- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
гледам UFC и съм емоционален
фък дат : Д
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
You're tryin' to be different, that makes you no different
Тотално ме вбеси и бях на ръба да не отида. Но после реших, че не трябва да си развалям кефа заради нечии претенции и трябва да присъствам, дори и да не ме иска. Отново успях да се запозная с шефа на бара по възможно най-идиотският начин, но и обезателно най-забавният. С тези ситуации винаги имам брутални истории за разказване и изглеждам забавна в очите на хората, като по този начин умело прикривам колко скучна и досадна съм всъщност.
Вечерта наистина беше брутална, той беше още по-впечатлен, защото за първи път се разбивал така в бар, а също и никога не бил прекарвал толкова много време в заведение. След това изказване се замислих дали изобщо до момента е имал социален живот.
Снощи постановката много ми хареса, вярвам, че и турнето ще бъде успешно. В момента обмислям къде точно да закача плаката с автографите. На рождения ден очаквах да се размажем от ядене и пиене и очакванията ми бяха оправдани. Довършихме се на булевард "България", защото един купон не е бил купон, ако не се направи афтър в апартамента. Прибрах се вкъщи днес в 14, изкъпах се и излязох пак. А днес трябваше да работя у дома...
Майка ми не разбира от дума, че този монтаж е елементарна работа и можем да се справим сами. Ще ме ядоса и в момента, в който напусне страната, аз започвам. Независимо дали той ще е у нас и ще сглобяваме двамата, или ще къртя сама, когато родителското тяло се прибере, ще завари всичко в готов вариант!
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Значи антракс и Тори са скъсали, така ли да разбираме? И ся Тори веднага е с чуденка да тръгва ли с някой нов.
Това ли е последната публична новина? Правилно ли съм разбрал или да не го превръщаме в сензация?
^А аз си мислех, че съм последната разбрала.
*Това е моментът, в който и двамата ставаме за посмещище.*
Левски да вкарат 5 гола на Локомотив... Само да не ги ступат после онези ненормалници. Синята сила се завръща!
Колкото и да се пънат накрая или ще са втори или нищо.
Важното е да не са шампиони,да не ни излагат барабар с цска-латекса-софия-етрополе
Ноуп.
Аз съм последния.
Четях й коментарите,ама така и не схванах кво е станало,та чак сега разбрах от вас 2та.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Ясно е, че няма да стане нищо, те май дори не са в четворката в момента, но все пак съм впечатлена от резултата.
А относно тори и антракса, нужно ли е всеки да отбележи и сега да правим състезание кой е разбрал последен?
Аз предлагам да направим референдум дали Тори и Антракс трябва пак да се съберат, че така разделени нещо не ми харесват.![]()
Не знам кво става.. днес ми беше е*ати убитият ден.. Дано новата седмица донесе нещо хубаво!
Everyday is a new beginning. Take a deep breath and START AGAIN!
Току-що видях първия участник в "Гласът на България" с живи родители, без травми от детството и роднини с увреждания. Само че беше колега на Поли от група "Бон бон" и познайте в кой отбор отиде...
Остава антракса и той да започне да разправя за новите си похождения и цирка ще е пълен.
You're tryin' to be different, that makes you no different