- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Иве, човек е щастлив тогава когато познава себе си. Според мен ти трябва да попътуваш.. да се изнесеш.. Живота обича смелите, а може и ти да го обичаш без да го знаеш. Бъди смела.
Факта, че имаш всичко което имаш не би трябвало да те екранира в няк'во щастие, всеки го намира в различни неща.. Човек се развива и адаптира постоянно.. Един пример с мен е, че винаги (до сега) съм вярвал в няк'ви безумни любови и прочие, а факта е че след последната ми връзка осъзнах, защо не се е получавало... Хората ми стават скучни и досадни с прекаленото висене на главата... Сега търся нещо, което ако ми бяха казали преди 5 години да го търся щях да умра да се смея.. Да не ме занимава искам.. Нека си има нейни приятели и да си прави каквото иска, да ме остави да си правя каквото поискам и occasionally да се виждаме дори и да е по 1 път на ден (да не е 24/7 нон-стоп без спирка) за мен т'ва е мега изморяващо, евала, че го разбрах на 22 години, 5 "сериозни" връзки по-късно.. Но идеята ми е, че няма как да се опознаеш на 100 % без да пробваш и да грешиш.. проба-грешка=урок
Това, което имаш ти е някакъв старт, няк'ва базова позиция от която само изхождаш, не би трябвало да ти е цел или да те депресира. Винаги може по-зле, може и по-добре.. Прави това което искаш, съгласен съм с ewok-а, че тъпчеш на едно място.. И честно казано не се чувствай длъжна на никой, щото не си и никой не ти е. колкото по-рано го разбереш толкова по-добре.. ;д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
ако бях модератор, щях да делна последните десет коментара, че да не се червите след години на глупостите си
@доонази
ти си психично болна, потърси помощ от оторизирано лице което притежава рецепти за хапчета или я развихри малко тая п****
Последно редактирано от LoadRunner : 05-07-2017 на 20:51 Причина: _/_ (*)(*) _/_ (*)(*) _/_ (*)(*) _/_ (*)(*)
Абе,някой няма ли да се похвали с нещо в тая тема най-накрая?
Само оплаквания и бла ба.
И лунаси,за да не ме захапеш пак че съм все негативен,специално за теб написах положителен коментар,който явно не си отразила.
Последно редактирано от deitona22 : 05-07-2017 на 20:59
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Че аз преди 24 часа бях супер щастлива, щото си правихме война с едни авери. Що не ме отрази?! :дд
ОН: Пак мисля твърде много и пак газя в шибана мисловна смесица от кал и лайна, повръща ми се от мен. Ако можех, щях да се откажа от себе си с държавен вестник. :дд
Докато спя, знам кво стаа около мен и в мен, знам къде съм и някви реални раоти от жалкото подобие на живот, което водя, събуждам се няква обнадеждена, че е само лош сън и ТРЯС пак реалността ме хитва с шибан танк. Ест и се стряскам наистина, де.
Очевидно никакъв изкуствен шум не помага. И очевидно тряа да спра да цикля на едно и също място и да се откажа, щот очевидно пак гледаме същия филм, къде сме гледали сто години подред. И да - края не е по-различен никой път. И да - никой не ми е виновен, че съм шибана заспала потка, щото много хора ми казаха доста отдавна какво трябва да свърша и какво не трябва ма нали съм си все инат - ся на ти, Торе, оувъртинк.
Сигурно трябва да се заловя здраво за тва, където съм го обещала - на моменти успявам да се почувствам малко окей така. Сигурно трябва наистина да пробвам. Може би не трябва да върша тва, където искам и бях планувала, че нали живота не е само „искам“, понякога е и „трябва“.
Вчера, когато съм му разбивала шибания врат на тоя, май съм си направила нещо на лявата китка. Не е счупена 100 про ма може да е пресрещната. Можех да направя връзка с твърдението, че „любовта боли“ ама няма, щот в настоящата ситуация не е нищо по-различно от шибана ирония, от която също ми се повръща.
Парцала пак си скача на главата ми ама пак аз съм си виновна, ще видим кога ще я наритам по стълбите, че да ѝ дойде шибан акълец в главата. Това последното пак е ирония - за акъл говоря баш аз, къде съм я цъфнала и вързала. Пак ми се доповръща.
Сигурно щеше да е една идея по-хубаво, ако нямах раздразнени синуси и ПМС.
