.
Затворена тема
Страница 70 от 300 ПървиПърви ... 206066676869707172737480120170 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 726 до 1 750 от общо 7495
    Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    не си ли малко голяма за домашни ве
    е вие в унсс нямате ли

Мега фен Аватара на tori
    Долавяш искрената ми непоносимост към това някой да се бърка в нечии работи. Ако иска, ш си пише и номерца вместо кодови имена. 001, 007, 4561... Пак казвам - не на всички нервите са идиото-устойчиви, че да скачаш отгоре им. Ебахти КГБто сте тук някои потребители, ще кажеш, че досиета за ДАНС пишете. Така, де - един от форонните клюкита го беше правил реално в недалечното минало, сигурно още има засекретена информация за това кой потребител как се чувства в даден ден, час, минута и секунда.
    квак

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    мда, онова съобщение е безкраен извор на бисери
    трябват си повече от две четения явно
    "секси ритъм" го бях пропуснала ;д

и ако още някой каже "мда, личи си, че няма мъж в къщата" ще го накарам сам да оправи бравата и др.

едит: да коментирам по темата
    мисля, че същото нещо обсъждахме преди няколко месеца
    никой не ви е длъжен да се обяснява за кого и какво става дума в тази тема
    т'ва, че вие сте свикнали на биг брадър, софия ден и нощ, истински истории и подобни, не значи, че всички са такива или пък че това е нормално
    Последно редактирано от Ewok : 12-29-2016 на 23:10

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    е вие в унсс нямате ли
    в унсс има алкохолици, наркомани, утрепки, курви, боклуци, НО НЕ И ДОМАШНИ
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    в унсс има алкохолици, наркомани, утрепки, курви, боклуци, НО НЕ И ДОМАШНИ
    Гледам бързо си опознал съседите си.

По темата: Искрено се надявам да няма последици.
    Последно редактирано от Indistinct : 12-30-2016 на 06:10

трупай либре, трупай сняг..

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    изгрубяваш. не знам дали се опитваш да конкретизираш нещо, или е случайно, ама във всеки случай не е приятно да говориш за смъртта по такъв подигравателен начин.
    Извинявай, не знаех че със Смъртта сте си близки !
    Кога да се подиграваме на смъртта ако не докато сме живи ?! Накрая тя ще се подиграе с всички нас, но поне да има защо !
    и за пореден път казвам, че дневникът и за споделяне, не с цел да ме чете или разбира някой
    Първо казваш "споделяне", а после "не с цел да те четат или разбират" ! Сама си противоречиш мила, в едно изречение и щеше да го знаеш, ако езиковата ти култура не беше толкоз ниска !
    Eто виж човека как е описал една случка, без да споменава имена или подробности - http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11536709
    Той има талант и езикова култура, ти обаче не !
    просто словоизлияния, които не се нуждаят от коментар.
    Тогава по-добре ги пиши на листчета и ги пускай в тоалетната, като другите неща, които пускаш там !
    Ем ни ги навираш под носа в тази публична тема, ем не искаш да ги четем или коментираме! Разбери най-сетне какво искаш !
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Долавяш искрената ми непоносимост към това някой да се бърка в нечии работи.
    Кой публикува тези лични словоизлияния в публичната тема ? Ако не иска да се бъркаме, защо ги пише тук, м ?
    Ако целта на постовете е да са умишлено неразбираеми, те значи са просто ненужен спам !
    Всички знаем, че Дивергюн пише тук и в други теми за да търси внимание !
    Последно редактирано от Грозния : 12-30-2016 на 11:00
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Не е свършила, но отсега мога да кажа, че последната седмица и половина е една от най-слабите ми тази година. Такъв упадък отдавна не е било, а се бях самодисциплинирала доста в някакъв момент. Това е нещото, над което ще работя идната година, започвайки от януари, за който ще видим дали не съм си поставила твърде високи изисквания рЕзко.
    От друга страна хората с години живеят по този начин, аз поне г/д бързо се осъзнах. Май.
    А може пък и да съм твърде самокритична.
    И сама да си създавам излишно напрежение.

Каквото и да е, имам породилото се наскоро усещане, че тази година ще е доста важна.
    Понаучих се да си приоритетизирам нещата. Сега трябва да се науча да ги карам едно по едно. А имам чувството, че не ми достига време за всичко, което искам да направя с живота си и трябва да режа още от целите/желанията.
    Хм, май все пак приоритетизирането не е било толкова на ниво.
    Изведнъж се отвори цял нов свят за мен, за който все още не съм готова, но в който може би искам да бъда. Но това трябва да стане с решението, че го желая силно, за да мога да работя над това. А искам и още няколко неща. И искам да мога да съчетая всичко.
    Може би проблемът ми идва от това, че станах доста по-уверена в себе си и в нещата, които бих могла да правя с малко повече усърдие. И искам да си доказвам, че наистина мога и ме бива в нещо. Но се опитвам да си докажа, че ме бива едновременно в много неща. И съответно изпушват нещата...

