далеч по-достойни от дреамвалкер за тази титла. Кои според теб са по- заслужили от нея? ( Като изключим мен, разбира се.)
Първоначално написано от АгентМура Кои според теб са по- заслужили от нея? ( Като изключим мен, разбира се.) Ти пък с какво си заслужил?
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Ти пък с какво си заслужил? А ти пък с какво си заслужил? Изобщо кой ти даде тази титла?
Първоначално написано от YoungBloodZ А ти пък с какво си заслужил? Изобщо кой ти даде тази титла? Аз съм заслужил с безспирното си пастирско служение сред банда отрепки като вас. Аз направих от вас хора, с това съм заслужил. И аз не знам кой ми я даде.
Първоначално написано от inewton Аз съм заслужил с безспирното си пастирско служение сред банда отрепки като вас. Аз направих от вас хора, с това съм заслужил. И аз не знам кой ми я даде. отрепки или хора , последно?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava отрепки или хора , последно? Бяхте отрепки, благодарение на мен станахте хора. Последно хора.
Първоначално написано от YoungBloodZ Съжалявам, защото не мога да изпълня молбата ти. Иначе има далеч по-достойни от дреамвалкер за тази титла. кой?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava кой? Първоначално написано от АгентМура Кои според теб са по- заслужили от нея? ( Като изключим мен, разбира се.) Wax
Първоначално написано от YoungBloodZ Wax дори нямам спомени..
Първоначално написано от YoungBloodZ Wax Този е обитак, със сигурност. Не съм чувал за него никога до сега. Какво е направил "Wax"? С какво е специална тази вакса толкова?
Първоначално написано от АгентМура Този е обитак, със сигурност. Не съм чувал за него никога до сега. Какво е направил "Wax"? С какво е специална тази вакса толкова? По-правилно е да попиташ какво не е правил. Първоначално написано от golemiq_korab_minava дори нямам спомени.. От 2014г. ли си във форума?
Първоначално написано от YoungBloodZ По-правилно е да попиташ какво не е правил. От 2014г. ли си във форума? много по-рано отколкото си ти във форума. Но бях с друг никнейм. Повечето от тогавашните потребители ги няма.
Правила