.
Затворена тема
Страница 185 от 300 ПървиПърви ... 85135175181182183184185186187188189195235285 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 601 до 4 625 от общо 7495
    Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    на нас са ни спрели асансьора и няма да го пуснат докато не им платим 500 лева, за да ни монтират слушалка вътре.....

все едно някой ще я ползва тая слушалка

да еба алчните катили
    Ние имаме такава слушалка, даже май и ни подслушват, щото понякога присветва на слушате. Според инструкциите поне. И аз се ебавам с тях обикновено, питам ги какво правят, защо не ми говорят, как им е минал деня... Пожелавам лека работа. :д
    Ма за водата още съм бясна, щото ива някой кретен тук, където постоянно я спира, понеже не може да си спре само в тях. И ден през ден се събуждам и няма шибана капка вода да си измиеш муцуната от гурлите, дейба мръсниците им, дейба...

ОН: Беше супер, палачинките бяха супер, има шанс някакъв. Само е тъпо, че аверите му и той се правят на интересни и се мъчат да ме накарат да ревнувам, пък аз още не зная кво става и дали искам каквото и да е от въпросния въобще. Освен да си четкам егото, де - обаче това е по-ясно от бял ден.
    квак

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Предрожденно ми е... :3 ^_^

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    ^
    Би било доста тъжно, ако в крайна сметка никой не ти честити, след толкова реклама...

Чувствам някаква постоянна умора, може би би било добре да спра да заспивам най-рано след 2, и без това нищо полезно не върша след 12
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    ^
    Би било доста тъжно, ако в крайна сметка никой не ти честити, след толкова реклама...
    хехехехе, ква си гадна, сякаш преди 2 месеца ти не правеше точно същото

Мега фен Аватара на pandabear
    жива съм.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    частния самолет е уреден
    начална точка Варна крайна Букурещ
    ботушите ми ще са готови скоро още се чудя как ги намирам тия майстори
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    добавяме забавен към тиретата и продължаваме да се чудим what the fuck is wrong with him

Мега фен Аватара на divergent
    Днес поведението ми беше "гледай ме колко готина и забавна изглеждам отстрани". В интерес на истината спонтанно реших да се държа така и дори не очаквах реакция, бях готова да се върна на стандартния режим "вървя след теб, гледам те влюбено и се топя като ми говориш". Обаче изненадващо резултат имаше и той за първи път пое сам инициативата и дойде сам при мен пред всички. И пак ме гушна. Леле, не знам какви са тези прегръдки, но никога не съм се чувствала по-комфортно в нечии обятия. Бах таз любов, все хлътвам по някого труднодостижим за мен и после страдам.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

И сега гледах трейлъра на документалния филм за Хийт Леджър и заревах.

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

дейтона ли беше от Монтана ?

дейтона не кара Хонда

как разбра, че е хонда
    с толкова сръчни ръце, тва може дори да е каруца

сложих летните гуми на колата

Повече от фен
    Ебани кучки сте!

Мега фен Аватара на Rakshy
    хах, ироничното е, че преди 2 часа и нещо ни спряха, защото на шофера ми номера му е на задното стъкло

преди няколко дни някъв изскочил на пътя, той набил спирачки, а таксито зад него го ударило и му паднал номера

не са се разправяли с някви актове и неща, а номера му стои подпрян на облегалките за глава, върху кората на багажника.

разбира се, на константин величков те пълзят, ние ги задминаваме и след 20 метра пресветкат лампичките - нямаме номер -караме дрога

от цялата ситуация ракши е -20 лева : )

*номера се вижда идеално, дори от над 20 крачки - тествах го и с очила, и без очила :Д
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Обичам я, но това понякога е нетърпимо. Ако не е всевъзможно рандъм шумолене, ще е космато тяло в лицето. Почти винаги са и двете, в тази последователност.
    Искам да взимам шест-седемте си часа сън без прекъсване поне три пъти седмично. Много ли е.

Мега фен Аватара на Rakshy
    powerful young chainsmokers

I'm fucked up, I'm faded
    I'm so complicated
    Those things that I said
    They were so overrated
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Да...нищо ново под Слънцето. Сякаш отново сънищата ми са по-красиви и живи от реалността. Отново в тях се мяркаше онази съученичка. А сънувах и нея. В два съня подред при все, че не се случва особено често, но развоя ме караше да се чувствам някак щастлив. При все, че трябваше да съм я забравил вече.Честитих и именния ден наскоро, но...май поне на този етап няма смисъл дори да се опитвам да възстановявам тези отношения...

