- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Спокойствието преди бурята, когато разумните се подготвят за конфликта, който ще дойде уж като от раз, но уви преди болестта има симптоми, а всички останали са забити в свойте таблети и виждат само отражението на своя нарцисизъм, слепи машини, който ще бъдат захвърлени, когато всичко се разпадне около тях, защото просто няма кой да го спре. Преди никой не можеше да предупреди, а сега, когато всеки може, няма кой да слуша..
Нещата не са безднадеждни, никога не са били, просто хората са.. Изграждат велики неща, а оставят най негодните сред тях да ги наследят и разрушат сякаш са техни, но всеки от нас наследява, за да предаде поне както е било преди дори по добро от преди.. Нищо не е наше, то принадлежи на бъдещето все пак.. Така би трябвало.
Готови ли сте да се събудите от комфорта отново в джунглата О хитри хора стигнали толкова далеч ? Ще понесете ли картинката на вашите любими хора, любими места, любими гледки превърнали се в пепел, вдигайки очи от онзи въображаем нарцистичен свят поробил ума ви, вашата способност да виждате отвъд вашия свят ?
Последно редактирано от PathToOuroboros : 04-24-2017 на 10:12
^ реших да го изчета това. После започнах да си представям какъв човек би хабил енергия и време за подобно нещо. После започнах да си представям тембъра на гласа ти, казвай това, което си написал. В съзнанието ми се яви мита4ето луда4ето. Къде ли се изгуби това момче? Носталгия. Още помня среднощните ни разговори в скайп и обсъждане на форумните персонажи...ех...
Ок, последните дни приех истината, имам тревожност.
Като сезонен грип, някои дни всичко е наред, други - тригърва ме нещо и мъката започва.
Свалих си апп да си траквам тригърите и разни техники, че досегашните ми бяха тип - ако имам гът фийлинг че не е ок, си повтарям, че е и търся някой външен да валидира ( феър инаф, никой не ме е усетил )
Вчера например цял ден бях притеснена за обичайното - че някой ще намери дребни грешки на работа, които съм допуснала ( не съм детайлно ориентирана и колкото и да внимавам, понякога правя грешки в детайлите. За сметка на това лидършип и планиране за всички аспекти правя постоянно)
Та цял ден вчера + седмици преди тома се притеснявам за детайлни грешки и толкова ми се гади от тях, че за да ги поправям ми трябват часове защото се стресирам да ги поправям
Ениуей.
Днес се чувствам добре г/д, т.е. нямам стрес, надявам се цял ден да е така.
Как ще си реша основните причинители на тревожност:
- Работа - започвам да придавам приоритет на детайлите в документацията и да изисквам от другите необходимото време и усилия.
- Семейство - започвам планиране на съвместни бюджети с майка ми, защото тя се дърпа винаги и ми причинява чувство за вина, като не мога да помагам
- личен план - нямам стрес вече. Поне там, след годинш мъка, вече го няма.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
жени... ;/
![]()
You're tryin' to be different, that makes you no different
![]()
Едно щастливо шарено семейство изпълнено с толеранс и взаймно разбирателство.. Не мечтаете ли да сте на тяхно място ?
Последно редактирано от PathToOuroboros : 04-24-2017 на 14:34
Когато мислиш, че претенциозната ти специалност е достатъчна сама по себе си за покриване на хипстърските ти нужди, но после откриеш цял нов свят включващ и силно инсайд джоукс нърд хумор, който всъщност много ти харесва...
Тъжно, че е само за приятелски/учебни цели, социалните способности са деифицт тук :д
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
мисля, че ми тряа консултация с психолог и невролог
i'm losing my fucking shit
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
те повечето не могат да пишат, за кво са им химикалки
а защо сърч опцията във фейсбук е толкова куца
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
и на мен тия ми трябват, ама и ортопед също май май.
и се чудя физиката или психиката ми е по-належащия проблем и къде да ходя първо.
И трябва да се науча и аз така като него просто да изхвърлям хората, които ме напрягат, от живота си, независимо колко много държа на тях. Разбирам, че някой се държи по някакъв начин защото си е такъв, но на мен като не ми изнася, а от компромиси ми е писнало, просто го разкарвам и това е. Мой проблем е, че нечие държание ми пречи, тоест си го разрешавам сама.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
“We knew the world would not be the same. A few people laughed, a few people cried. Most people were silent.”
― J. Robert Oppenheimer
this
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
Съжалявам, но не съм виждал по коварни същества от жените... Погледнете Швеция, погледнете Америка... Готови да откраднат дори от децата си, дори от бъдещето на човечеството, за да угодят на своя нарцисизъм и там жените са наистина на почит и с повече права от мъжете дори... Не ви мразя дами, но ако зависи от мен, тук няма да ви дам част от правата, както не бих дал зареден пистолет на дете пред магазин за сладки.. Поне докато не покажете нужния капацитет да осъзнавате, че всяка привилегия предвещава отговорност, която ТРЯБВА да бъде поета, защото след вас има и други хора, част от които са вашите деца и внуци !!... Не че ви пука, важното е вашия живот да е хубав...
Сериозно... Не мога да повярвам, че съществува такова същество, дето да е посредата на океана от ЛАВА и да дупчи собствената си лодка, защото не е естетично приятна...
Последно редактирано от PathToOuroboros : 04-25-2017 на 10:27
Не просто хиляди хора минават на ден, а нямате идея колко смотаняци по навик прибират.. Нали се сещаш, че не е гот всеки ден да се купуват по 250 химикалки и на края на смяната да ги няма щото нек'ви хора не си лекуват клептоманиите И за протокола, купуваме си ги ние. За т'ва никой няма да ти даде химикалка, или рядко, щото ако трябва за всеки крадлив боклук да си купувам химикалка накрая на месеца като тегля чертата ще съм на минус от химикалки..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Дивее ми се...мисля да ходя на бокс...и ми е много яко и весело!Някакво влюбено...