Първоначално написано от YoungBloodZ Съжалявам, защото не мога да изпълня молбата ти. Иначе има далеч по-достойни от дреамвалкер за тази титла. Кои според теб са по- заслужили от нея? ( Като изключим мен, разбира се.)
Първоначално написано от АгентМура Кои според теб са по- заслужили от нея? ( Като изключим мен, разбира се.) Ти пък с какво си заслужил?
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Ти пък с какво си заслужил? А ти пък с какво си заслужил? Изобщо кой ти даде тази титла?
Първоначално написано от YoungBloodZ А ти пък с какво си заслужил? Изобщо кой ти даде тази титла? Аз съм заслужил с безспирното си пастирско служение сред банда отрепки като вас. Аз направих от вас хора, с това съм заслужил. И аз не знам кой ми я даде.
Първоначално написано от inewton Аз съм заслужил с безспирното си пастирско служение сред банда отрепки като вас. Аз направих от вас хора, с това съм заслужил. И аз не знам кой ми я даде. отрепки или хора , последно?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava отрепки или хора , последно? Бяхте отрепки, благодарение на мен станахте хора. Последно хора.
Първоначално написано от inewton Бяхте отрепки, благодарение на мен станахте хора. Последно хора. А кой те направи теб? Пс. всички ли сме хора?
Правила