.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Yoana_01 Виж мнението
    Нито подозирам нещо нито съм се оплаквала. А и явно не си чел добре, но това е тема на друг разговор. А колкото до комплексарщината тя ти пролича още в първото изречение на темата ти! Присмеха сам си го направи. Колко трябва да си асоциален тип и от скука да влизаш в сайтове за запознанства!? Там се влиза по ред други причини, но от скука едва ли!

Аз съм ви предвидимо вкусен, виж как си ме вкусвате. Мислите ли че първосигналната ви контра-комплексарщина и форумска злоба не е предвидима малки човечета ;д, не виждам нищо скандално да искам да чукам жени. Не виждам нищо скандално те да са от под масата излезли, от форума, от сайт за запознанства, от съседния клас, от на майка работата колежки и др. и др. и и др. и др. Така че кажете ми.. откъде идват тези ваши крясъци, защо ви е вкусничко да мяцате? Само за ваше сведение, още не се е появила интересната мацка.. но ще дойде, не губете дух. Има още мяцане да измяцате дотогава

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от skandalno_vkusen Виж мнението

Аз съм ви предвидимо вкусен, виж как си ме вкусвате. Мислите ли че първосигналната ви контра-комплексарщина и форумска злоба не е предвидима малки човечета ;д, не виждам нищо скандално да искам да чукам жени. Не виждам нищо скандално те да са от под масата излезли, от форума, от сайт за запознанства, от съседния клас, от на майка работата колежки и др. и др. и и др. и др. Така че кажете ми.. откъде идват тези ваши крясъци, защо ви е вкусничко да мяцате? Само за ваше сведение, още не се е появила интересната мацка.. но ще дойде, не губете дух. Има още мяцане да измяцате дотогава
    Цитати и скрийншоти пак не четеш добре! А да ти кажа предпочитам сухият режим пред такива "пичове плейбой" като тебе.
    А и недей бъркай споделянето с оплакването!

Цитирай Първоначално написано от Yoana_01 Виж мнението
    Цитати и скрийншоти пак не четеш добре! А да ти кажа предпочитам сухият режим пред такива "пичове плейбой" като тебе.
    А и недей бъркай споделянето с оплакването!
    Така ли? Да не бъркам, а ти виж каква драма се създаде тука... защо ли. Недей бърка закачките на ПИЧ, с встъпателните напъни на изпадняк по който да си пръскаш собствените злоби и комплекси с предтекст че присъстватвието на чужди липси на достойнства те е провокирало към това. Оу, нека позная.. ти не го бъркаш.. просто предразсъдъка ти го говори. Да ти кажа, тва си е чиста доза черногледство. Вместо да допускаш позитивното до доказване на противното, ти тръгваш директно от дъното.. и овцете и те де ;д За теб всеки ползващ две три по-отворени думи е пич плейбой. За теб всеки който иска да ебе безнаказано, демек да не му се въртят дузина рози около ушите и не му се търкат пеперудки в стомашно чревния тракт е плейбой. Знаеш ли кое е най-тъпото. Ти пък си лицемер! Шото като мастурбираш тайничко си си мислила как се задяваш с някой "пич плейбой". И знаеш ли какво, няма да си останеш само с мисленето. Ще се заденеш с някой "Пич плейбой", най-вероятно дори вече го имаш из историята на живота си.
    Последно редактирано от skandalno_vkusen : 03-14-2017 на 22:52 Причина: бла

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си