- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
хм, да пробвам ли да функционирам без храна или да не пробвам да функционирам без храна
modern day шекспир
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Очертава се яко плюскане в KFCи утре след като почвам яко да тренирам че днес за рождения ден ще трябва да пропусна но какво да се прави
![]()
Защо не ходя по лекари:
(пропускам частта, в която мога да ѝ звънна само до 13:00 ч. през седмицата, съответно това са и часовете, в които мога да я посетя, понеже са специфики на моето gp)
звъня да си запазя час при личната, за да ми даде направление -"нямаме направления в края на тримесечието, винаги се изчерпват, елате след 4. април"
вариантите са или да изчакам до 4. април, за да си взема направление
което важи месец
съответно не е сигурно дали ще успея да го използвам, понеже ми предстоят пътувания, а подозирам, че запазването на часс при специалист по зк е също толкова мудно и тромаво и ще се наложи да общувам със сърдити лелки
другият вариант да изсипя един куп пари за изследвания
което май и ще направя
но тогава възниква въпросът
за какво са ми тези пълни осигуровки, които имам
като така или иначе ще ходя на частно
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
ок, поразгледах ценоразписи
май ще си изчакам април
-.-
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Ewok, какви изследвания.
Ок, гласувах и какво. Това не е народ, а мърша. Всеки гласувал за герб, може да се обяви за самороден идиот. В такава държава с такива хора, няма място за идеали.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
^ В много по-голяма степен важи за гласувалите за БСП.
You're tryin' to be different, that makes you no different
Ето един?
Все ми е тая, дори турците предпочитам, стига да не е герб.
Последно редактирано от haritov : 03-27-2017 на 11:01
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Как ме е яд. Новата мацка изглежда готяна..
Станал съм арогантен много, мех к'во да правя.
ХАхахХАХхахХАХхаХАХхахАХа хХАХхаХАХхахха - като видях какво се пише/говори за мен. Вярно долно долно, ама това е чак смешно... Някой май иска да става звездЪ. Все тая, разочаровах се от боклуци..
Последна седмица АЛЕ АЛЕ АЛЕ, АЛЕ АЛЕ АЛЕ.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
1. ДПС мега зле
2. БСП много зле
3. ГЕРБ зле
ДОСТ - на наркотици
др ок
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
На наркотици хд
банкянския спермояд напуска пожарната, за да не се раздели с партийната книжка
в ръководството на герб бившите комунисти, са двойно повече от бившите комунисти в бсп
в бсп освен това комунисти няма, същите крадци като герберите са, но поне не са с дипломи от училище за слабоумни, не са рабфакови висшисти, не са толкова тъпи, че даже в училище за полицаи да не са ги приели, и това да ти се случи с баща полковник от МВР, смятай колко трябва да е тъп тоя банкянски манаф
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
гласувах за ГЕРБ
БСП така и не случиха на мандат в който световната криза да не ги прецака
винаги се справят отлично ама тая криза им разказва играта на горките хорица
още помня как на концерта за нова година всички им искаха оставката и как не издържаха и 1г
сега няма намерение пак да виждам същото
Най-якото нещо евър - да си изпиеш болкоуспокояващите и да ги усещаш как действат. <3 Гърба и кръста ми се сгорещяват бавно и полека и ми става бахти якото. Кажи-речи свършвам. <3
квак
Някои даже не разбраха, че цялата пародия с оставката на Борисов и обявяването на предсрочни парламентарни избори беше умишлено нагласена. Така опозицията няма как да натяква на Бойко, че ГЕРБ не са първа политическа сила и нямат право да управляват. И резултатът е налице - победа за ГЕРБ при избирателна активност под 50%. То Славейков си го е казал много хубаво: "Не сме народ, не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще свърша".
"Only a fool learns from his own mistakes. The wise man learns from the mistakes of others."
Нинова си е як милф, но си в голяма грешка, че съм или бих гласувал за бсп
П.П.
dreamwalker да ми яде кура
ебати тъпата овца, не и омръзна да си трие постовете
скоро никой няма да я отразява
Последно редактирано от papugai : 03-27-2017 на 17:32
Най великия рожден ден евър. С компанията ми се наплюскахме в КФС после обикаляхме из София получих подаръци и всичко много ми хареса всичко