- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Само както Тръмп си е шашава шматка да не вземат накрая Северна Корея да се окажат "печелившите" в залагането кой ще доживее лятото...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Много леки изпълнения...Както и да е, никак не съм изненадана от това.
Вече знам как да го накарам да влиза ахаххаха.
Зависи за кво си говорим, антраксче. ;д
едитче: А най-обичам да ме напрагят в 12:30 през нощта...
^офлайн е по-интересно.
тея ракети с летателен капацитет на хвърчила трудно ще стигнат по-далеч от задника на дебелия ретард Ким Чен-ун. Отделно и Южна Корея, и Япония разполагат с достатъчно добра ПВО, а при първата изстреляна севернокорейска балистична ракета по тях, поне 100-тина Томахоука ще полетят към Пхенян.
"Унищожаването на враговете" ще остане само в мокрите мечти на детето-идиотче и дебилната му свита.
Welcome to the Jungle...
I wanna rant and rant and rant.. and no one seems to understand me..
It's devastating..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
време е да действам
добре насочени думи в подходящия момент
не бива много да говоря но пък така или иначе ще има скандал...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
^По начина ти на изразяване си личи за кого говориш.
Нищо не сме говорили с него. А и да бяхме, не бих го писал пред целия форум.
Ти вече завърши училище. Сега накъде? Както се казваше в едно известно клипче: "Ши учиш ли, ши бачкаш ли?"![]()
Welcome to the Jungle...
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Днес официално приключих дългогодишна връзка. Някои хора не заслужават изобщо това, което си дал за тях.![]()
Заграждай
Dr. Gregory House
Спрелтаци, видяхте една свободна и й се нахвърлите като гладни вълци ;д
Dr. Gregory House