- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Явно патолога е дегенерат.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Не всеки става за патолог.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Не всеки патолог е дегенрат.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Разбира се. Дегенератите дори не знаят какво е корпус калозум и какво да правят с него.
Хм.
Вместо цял ден в унсс,4 часа дупка.
Кеф.
Със всеки изминал ден,откривам че тотално съм сбъркал университета,ама айде и тая година да издрапам,пък ще го мисля.
Последно редактирано от deitona22 : 02-09-2017 на 10:51
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Тая седмица беше ужасно трудна... Като цяло от 1 месец насам ми беше няк'во трудно.. Липсва ми.. само петъка ми е важен.. до неделя.
Но съм нов човек.. Няма да се откажа от всичко ново... Всичко си е за мен в крайна сметка.
Нямам търпение да се прибера да си я видя... Което е странно?!? Много е объркана, нежна, ефирна и една дребна миличка душица.. Държа се уж остро.. да държа ниво, ама вчера като ми написа, че ако бях там би ме гушнала да се облегне на гърдите ми и би се разплакала и омекнах като пълна путка... Направо след тоя ежеседмичен стрес единственото към което гледам с надежда е шибаният петък да се прибера.. Прекрасна е.. А да не говорим, че ми е невероятна мотивация.. И готиното е, че тя казва, че аз също много я мотивирам.. Бил съм много страстен и агресивен към нещата с които се занимавам, а иначе съм бил мега умерен (цитатче си е) Радва много.. И окото радва... мега якото пиченце е. (С всичките хубави чувства на планетата.)
Иначе всеки ден ме ограбват психически... Особено тая свиня мама й деба. О и слушам песен на новият приятел на бившата ми... По принцип не може да пее, ама тая едната става г/д... И даже не ми се струва странно.Добре, че тя каза това за което аз си мълчех. Голямо облекчение. Друго си е да си си свободен... (не за дълго ;д) Друго си е и да си хлътнал.. Бях го забравил това чувство.
Запалих се по БГ рапче (ОТНОВО) нещо за колата много върви... Което ми напомня, че трябва да я оправя за утре... Че иначе неа се прибера.Само отивам на тренировка и после.
Ай до свидания!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Откак съм станала тая сутрин, имам странен прилив на енергия и много идеи, все за различно. :д Може би снощните два разговора, които водих ме карат да се чувствам така енергична. Само се надявам всичко да се получи така, както го мислим и да е хубаво. Искам да се получи повече от всичко. И нямам търпение повече от всички вкъщи. :д И най-вече ми дадоха функционални и кайнда красиви идеи за нещата, поне по това, което си представих.
И нямам търпение да си видя гадта.
квак
Нямам представа с какво съм провокирала неприязнените ти реакции спрямо мен напоследък, след като към теб съм демонстрирала единствено любезно и внимателно отношение, но все тая. Нареди се на опашката.
И не разбирам възмущението след като смисълът на картинката е всичко друго, но не и "развратност". Въпрос на възприятие явно.
А предишната снимка смисъл на четенето ли показваше.![]()
Базикам се с това, че си опитваш да прикриеш истинските предпоставки, за да сложиш само подобен род картини. Хрумнало ти просто.
психически уморена
и физически
тая сесия ми разказва играта,
а има още бая време до 20-ти, баси.
едит: НО като си мисля за близкото бъдеще се чувствам добре :Д
Последно редактирано от pandabear : 02-09-2017 на 11:48
Ц ц ц. Аз каквото виждам е точно това за каквото сте го сложили.![]()
Да видим колко време ще отнеме този път.