- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Дае, тва че тр си изкарваш прехраната с труд не е свобода.Не знам кво виждаш, освен една илюзия и лъжа за свобода.
Свобода е да живееш в миниран трудов лагер на национално ниво, и за опит да напуснеш трудовия лагер да те отстрелват на границата. Ама нали сички са преебани като тебе и нп.
Имам си един такъв роднина и ми е пределно ясно, че просто ви е голям мерак да се разпореждате с на другите хора живота и приходите, и около т'ва ви се върти цялата 'идеология'. Беднячета завистливчета
Ше ви ебем и комунделпедерастите.
Аурисе. Не се прави на богат чичко, моля.
На някой подписваш ли трудовия договор въобще?!
България е в демографска катастрофа и няма ли световна промяна на съвсем друго равнище , до 10 години няма да се говори на български.
Не се ли отнеме властта и направлението, което се следва днес, утре ще ви бият чипове като на животни.
Един елит, който не се нуждае от пренаселените на планетата с хора.
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Аз не съм се обадил с нищо по въпроса за най- изолираното от света държава. Нито сравненията ми, че голяма част от либералния соц през 80те е била ползотворна, не се отнасят за връщане назад. Започнете да четете и интересувате истински.. отворете съзнанието си.
Кви факти ще проверяват хаахахахахухаухауах
Такива подсъзнателно осъзнават, че са напълно безинтересни, и възприеманието на радикални позиции е опит да изпъкнат с нещо въпреки тъжната си посредственост.
Много сте респектиращи, момци. Направо като ви зачета (или заслушам ирл) и съм шашнат от задълбочените ви познания за света.
Кофата с лайната не беше случайна аналогия.
Ей го Ракишито се е наплюскал от някой MGTOW сайт и се готви да ни го повърне тук. Моля вкупом да се възхитим от задълбочените му познания в областта на социалните науки.
Бре ти да видиш.Започнете да четете и интересувате истински.. отворете съзнанието си.
Тези дни трябва да ми дойде https://www.amazon.co.uk/Common-Righ...+rights+of+man
ти к'во прочете наскоро ? Набързо списан от балкански простак комундел-фашист блог пост или някоя омацана в кафяво статия на анонимен рубладжия ?
Източници, които съдържат думички като "грантаджия", "соросоид", "долен русофоб", не се броят.
Култура, ценности, икономическо развитие.
Разбира се по б т в и др. американски медии няма чуеш нещо.
информацията се унищожава и прикрива
старите хора обаче помнят.
На те убеждавам да вярваш
Комунизмът по идеология отново е строй създаден да държи в неведение маси
материално пред духовно..
а трябва да е разум и душа създаваща материя
лека нощ
достатъчно казах
можеш и сама да потърсиш
Те са пред очите ти.
Сорос е реална личност.
Изгледай един стар български комедиен филм.
Послушай една българска песен.. една българска роза... ако си дал.
А сега виж какво се слуша и каква е модата.
: )
Напишете ТКЗС в йутуб .. щит 81 . Правец. Каквото искате. Има и музей.. някои хора са се постарали.. за едно кликване. Аз не съм енциклопедия.