Първоначално написано от inewton Защо позволи абортите? Да можеш да се чукаш на воля ли? не!
Първоначално написано от Electrа да! .
Първоначално написано от inewton От бялото духовенство съм. ти не беше ли от хомо духовенството?
Първоначално написано от Electrа не! А защо тогава? Развратна и порочна си ти.. Трябва ти наказание.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton А защо тогава? Развратна и порочна си ти.. Трябва ти наказание. не съм ве къф си ти
Първоначално написано от Electrа аз пък съм папата To няма да се изненадам къвто си нормален...
Първоначално написано от Electrа ъъъъъъ не що за да не си насиниш коленцата и спокойно, няма да те карам да слагаш плочки
Първоначално написано от Electrа съм ве Аз съм golemiq_golemiq_minava .
Първоначално написано от LoadRunner за да не си насиниш коленцата и спокойно, няма да те карам да слагаш плочки По мъже ли си падаш?
Първоначално написано от LoadRunner за да не си насиниш коленцата и спокойно, няма да те карам да слагаш плочки Хахахахах То легнал ще ти е по-удобно...
Първоначално написано от LoadRunner за да не си насиниш коленцата и спокойно, няма да те карам да слагаш плочки моляя
Първоначално написано от Dwyd96 Хахахахах То легнал ще ти е по-удобно... и после аз съм била ненормална да ве
а какво се случи със сестрите ти? изяде ли ги или някой друг ги изяде?
Първоначално написано от kojinshugi а какво се случи със сестрите ти? изяде ли ги или някой друг ги изяде? те имат социален живот за разлика от мен много ме депресира германия
само няма да мрънкаш
Първоначално написано от LoadRunner само няма да мрънкаш защооооо
Първоначално написано от Electrа те имат социален живот за разлика от мен много ме депресира германия мен също... очевидно
Първоначално написано от kojinshugi мен също... очевидно в германия ли живееш
Първоначално написано от Electrа в германия ли живееш ja
Аз ще ходя в Мюнхен. Но не и във франкфурт на Майн, рано е на майнатаа си да вървя.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Аз ще ходя в Мюнхен. Но не и във франкфурт на Майн, рано е на майнатаа си да вървя. о, туй е далеееече
Първоначално написано от kojinshugi о, туй е далеееече къде в германия да не се окаже че сме в един град
Първоначално написано от Electrа къде в германия да не се окаже че сме в един град аа не, аз съм си на село аз обаче отивам да прая работи... за кеф
иначе sachsen-anhalt
Щутгаард
Правила