Анархи! покрай теб май си пуснах тая муха.

А попринцип нямам много навика да се връщам към стари отношения. Още повече пък и от подобен род...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Да...нищо ново под Слънцето. Сякаш отново сънищата ми са по-красиви и живи от реалността. Отново в тях се мяркаше онази съученичка. А сънувах и нея. В два съня подред при все, че не се случва особено често, но развоя ме караше да се чувствам някак щастлив. При все, че трябваше да съм я забравил вече.Честитих и именния ден наскоро, но...май поне на този етап няма смисъл дори да се опитвам да възстановявам тези отношения...

Анархи! покрай теб май си пуснах тая муха.

А попринцип нямам много навика да се връщам към стари отношения. Още повече пък и от подобен род...
    За тази, която си мисля, ли иде реч? Само да/не е достатъчно.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    само таксиджия не бях бил все още

тоя път си го търсеше калъфа
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    За тази, която си мисля, ли иде реч? Само да/не е достатъчно.
    Ииии моментът, в който може да го играеш приятно разсеяният и да накараш нечия приятелка да каже това което ти искаш на някого. Прилагал съм го поне веднъж, но този път ще се въздържа. То с 90% вероятност и казаното ще бъде преразказано и без това. И да, понякога я забравям напълно, в други периоди започва да ми липсва. Не ми е ограничила дотолкова достъпа, че да ми трябва специални хакерски и столкърски умения за да и пиша. Нещо обаче от отдавна вече е различно. Разочарование, загуба на доверие,безнадежност или е.т.ц.Накратко казано не е същото. И дори и да се окажа много добЪр и върна всичко по-старому ще е пак краткотрайно. На този етап сякаш все още не съм готов и няма смисъл. А може просто пък и да си е бил естествения край на нещата. Не ми е било за пръв и не е за последен път. Знаеш след това какво стана и с присъствието ми в чата. Така че...да позна. Стига да мислиш за точния човек, което доколкото те познавам е 90% вероятно.
    За повече уточнения има ЛС.
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-07-2017 на 08:16
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Ииии моментът, в който може да го играеш приятно разсеяният и да накараш нечия приятелка да каже това което ти искаш на някого. Прилагал съм го поне веднъж, но този път ще се въздържа. То с 90% вероятност и казаното ще бъде преразказано и без това. И да, понякога я забравям напълно, в други периоди започва да ми липсва. Не ми е ограничила дотолкова достъпа, че да ми трябва специални хакерски и столкърски умения за да и пиша. Нещо обаче от отдавна вече е различно. Разочарование, загуба на доверие,безнадежност или е.т.ц.Накратко казано не е същото. И дори и да се окажа много добЪр и върна всичко по-старому ще е пак краткотрайно. На този етап сякаш все още не съм готов и няма смисъл. А може просто пък и да си е бил естествения край на нещата. Не ми е било за пръв и не е за последен път. Знаеш след това какво стана и с присъствието ми в чата. Така че...да позна. Стига да мислиш за точния човек, което доколкото те познавам е 90% вероятно.
    За повече уточнения има ЛС.
    Казах, че само да/не стига...>. <

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
    дейтона ли беше от Монтана ?
    Дейтона не кара хонда,но е от Монтана.

ПТ
    Па хубав концерт беше,само дето "Арена Армеец" определено не става за концерти...
    Ама пък билетите бяха безплатни.
    Последно редактирано от deitona22 : 04-07-2017 на 11:24
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Казах, че само да/не стига...>. <
    Уточних,защото само с да/не човек може и да си създаде разни грешни асоциации неотговарящи на истината. Или още по-лошо...на база на неговите си асоциации, да го играе счупен телефон.

Уточних,защото само с да/не човек може и да си създаде разни грешни асоциации неотговарящи на истината. Или още по-лошо...на база на неговите си асоциации, да го играе счупен телефон.
    В такъв случай само първото изречение стигаше.

Да не говорим, че щом те питам по този начин, няма за кого друг да питам. Нямаме особено много общи познати, с които си си развалил отношенията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си