- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или против изневярата?
Хората дават пример с неща, които имат връзка. В твоя случай, примера е толкова грешен, че не мога да се сетя за по-лош от него. Когато човек спи с различни хора, без да има връзка, то не знам за каква изневяра говориш и какво точно защитаваш. Тук става въпрос за хора, които са във връзка и изневеряват. В този случай изневярата е толкова противно нещо за мен, че чак не ми се говори.
Не знам не ми се е случвало, ама то и съм имал малко връзки, а пък и едва ли съм се сближил с другия човек чак толкова много за да ми пука дали изневерява! Та за това ми е непознато това чувство, сигурно не е хубаво щом казваш!
Единствено се сещам за един случай където се бях влюбил в едно момиче и като я видях с друг ми стана супер гадно, ама ние нито сме имали връзка нито нищо!![]()
само си представям как си имаш семейство и като жена ти се обади за вечеря и казваш че си в спалнята изпразваш се на тая русата и идваш
после поздравяваш малкия Кирчо
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.