Добре, поставям си срок до утре кое ми е най-належащо в момента, за да оставя всичко останало на стендбай. Но така като гледам нямам особен избор, ако искам да продължа тук. Или пък имам? Не, не, за второто си трябва по-генерална промяна, което не мисля, че е най-доброто решение в момента.
    Просто е трудно. А ми се пуска мухата, че може и да не е толкова трудно.
    Ами пък ако приема, че временно ще съм доста назад, но в един момент ще изплувам, не е чак толкова страшно. В този случай обаче трябва да приема и лекото унижение, което ще изтърпя. И ще трябва яко бачкане.
    Но с дисциплината, която планирам, не е нещо непостижимо.
    Уф, ще видим.

//писах го на няколко пъти, не съм го препрочитала, ужасен стил и много повторения, сигурна съм, но това е дневник пък.
    /////сигурно ще имам още няколко такива размишленчески поста до края на годината
    а после ще направя и равносметка
    Последно редактирано от Ewok : 12-30-2016 на 10:57

Мега фен Аватара на solo_
    мисля, че се случва нещо с мен... Тази сутрин се събудих и не можах да си измия лицето
    защото когато се опитам да го търкам, ръцете ми усещат болка
    защото лицето ми е станало много криво и ръбесто

никоя не ме харесва, никоя не ме желае, никоя не ме обича... както и никоя не иска да бъде с мен.

не мога да си намеря работа работодателите ме питат дали съм кадърен
    а аз им казвам, че не съм

те ми казват: Защо не сте?
    аз има казвам: защото от училището не ми остана време да се развия

а те ми казват: Kekekeke! То дори и да се беше развил, ние пак нямаше да те наемем защото си много грозен и ще плашиш хората, които идват във фирмичката.

разплаках се като чух това
    защото нежната ми душа просто не издържа

и като цяло не се харесвам.. къси крака, къс труп, крив нос, криви очи, зъбите ми са извън устата, криви устни, кървящи венци, криви крака, криви ръце, широк таз, криви пръсти на краката, криви пръсти на ръцете, неприятен и натоварващ глас, тъмна енергия, празен поглед, нищожно интелектуално развитие, огромна и плешива глава, щръкнали уши... мириша и отблъсквам хората... пениса също ми е малък
    девствен съм и никое момиче не ме харесва защото не знам как да разговарям... задръстен съм и нищо не става от мен

поне да можеше да се направи нещо за външния ми вид обаче съм беден и нямам пари да си го позволя
    и ако може вие да ми помогнете по някакъв начин...

благодарение на всичко това се чувствам като... ох Боже Господи... просто не знам какво да правя
    отчаян съм и мисля да се самоубивам

вие какво бихте ме посъветвали, милички?
    Let's ride the big rainbow to Gayland.

Мега фен Аватара на divergent
    Момченце, ти наистина се нуждаеш от психиатър. Така си се вкопчил в идеята да се заядеш с мен, че пишеш небивалици. След като не съм интересна и прочие, защо обръщаш толкова внимание на нещата, които пиша? Това, че ти не разбираш постовете ми, не означава, че са неразбираеми за останалите. И споделянето не винаги е обвързано с нужда от коментари и разбиране, аз противоречия не откривам, ама ти като си решил да лаеш, все ще намериш. Има една опция за блокиране след като толкова те тормозят постовете ми, не искам да те травмирам със словоизлиянията си, затова ти препоръчвам просто да не ги четеш, намери си свой живот.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Коселчо, на мен ли говориш?

в случай че да - не мога да си намеря психиатър
    защото дори и те не ме искат

аз просто съм мулти личностен
    таман ще се излекува едната личност
    и веднага се появява другата... за мен няма спасение

иначе подкрепям идеята ти, Коселчо

недей да обръщаш внимание на Грозния щом се заяжда с теб и не те харесва
    неговата цел е да се заяжда с хората по незнайна причина

засега само с мен не се е заяждал
    защото аз съм точно като него - грозен и хилав

той е много лош и завижда на хубавите момичета и момчета - затова се заяжда с теб