Единственото яко е, че си имам пищофчи-детска играчка и мога да си изпразвам пълнителя в стената, без да натроша нищо в нас. Е, и мога да стрелям по хората и те най-много да ме помислят за откачалка, но поне няа да лежа никого за хедшот, което си е бонус май.
квак
@номи, блъскай смело, и без тва Земята е пренаселена lol
@лиланда още си чакам снимката
@ива, фък дат. Наистина не го разбирам тва с "трябва да съм щастлива, защото....", Bruh, на Вселената не ѝ пука за тебНе можеш да си щастлив by default, ако си - нещо не е наред. Един приятел по същия начин - има си няква фикс идея за рутина, при която трябва да бъде щастлив и когато не я изпълни тази рутина или пък я изпълни и му е гадно се вкарва в ебати филма. Разликата е, че той е глупав и е наркоманска персона, тъ него такива неща го закачат. Ти уж си умна, как се докарваш до такива състояния?
Имаме един невероятен проблем, че живеем чужди животи. Вкарваме се в някви рамки. Е тва на анархи с пътуването - я стане, я не. Колко време ще ти отнеме преди да се помислиш за оная мастия от 'яж моли се и обичай' и ще си наковеш някъв филм до момента, в който разбереш, че тва не е твоя филм. Тогава пак дупка. Пробвай да живееш в хаоса. Не търси да бъдеш щастлива, просто бъди.
Тва е едно от нещата, които почнах да правя и се чувствам като прероден, ебати. Просто прави нещата, които ти скимнат, не мисли за тва какво си и какво трябва да бъдеш според някого другиго.
Смятам, че когато стигнеш до някво такова нещо трябва да се върнеш малко назад. Пробвай да фастваш 24 часа. Само вода. Пробвай някакъв некст лвл физически труд да положиш. Пробвай да изкачиш някъв връх или да тичаш някво разстояние. Пробвай чрез нещо физическо да се почувстваш човек. Др вариант е да пробваш нещо ново и забавно - примерно стрелба с лък, катерене, жиу жицуwhatever
супер отварящо очите е да пробваш да се биеш с някого /за в зала говоря/. Когато те ударят някак проблемите изчезват![]()
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
гледам рик и морти
IM FUCKIN LOSIN IT
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Благодаря на всички, които писаха. Много сте мили <3.
Бях в момент на слабост и исках да излея това, което ми тежи на душата, лол. Знам, че не мога да бъда щастлива. Всичко, което би трябвало да ме направи, не ми прави впечатление. Когато ми се случи нещо хубаво, се усмихвам, колкото лицето ми да не е с обикновеното ни безизразно изражение и в следващия миг съм си същата. Иска ми се просто да се върна в старото апатично състояние, в което да, не преливам от радост, но и не изпитвам тъга, която ме потиска.
*за протокола - практически от години не живея с родителите си.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Всеки може да бъде щастлив
Просто не си попаднала на нещото, което ще те разтърси, а и не си го поискала.
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
ах колко сладко, всички да ти желаят доброто
колко добронамерени са хората
как да не се почувства човек по-добре
Нали? Колко евтинеещ сарказъм.
Dragon City била супер готина игричка. Най-накрая нещо интересно за цъкане на телефона ;д.
You're tryin' to be different, that makes you no different
Това не е реклама
Вчера смесих това:
1. 1 l. пастьоризирано краве мляко с масленост 3.6%
с това:
2. 100 ml. българско краве кисело мляко 3.6% по БДС
и накрая добавих това:
3. 2 чаени лъжички от LB Active sport
След 8-10 часа при температура от около 40 градуса се получи много интересен вкус - не е традиционно кисело мляко, ами хем сладнее, хем киселее. И е много приятно на вкус.
по другата тема (за апатичното към живота момиче)
Няма ли кой да ѝ даде:
[img]www.weg-vom-schnuller.de/images/Bilder/Schnuller_pink.jpg[/img]
че да спре да реве???
За новоизлюпения цар 1.10.01:
Сложи малко йод в киселото мляко, виж какъв цвят ще стане и мирясай.
тва мляко е гадно
през кура ми е кво се е получило
застреляй се
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
Колкото по-тъп си, толкова и по-щастлив. Амин!
Оф, загубил съм си едната гумичка на слушалките на телефона (Samsung, оригиналните) и сега не ми седи плътно в ухото ;/. Беше въпрос на време, постоянно се вадеха гадовете.
You're tryin' to be different, that makes you no different
https://www.youtube.com/watch?v=a8fc...kInternational
Нямам търпение да излезе филма.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..