Първоначално написано от Smrazqvashta 01.05.2017 Добре. Мога и предбрачен курс да ви дам.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Добре. Мога и предбрачен курс да ви дам. Нает си и за това.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Първоначално написано от Smrazqvashta Нает си и за това. Супер. И последно, като добри християни може да подготвите и скромно дарение за моята личност.
Първоначално написано от inewton Супер. И последно, като добри християни може да подготвите и скромно дарение за моята личност. Разбира се. Нима се усъмни?
Първоначално написано от Smrazqvashta Разбира се. Нима се усъмни? И за миг не съм се усъмнил. Просто реших да напомня, защото аз сам сватби не мога да правя и парите ги деля с попа.
Първоначално написано от inewton И за миг не съм се усъмнил. Просто реших да напомня, защото аз сам сватби не мога да правя и парите ги деля с попа. Кой е той?
Първоначално написано от Smrazqvashta Кой е той? Не знам. Зависи къде искаш да е сватбата.
Първоначално написано от inewton Супер. И последно, като добри християни може да подготвите и скромно дарение за моята личност.
Правила