.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Повече от фен Аватара на Iphigenia
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    пробвай на конкурс за най-космати топки
    и там имаш шанс
    Защо винаги гледаш от собствената си камбанария.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Iphigenia Виж мнението
    Защо винаги гледаш от собствената си камбанария.
    ми тръгна ли да гледам от чужда, ще стигна в твоето положение
    и ще трябва да се лекувам от шизофрения

ми тръгна ли да гледам от чужда, ще стигна в твоето положение
    и ще трябва да се лекувам от шизофрения
    Така ли, колко често мислиш за мен.

Така ли, колко често мислиш за мен.
    много си грозна, опитвам се да не е често

много си грозна, опитвам се да не е често
    Това ме устройва идеално, хохохо.

Това ме устройва идеално, хохохо.
    пък аз си мислех, че си ме блокирал/а
    още преди 20 поста

пък аз си мислех, че си ме блокирал/а
    още преди 20 поста
    Чаках да ми напомниш, хохохо.

Чаках да ми напомниш, хохохо.
    да ти напомням, че трябва да направиш нещо, което заявяваш, че правиш и няма как да видиш напомнянето, ако е вече направено това, за което аз ще трябва да напомням

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Не казвам, че в школата имаш упражнения с непълно разглобен Макаров (стандартно снаражение) 16 патрона (в кутийка),
    2 пълнителя ( 2 по 8 ) и 4 мишени от 20/15/10/5 метра (а почваш на 30 метра от 20та метра та общо 50 метра) и колеги включително и аз сме го правили 4/4 4/4 4/4 4/4 за ~ минута, но го казвам. Не знам колко си бърз, ама при разглобен пистолет и боеприпас извън пълнителя ти правя 16 убийства за под минута, както искаш го смятай.
    Рекорда е 37 секунди, преди 5-6 години. Момчето в момента е в СОБТ.
    Ако искаш Самурай Джак да си, като те види някой с тоя меч ще се сцепи да ти се смее..
    О и впрочем, при незареден пистолет в кобур - се произвежда точен инстинктивен изстрел за под 1 секунда. За простите умове (това значи, да си откопчае кобура, да си вдигне пистолета, да свали предпазителя, да го зареди да се прицели и да произведе изстрел. Пак. ПОД 1 СЕКУНДА. )
    и викаш аз ще извадя ножа от 100 метра хубаво да ме видиш че да прецениш ситуацията
    вместо когато сме на една ръка разстояние да го забия още с ваденето
    Последно редактирано от haritov : 04-26-2017 на 02:45
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    нали беше меч... за нож е друго.. Има си джудо водещи техники, само като замахнеш и толкова силно ще удариш земята и ще пуснеш ножа, че ще се чудиш какво стана ?!?!

Виж ся има колеги и колеги.. Някои са там само да обладават банкомата всеки месец, други са професионалисти.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    нали беше меч... за нож е друго.. Има си джудо водещи техники, само като замахнеш и толкова силно ще удариш земята и ще пуснеш ножа, че ще се чудиш какво стана ?!?!

Виж ся има колеги и колеги.. Някои са там само да обладават банкомата всеки месец, други са професионалисти.
    и Бойко Борисов няма шанс пред вашето джудо в реална ситуация нещата са много различни повярвай ми

относно до спора кой кой има само един начин да разберем

иначе имам въпрос какви щети имаш право да нанесеш ако те нападне някой според оръжието
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    и Бойко Борисов няма шанс пред вашето джудо
    банкянския олигофрен го пребиваха като куче
    Карамански така го беше наритал, че повече от 20 години тоя свиркаджия не смее да ми стъпи в квартала
    даже след като през 2001 главен секретар го направиха, пак не посмя да се покаже, с 20 човека охрана не смее да се появи
    големия каратист поучи прякор прани гащи, щото и жените са го млатили като чувал, толкова страхливо шубенце е

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    и Бойко Борисов няма шанс пред вашето джудо в реална ситуация нещата са много различни повярвай ми

относно до спора кой кой има само един начин да разберем

иначе имам въпрос какви щети имаш право да нанесеш ако те нападне някой според оръжието
    Тука няма спор, живееш в някакъв филм тотално дисконектнат от реалността.