и аз съм леко като него

иначе какъв е проблема? Какво провокира яростта между вас двамата?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Това, че ти не разбираш постовете ми, не означава, че са неразбираеми за останалите.
    Точно това означава ! Досега не съм видял някой да е написал обратното !
    (Сега очаквам включвания от женска солидарност, колко умни, съдържателни и интересни са постовете на Дивергюн. )
    ...пишеш небивалици.
    Аз ли ?! Добре че аз се появих и ето че почна да пишеш по-смислено от досега !
    аз противоречия не откривам
    Аз обаче открих и ти ги посочих !
    След като не съм интересна и прочие, защо обръщаш толкова внимание на нещата, които пиша?
    ...
    Има една опция за блокиране след като толкова те тормозят постовете ми, не искам да те травмирам със словоизлиянията си, затова ти препоръчвам просто да не ги четеш...
    Страхотна идея мила ! Знаеш ли аз пък какво се сетих - ти можеш да направиш същото !
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    защото аз съм точно като него - грозен и хилав
    ...
    и аз съм леко като него
    Соло, разбрахме, че се опитваш да ме имитираш !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на tori
    Приключихме с всичко почти, има още 2-3 неща, доволна съм от двете ни. Естествено, пак има недоволни ама аз питах ли? Питах. Отговориха ли ми? Не. В такъв случай няма кво да се мрънка. Макло се натрових ас с боя за коса, дейба гадорията... Бях забравила кво е да мажеш някого с амонячна боя. Хапнах предварително, за да може да не се засичам с никого и всичко да е точно. А като приключи цирка, си имаме и награда, нямам търпение. :3
    квак

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Соло, разбрахме, че се опитваш да ме имитираш !
    защо не искаш да повярваш че и аз съм окаяно същество?
    според теб защо иначе бих тръгнал да говоря всичко това?

във всички случаи съм по-зле от теб
    защото също така съм и болен, и прост, и... не знам какво друго...

виж ме колко неграмотно пиша всичко означава че освен че съм много грозен - аз съм и болен с главата...

толкова ли е трудно да го повярваш? Болен съм и това е!

ти си грозен, добър и умен
    аз съм грозен, злобен, болен и тъп
    това е всичко, Грозния

и двамата се знае, и двамата сме дружки, и двамата сме едно цяло
    обаче ти си по-добрата партида

по темата: чувствам се малко по-добре

Цитирай Първоначално написано от АгентМура Виж мнението
    как си единствен мой приятел?

даже не знам защо въобще те е грижа за мен
    аз съм едно жалко куче, което се друса и е жалко

какво те кара да не ме отритнеш и ти? Мен обществото ме отритна... а пък ти...

ако искаш ела в skype да плачем и да се успокояваме един на друг

по темата: добре съм
    сега остава само да намеря да чукам лафче с някое мило момче
    Последно редактирано от solo_ : 12-30-2016 на 15:20

Мега фен Аватара на divergent
    Няма да споря повече, мисля, че се разбрахме.

Изведнъж заваляха предложенията за утре, мисля, че избрах най-подходящото, надявам се всичко да мине по план. ^_^
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    бахти тъпото заради тъпия студ се налложи да ходя на фитнес
    бях забравил колко е гадно, топло, сухо, с перманентна музичка и тихи хорица които си помпят нещо си там
    като инкубатур е, толкова мразя топлия фитнес че се изчервявам бахти и гадното

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    радвам се, че съм надраснала този период, още повече, че той го е направил.
    преди ваканцията си бях поставила за задача да уча по времето й, за да не оставям за последния момент. и аз не си повярвах, ахаха. ще завърша поредната година в мързел и ще започна новата с учене до сутринта. се тая, досега ми връзваше. де да можеше конспектите да не са дълги, колкото властелинът на пръстените, ма шанс.
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Мега фен Аватара на Dagichka
    Пацо, къде предлагаш? :дд

не ми харесва, че ми се сърди за това.. но е хубаво да се постави на мое място поне веднъж и да усети кво ми е като правя планове, а той ги нарушава.. почти съм готова с 2 проекта, транспортното обаче и да искам не зная как да го направя, май ще си платя на някоя добра душа да ми го направи.. пф докъде стигнах, принципно на мен ми плащат да правя проекти :д

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението

не ми харесва, че ми се сърди за това.. но е хубаво да се постави на мое място поне веднъж и да усети кво ми е като правя планове, а той ги нарушава.. почти съм готова с 2 проекта, транспортното обаче и да искам не зная как да го направя, май ще си платя на някоя добра душа да ми го направи.. пф докъде стигнах, принципно на мен ми плащат да правя проекти :д
    напречни профили ли имаш да правиш

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    Спазарих сигурно единствения бар в София без куверт, даже е идеален център :О Успехчита със сесийката :* (колко е яко да НЕ се занимаваш с университет)

- Най-спокойните ми 2 седмици в работата от .. не помня вече от кога, даже и що годе навреме си тръгвам вече
    - Първи кротък петък също от много
    - 2016, може да си ходиш вече, 2017 донеси ми коври и щастие

https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.n...b2&oe=591E45C1
    Секс в Хаити, френски кибрити

Мега фен Аватара на Dagichka
    мерсии, весело на теб днес/утре :д ;*

даа, имам да правя 30 напречни, уширение и надвишение, брукнеров полигон и видимост в преходна крива, any help? :d

Мега фен Аватара на tori
    Болен бил, да бе да. Щом ме ядоса още от сутринта и по телефона, нищо му няма. Спи ми се, майка ми нахълта при мен и само където не ме издърпа от леглото за краката.
    квак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си