По закон, трябва да отвърнеш с по-малка или същата сила (щета), което означава, че ако по време на службата някой стреля по мен имам право да отвърна на огъня (с добавката от ЗМВР, че не трябва да го убия.), ако обаче в същата престрелка, аз бивам прострелян (АБСОЛЮТНО ДИРЕКТНА ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА) мога и в главата да се прицелвам.
    Важна е личната (и на съдията) преценката. Моята лична преценка и съвет от школниците (светила от СОБТ) Ако ти се извади нож, вадиш пистолет и го караш да го хвърли + задържане. Ако не спре и не показва признаци да спре, прострелваш в крака (обездвижваш) + задържане + спешна помощ. Ако Замахне/те наръга и нямаш пистолет (случва се) можеш да го разсипеш от бой, включително да му нанесеш тежки телесни повреди като чупене на крайници вадене на очи и прочие (имаш опосност за живота и нямаш друга опция за действие), ако имаш пистолет е ясно.. вече не те интересува в крака ли е, в тялото ли е. Или ти или той. Важен е и момента, имал ли си опция да се отдръпнеш/избягаш, извършил ли е престъпление (има такива, след които се стреля без предупреждение) какво му е психическото състояние в момента и т.н. и т.н.. Всички тези неща са решения и преценки случващи се за части от секундата от служителя/лицето и са с лична отговорност.
    За това в школите те карат да си знаеш правомощията не на изуст, а да са ти гравирани на черепа. За да вземаш бързо адекватни решения, не да се чудиш като махленска девица.

Законите са много гъвкави и са направени да могат престъпниците да лавират измежду тях.
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

А не знам за джудото, но в школата аз съм тренирал ПЛЗ, полицейска лична защита.
    Което е специално разработено за полицейски нужди и включва елементи от Джудо, карате, крав мага, кенпо, айкидо, муай тай, бокс, уличен бой (мма) и още бая. А специално на водещите техники се набляга и мога да ти кажа, че на един рожден ден точно преди 2 седмици ми се наложи да спирам рожденника да не си пребие жената (момчето е по здраво и високо от мен)
    и точно с една такава "глупава" "водеща" техника, го повалих на земята, обездвижих и в последствие беше успокоен. Ако бях натиснал малко повече, ръката на човечеца щеше да се пръсне на 3 места. И три пъти по-голям от мен да е, пак ще падне като круша. Повярвай ми, казах ти има разлика от колега до колега, аз съм отишъл с амбиции за спец звената и съм тренирал усилено. имал съм и допълнителни модули тренировки. Ако искаш да те научът ще се случи. Преди можех да се бия , но влагах всичко на груба ярост и сила и дъш от песници, сега доста улегнах след тези тренировки и учения и мога да ти кажа, че съм доста уверен в бойните си умения, имайки предвид, че вече извън школата ходя на 2 различни бойни спорта.
    и от "начинаещ" вече съм наравно с хора трениращи от години. Има ли желание има и начин.
    Dr. Gregory House

Град
    системата дегоба
    а не мислиш ли че по-скоро самия закон те поставя в опасност ако тоя срещу теб е някакъв който е тръгнал да убива

иначе аз пък съм фланкировач и хората които владеят хладното оръжие като мен в България се броят на пръстите на едната ми ръка

не знам какви бойни изкуства учиш но наистина мога да те направя на решето без да усетиш нищо и също съм много уверен в бойните си умения и има защо
    както казах глупаво е да спорим в нета за подобно нещо но ако искаш продължавай

пп
    фланкировач не е нещо от 19ти век
    Последно редактирано от haritov : 04-27-2017 на 02:47

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си